Your Inner Power (Den Haag)

Datum wordt binnenkort bekend gemaakt
….. februari 2020
van 14.00 tot 17.00 uur
in Den Haag

…..

Het antwoord op jouw vragen is in jou.
De oplossing voor jouw problemen is er al. Ergens weet je het.
Je hoeft alleen nog maar dat wat het bedekt te verwijderen.
Bevrijd jezelf dat wat je niet meer nodig hebt.
Je leven kan zo veel makkelijker zijn!

Bron

  • Wat is stress?
  • Wat is perceptie?
  • Hoe verander je perceptie en laat je stress los?

Doel: Leren je brein te gebruiken voor het verkrijgen van de resultaten die JIJ wil, emotioneel intelligent worden en je doelen bereiken.

Hoe? Introductie van de theorie van Emotional Focussed Transformation, tapping en de fundamentele visie op stress, perceptie en wat ermee te doen.

Basis van tapping

  • Waarom toepassen?
  • Wanneer toepassen?
  • Hoe toepassen?

Doel: Praktisch toepasbare techniek.
Hoe? Na uitleg van de voordelen van tapping om jezelf te ontspannen en loslaten wat je dwars zit, krijg je wat praktijk oefening. Je leert hoe te tappen, waar en wanneer en verschillende manieren. Het is simpel, makkelijke en leuk.

Wanneer je verandert hoe je naar de dingen kijkt,
beginnen de dingen waarnaar je kijkt te veranderen.

Your Inner Power workshop in Moss, Norwegen, 2018

Transformatie

Spanning is de oorzaak van ongelukken, ziekte, relatieproblemen, depressie en meer. Het lichaam volgt het denken en dat is waarom loslaten van (onbewuste) denkpatronen leidt tot verbetering van de fysieke conditie en herstel van ziektes en allerlei problemen. 

Wanneer je loslaat wat je niet meer nodig hebt, begin je betere en prettiger keuzes te maken met betrekking tot jezelf, je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je financiële situatie. 

Wij kunnen onze gedachten kiezen. Wij zijn ongelimiteerd bewustzijn met enorme zelf helende capaciteit. In de loop van je leven heb je angst en geloof aangeleerd, dat niet werkelijk van jou is. Je kunt leren dat los te laten.
(Jeannette van Uffelen)


Workshop your inner power in Moss Norway, 29 april 2018, FasterEFT Moss, Jeannette van Uffelen Stress Release

Jeannette van Uffelen is een Stress Release Specialist uit Den Haag. Ze is geschool in Integrale psychologie, ICT, DNA healing en lichaamswerk. Ze is een advanced ERT en Eutaptics – Faster EFT (Level 4) practitioner, beroepstrainer en internationaal gecertificeerd lid van IAPCH.

Ze heeft duizenden mensen vanuit de hele wereld geholpen hun leven te verbeteren, door haar kennis te delen en hen te leren emotioneel intelligent te worden. 

Zij faciliteert de eliminatie van stress, depressie, verdriet, angsten, fobieën, trauma’s, verslavingen, pijn en rouw. Mensen zeggen dat ze licht in het leven brengt en dat met haar het oplossen van ernstige problemen en belemmeringen eenvoudig en zelfs leuk wordt. 

Eutaptics seminar in Athens, Greece, May 2019

Nadat deze workshop meerdere malen is gegeven in Noorwegen, Griekenland en Denemarken zal het nu eindelijk gaan gebeuren in Den Haag.

On Zaterdag …… 2020, time: 14.00 – 17.00
(Mogelijkheid tot vragen tot 18.00 uur)
in Bloom House of Health
Koninginnegracht 28, 2413 AB Den Haag
Bestel je ticket voor de workshop online via de webshop

Tickets: € 35,-

order your ticket, stress release, your inner power, faster eft, fastereft, nederland, fastereft-nederland, eutaptics-nederland, eutaptics

Information

Jeannette van Uffelen
yes@jeannettevanuffelen.nl
Phone: +31613223075

Anita Hasnaoui & Jeannette van Uffelen, Den Haag, The Netherlands, 2019