Ze checkt of ik mijn resultaten bereik


“Jeannette geeft alles, ze is er als mens en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen. Ze kijkt en luistert goed naar mij en haar werkwijze is zeer effectief.”


Ze checht of ik mijn resultaten bereik, ze kijkt en luistert goed naar mij, relatie verbeteren, verbeter de relatie met je ouders, lekker in je vel zitten, gewichtsverlies, overgewicht
Madeleine Kristensen
accountant – Kopenhagen – Denemarken

Terug naar HOME

Wat ik zo goed vind is dat Jeannette het kinestetische in mij ziet en aanspreekt en daar de tijd voor neemt. Ze kijkt en luistert goed naar mij en checkt of ik mijn resultaten bereik. Daardoor was het zo effectief. Eerdere therapie, die ik gedaan heb, was erg verbaal.

Online zag ik dat Jeannette er niet omheen draait en dat was precies wat ik zocht. Ik wilde de relatie met mijn ouders verbeteren en weer lekker in mijn vel zitten.

Ze checkt of ik mijn resultaten bereik en ik begrijp wat ik zelf kan doen om de bereikte resultaten te bestendigen.

Het was wel een investering, maar na enkele sessies bestelden wij, zonder twijfel, een tweede pakket, omdat mijn man en ik merkten dat het een enorm positief effect op mij had. Wij deden sessies online, maar ik voelde me veilig en ben zeer tevreden met de uitkomst.

Jeannette geeft alles! Ze is er als mens en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen. Het tussentijds naar haar opnames luisteren heeft een grote meerwaarde. Hierdoor begrijp ik meer van hoe het werkt en wat ik zelf kan doen om de bereikte resultaten te bestendigen.

Madeleine Kristensen, accountant, Kopenhagen, Denemarken

Lees nog een testimonial