Online workshop Your Inner Power

De online Your Inner Power workshop is geheel in het Engels gesproken, want het is opgenomen in Noorwegen. Klik op onderstaande Bestel-knop als je de 6 video’s wilt zien.

Voor we begonnen met de workshop

In het eerste deel van deze video vertellen de twee Noorse gastvrouwen, die de workshop organiseerden hun Faster EFT ervaring en kennismaking met mij. Het is in het Noors en niet ondertiteld. Als je dat niet wilt horen, kun je vooruit zappen naar 5:50 minuten, vanwaar ik het overneem in het Engels terwijl ik mijn microfoon aansluit. Of je kunt de hele video hieronder overslaan en direct bestellen.

(Rechtsonder in het videoscherm kun je klikken om de video te vergroten naar het volledige scherm en met de ESC-knop kun je terug.)

De Your Inner Power workshop bestaat uit 6 video’s en 1 bonus video (die hierboven staat). Je kunt dit pakket aanschaffen voor € 45,-. en dan alle 6 video’s online bekijken.

€ 25,00 met kortingscode

Als je nu bestelt, samen met de gratis download van de ‘5 anti-stress tips’ krijg je een kortingscode en betaal je slechts € 25,- voor de gehele workshop. 

Heb je geen interesse in de YIP workshop? Dan kun je terug naar de 5 anti-stress tips download pagina.

vraag je code aan en ga snel door naar bestellen van de workshop