Jouw Innerlijke Kracht

Leer jouw innerlijke kracht (her)kennen en benutten

op:

Zaterdag 11 juli 2020
van 10.00 tot 17.00 uur
Toscaninistraat 43,
2551 LT Den Haag

Tijd voor de grote schoonmaak! Kasten open, laden leeg, bezem erdoor, stof eruit. “Opruimen maakt gelukkig”, zegt opruimcoach Marie Kondo. Ze is razend populair met haar boek en haar eigen serie op Netflix. Ze adviseert mensen om op te ruimen en spullen weg te doen. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor spullen. Opruimen van mentale en emotionele “rommel” brengt jou terug bij jouw innerlijke kracht.

Marie Kondo, opruimcoach, opruimen maakt gelukkig, vrij maken, vrij worden, schoonmaken, emotionele ballast, oude herinneringen, trauma, stressrelease

Als je het oude niet kunt loslaten, kun je het nieuwe niet ontvangen. Ruim de emotionele ballast die je (onbewust) met je meesleept op: herinneringen en beperkende conclusies over jezelf en het leven. Het verleden is voorbij en kun je niet meer veranderen. Maar je kunt veranderen hoe je ernaar kijkt.

Er is geen sterker bewijs van innerlijke kracht dan het lef om je perceptie te veranderen. Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen.

innerlijke kracht, jouw innerlijke kracht, workshop, 1 dag, 28 maart 2020, 50% korting, Jeannette van Uffelen.

Foto: Workshop in Bloom – House of Health, Den Haag, 2016

Transformeer jezelf en je leven verandert!

Stress is de oorzaak van uitstelgedrag, problemen, over- en ondergewicht, verslaving, depressie en meer. Het lichaam volgt het denken en dat is waarom loslaten van (onbewuste) denkpatronen leidt tot verbetering van je conditie en herstel van ziektes en belemmeringen. 

Wanneer je loslaat wat je niet meer nodig hebt, ga je betere en prettiger keuzes maken met betrekking tot jezelf, je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je financiële situatie. En dat leidt tot ontspanning en een makkelijker leven.

Jij bent ongelimiteerd bewustzijn. Maar in de loop van je leven heb je angsten en overtuigingen (geloof) aangeleerd, die diep in je systeem (verstopt) zitten. Je kunt leren die los te laten en jezelf bevrijden van wat jou (onbewust) belemmert te zijn wie je werkelijk bent.

In deze workshop van 1 dag leer je HOE te kloppen op meridianen (dat is altijd ontspannend!). Je leert WAAR, WAARBIJ en WANNEER je dit kunt doen en de verschillende varianten van het kloppen (tapping).

Eigenlijk is het simpel, makkelijk en leuk. Het is zo eenvoudig dat je bijna niet kunt geloven dat het werkt. Daarom moet je het ervaren. Kom en doe mee!

Wat ga je LEREN in de Innerlijke Kracht workshop?

  • Basistheorie van Emotional Focussed Transformation (EFT).
  • Meridianen, verbinding met organen en kloppen (tapping).
  • Stress en perceptie.
  • Inzicht in het ontstaan van beperkende gewoontes.
  • Aansluiting op jouw bron: innerlijke kracht.

Wat ga je praktisch OEFENEN en toepassen?

  • Zelfontspanning door tapping.
  • Wat wil jij anders doen, hebben, zijn?
  • Beperkende gewoontes herkennen en loslaten.
  • Mildheid en geduld.
  • Emotionele intelligentie.

Wanneer je verandert hoe je naar de dingen kijkt,
beginnen de dingen waarnaar je kijkt te veranderen.

Innerlijke Kracht, Eutaptics in Nederland, Den Haag, Faster EFT, Level 4 practitioner, Bloom-House of Health, hypnose, hypnotherapie, tapping, EFT

Jeannette van Uffelen is Stress Release Specialist. Ze is geschoold in Integrale psychologie, ICT, DNA healing, hypnotherapie en lichaamswerk. Ze is advanced ERT en Eutaptics – Faster EFT (Level 4) practitioner, corporate trainer en internationaal gecertificeerd lid van IAPCH. Ze heeft wereldwijd velen geholpen zichzelf en hun leven te verbeteren. Zij faciliteert de eliminatie van stress, trauma, depressie, verdriet, angsten, fobieën, verslavingen, pijn en rouw. Mensen zeggen dat ze licht in het leven brengt en dat met haar het oplossen van ernstige problemen en belemmeringen eenvoudig en zelfs ‘leuk’ is. 

De afgelopen 2 jaar heb ik de workshop Jouw Innerlijke Kracht meerdere keren gegeven in Noorwegen, Griekenland en Denemarken. Na een gecompliceerde enkelbreuk in 2017 was ik gedwongen tot stil zitten. Dit gaf mij gelegenheid tot het uitbreiden van mijn bedrijfsactiviteiten naar het buitenland. Eén stap achteruit, twee stappen vooruit. De afgelopen 2 jaar ben ik veel weg geweest en heb onderweg deze workshop ontwikkeld. Vanaf dit voorjaar ben ik terug in Bloom – House of Health, om de Innerlijke Kracht workshops te geven. (Jeannette van Uffelen)

Demonstratie tijdens de workshop

Aan het eind van iedere workshop geef ik een korte demonstratie (alleen voor wie dat wil) van tapping, zoals ik dat ook in sessies doe. In onderstaande video kun je zo’n demonstratie zien.

Zaterdag 28 maart 2020
van 10.00 tot 17.00 uur

Zaal open vanaf 9.30 uur.

Bloom House of Health
Koninginnegracht 28, 2513 AB Den Haag Centrum

Ticket: was € 150,-

Maar nu met 50% korting = € 75,-

inclusief 21% BTW,
inclusief koffie, thee, water, sapje, versnapering.

Bestel je ticket via de webshop door te klikken op onderstaande bestelknop.

Your Inner Power

Bestel nu je ticket voor 28 maart 2020, van 10.00 tot 17.00 uur bij Bloom - House of Health in Den Haag.

Betaal veilig via jouw eigen bank.

dit veld niet invullen s.v.p.

Vragen?

Graag per email naar: yes@jeannettevanuffelen.nl
Eventueel via Whatsapp: +31613223075

Ook interessant?

Komend Pinksterweekend, van 27 mei tot 1 juni 2020:
Meer over de Your Inner Power Pinksterretraite in Noord Frankrijk