Net voor de zomer losbarst nemen wij je graag een paar dagen mee naar het Friese platteland, waar je de ruimte en alle kansen krijgt om dat wat je niet meer nodig hebt, helemaal los te laten! Je verlaat de retraite lichter, om van de zomer te gaan genieten, in de rust gevende wetenschap van wat je na de zomer, opgeladen en opgefrist, gaat doen.

Na deze retraite

 • Heb je duidelijkheid met betrekking tot jouw wensen en doelen.
 • Heb jij je verbonden met een missie voor jezelf & voor het werk dat je wilt doen.
 • Heb je jouw innerlijke blokkades opgeruimd.
 • Heb je rotsvast vertrouwen in jezelf.
 • Ken je jouw waarde(n), waarmee je betere resultaten weet te bereiken.

 

Er is nog 1 plaats … en last minute aanbod!

[ujicountdown id=”zomerretraite” expire=”2018/05/31 00:00″ hide=”false” url=”” subscr=”zomerretraite” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

WITTE LETTERS WITTE LETTERS 

zie hier de prijs, de korting en reserveer jouw plek

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het mensen naar de kern van hun obstakels brengen en hen helpen de ‘RESET’ knop te raken om een gezonder gelukkiger leven te verwezenlijken. In een retraite is er enkele dagen gerichte focus op jouw RESET; mentaal, fysiek en spiritueel.

Jeannette van UffelenJeannette van Uffelen Stress Release, jeannettevanuffelen.nl, Zomerretraite 2018, Opladen-opfrissen-opstarten is Stress Release Specialist, geschoold in integrale psychologie, emotionele intelligentie en Advanced Level IV Faster EFT practitioner. Zij heeft wereldwijd duizenden mensen geholpen om van depressie, angst, verslaving, fobieën, PTSS en meer af te komen. Zij helpt mensen hun innerlijke kracht te herstellen, opdat zij hun wensen met betrekking tot persoonlijke groei, relaties, loopbaan of het starten, ontwikkelen of uitbouwen van een onderneming gaan realiseren.

Vytaute Babone, jeannettevanuffelen.nl, Zomerretraite 2018, Opladen-opfrissen-opstartenVytaute Babone is lichaamsgericht therapeut en heeft meerdere kwalificaties in het behandelen van pijn, inspanning, lichaamsklachten en stress gerelateerde klachten. Zij helpt mensen hun fysieke lichaam te herstellen door emotionele blokkades op te heffen, waardoor iemand weer in balans komt en gezond verder kan.

Jeannette & Vytaute werken graag samen, verwijzen naar elkaar en weten goed wat de ander doet.

 

reserveer NU jouw plek in de retraite

 

Bekijk onderstaande winterse video, waarin Jeannette de retraite introduceerde.

 

Wat gaan we doen?

Buiten de Randstad op het Hollandse platteland, verblijven we in een vrijstaande boerderij, omringd door voorjaarsgroen, bloemen en stilte.

Zomer 2018, zomerretraite 2018, Jeannette van Uffelen Stress ReleaseVoor wandelen is genoeg tijd en vanaf ons huis wandel je zo de natuur in.

De slaapkamers, zitkamers, keuken, tuin  en allerlei plekken in en om het huis bieden ruimte en gelegenheid om gedurende de dagen ook op jezelf te kunnen zijn.

Individueel en in de groep

Ieder richt zich op de eigen ontwikkeling, maar in de groep kunnen ook ervaringen en ideeën met elkaar worden uitgewisseld. Er zal stilte zijn om je aandacht volledig bij jezelf te kunnen houden.

zomer, zomerretraite, Faster EFT, Jeannette van Uffelen Stress ReleaseIedere deelnemer krijgt minimaal één sessie met Jeannette, waarin je wordt geholpen dat los te laten wat je niet meer nodig hebt en je te bevrijden van  beperkende overtuigingen en daaraan gekoppelde emoties, zoals angst, verdriet, twijfel, etc. Je ervaart direct hoe bevrijdend en verhelderend dat werkt. Het kan verrassend snel gaan.

zomer, zomerretraite, Jeannette van Uffelen Stress ReleaseEn iedereen krijgt minimaal één sessie met Vytaute, die je helpt jouw fysieke lichaam te herstellen, te ontlasten en weer helemaal in balans te brengen, zodat je al je levensenergie weer tot jouw beschikking hebt. Zo zorgen we er met elkaar voor dat jij weer in je kracht staat om dat wat jij het liefste wil voor elkaar te krijgen.

Je kunt alleen of samen wandelen in de omgeving. Het programma bevat, behalve de  individuele sessies, gezamenlijke meditatie, workshops en overige activiteiten.

 

ja, ik kom naar de zomerretraite

 

Martina spreekt uit ervaring, zij kent ons beiden sinds 2015.

 

 

Inbegrepen

 • Individuele sessies
 • Massage
 • Workshops in de groep
 • Drie nachten accommodatie
 • Vegetarische maaltijden
 • Fruit, sap, koffie, thee en water
 • Stilte & tijd voor jezelf

Programma

 • Met de zon opstaan
 • Dagelijkse dans & meditatie
 • Individuele Verhelderingssessies
 • Individueel lichaamswerk
 • Workshop: Zelfhulp & tapping
 • Workshop: Wat haal je in je hoofd?
 • En meer …

zomer, zomerretraite, Jeannette van Uffelen Stress Release

Wanneer is de retraite?

Van vrijdag 8 juni, 16.00 uur, tot maandag 11 juni 2018, 13.00 uur.

Voor wie wil, is er de mogelijkheid om nog 1 tot 3 dagen bij te boeken voor extra sessies en langer verblijf. Als je dit wilt, stuur dan na je reservering een e-mail en laat ons weten met hoeveel dagen of sessies je wilt verlengen. Of bel als je wilt overleggen.

Last minute aanbieding

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Reageer snel en maak gebruik van de korting.

 

Boek NU jouw Zomerretraite

In onderstaande video krijg je een indruk van wat je met ons ook kunt verwachten.