Your Inner Power (in Den Haag)

een krachtige workshop in 3 delen,
waarin je jouw innerlijke kracht (her)ontdekt

Als je het oude niet kunt loslaten, kun je het nieuwe niet ontvangen. Dit geldt ook voor de emotionele ballast die je (onbewust) met je meesleept: nare herinneringen, mislukte projecten, voorbije relaties, vergeten successen, oud zeer en beperkende conclusies over jezelf en het leven.

Het is bijna lente. Tijd voor de grote schoonmaak! Kasten open, laden leeg, stof eruit, bezem erdoor. Het verleden is voorbij en kun je niet meer veranderen. Maar JIJ kunt wel veranderen. Vandaag nog! En het was nog nooit zo makkelijk.

Er is geen krachtiger ervaring dan het veranderen van je perceptie.

Alles wat je nodig hebt voor het oplossen van jouw probleem is in jou.
Bevrijd jezelf deze lente van wat je niet meer nodig hebt.
Transformeer jezelf en je leven verandert!

Dingen veranderen niet. Wij veranderen.

Foto: Workshop in Bloom – House of Health, Den Haag, 2016

Transformatie

(Over) Spanning is de oorzaak van ongelukken, ziekte, relatieproblemen, over- en ondergewicht, verslaving, depressie en meer. Het lichaam volgt het denken en dat is waarom loslaten van (onbewuste) denkpatronen leidt tot verbetering van de fysieke conditie en herstel van ziektes en allerlei problemen. 

Wanneer je loslaat wat je niet meer nodig hebt, ga je betere en prettiger keuzes maken met betrekking tot jezelf, je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je financiële situatie. En dat leidt tot ontspanning en een makkelijker leven.

Jij bent ongelimiteerd bewustzijn. Maar in de loop van je leven heb je angsten en overtuigingen (geloof) aangeleerd, die diep in je systeem (verstopt) zitten. Je kunt leren die los te laten en jezelf bevrijden van wat jou (onbewust) belemmert te zijn wie je werkelijk bent.

In deze driedelige workshop krijg je veel praktische oefening naast theorie, uitleg en ervaringsverhalen. Je leert HOE te kloppen op meridianen (dat is altijd ontspannend!). Je leert WAAR, WAARBIJ en WANNEER je dit kunt doen en de verschillende varianten van het kloppen (tapping).

Eigenlijk is het simpel, makkelijk en leuk. Het is zo eenvoudig dat je bijna niet kunt geloven dat het werkt. Daarom moet je het ervaren. Kom en doe mee!

Wat ga je LEREN in deze driedelige workshop?

  • Basistheorie van Emotioneel Geconcentreerde Transformatie.
  • Meridianen, verbinding met organen en kloppen (tapping).
  • Fundamentele visie op stress en perceptie.
  • Inzicht in het ontstaan en doel van beperkende gewoontes.
  • Inzicht in wat veranderen vanuit het logisch brein zo lastig maakt.

Wat ga je praktisch OEFENEN en toepassen?

  • Zelfontspanning door het kloppen op meridianen.
  • Onderzoek in jezelf naar wat je wilt veranderen.
  • Beperkende gewoonten herkennen en loslaten.
  • Mildheid en geduld.
  • Emotionele intelligentie.

Wanneer je verandert hoe je naar de dingen kijkt,
beginnen de dingen waarnaar je kijkt te veranderen.

Jeannette van Uffelen is Stress Release Specialist. Ze is geschoold in Integrale psychologie, ICT, DNA healing, hypnotherapie en lichaamswerk. Ze is advanced ERT en Eutaptics – Faster EFT (Level 4) practitioner, corporate trainer en internationaal gecertificeerd lid van IAPCH. Ze heeft wereldwijd honderden mensen geholpen zichzelf en hun leven te verbeteren. 

Zij faciliteert de eliminatie van stress, trauma, depressie, verdriet, angsten, fobieën, verslavingen, pijn en rouw. Mensen zeggen dat ze licht in het leven brengt en dat met haar het oplossen van ernstige problemen en belemmeringen eenvoudig en zelfs ‘leuk’ is. 

De afgelopen 2 jaar heb ik deze workshop meerdere keren gegeven in Noorwegen, Griekenland en Denemarken. Na een gecompliceerde enkelbreuk in 2017 was ik gedwongen tot stil zitten. Dit gaf mij gelegenheid tot het uitbreiden van mijn bedrijfsactiviteiten naar het buitenland. Eén stap achteruit, twee stappen vooruit. De afgelopen 2 jaar ben ik veel weg geweest en heb onderweg deze workshop ontwikkeld. Vanaf dit voorjaar ben ik terug in Bloom-House-of-Health, om de Your Inner Power workshops te geven. (Jeannette van Uffelen)

Demonstratie tijdens de workshop

Als er tijd en gelegenheid is, doe ik aan het eind van iedere workshop een kleine demonstratie (alleen voor wie dat wil) van tapping, zoals ik dat ook in sessies doe. In onderstaande video kun je zo’n demonstratie zien, opgenomen tijdens een Your Inner Power middagworkshop in Noorwegen in 2018, in het Engels.

3 x op zaterdagmiddag: 14, 21 en 28 maart 2020
van 14.00 tot 17.00 uur

Zaal open vanaf 13.30 uur.

Bloom House of Health
Koninginnegracht 28, 2513 AB Den Haag Centrum

Ticket: € 150,-

exclusief 21% BTW,
voor alle 3 de middagen, inclusief koffie, thee, water, sapje, versnapering.

Bestel je ticket via de webshop door te klikken op onderstaande bestelknop.

Your Inner Power

Bestel nu je ticket voor de 3 workshops op zaterdag: 14, 21 en 28 maart 2020,
van 14.00 tot 17.00 uur bij Bloom - House of Health in Den Haag.

Betaal veilig via jouw eigen bank.

dit veld niet invullen s.v.p.

Vragen?

Graag per email naar: yes@jeannettevanuffelen.nl
Eventueel via Whatsapp: +31613223075

Komend Pinksterweekend, van 27 mei tot 1 juni:
Your Inner Power Pinksterretraite in Noord Frankrijk

(binnenkort meer informatie)