Aan de ene kant is het fijn om één op één aan jezelf te werken. Aan de andere kant kunnen, in workshops, de anderen onbedoeld of opzettelijk stimulerend of confronterend zijn. Waardoor jouw proces soms onverwacht versnelt. Ondanks dat het spannend kan zijn om workshops te doen, kiezen veel mensen ervoor, omdat ze weten dat het veel oplevert.

Ieder mens is uniek en door onderlinge verschillen kunnen we met en van elkaar leren. Wanneer je een paar mensen bij elkaar brengt gebeurt er altijd iets extra; de groepsdynamiek. En als mensen rond een bepaald thema bij elkaar komen ontstaat er verwantschap en een gezamenlijk doel, zelfs als dit voor ieder individu verschillend is.

Deelnemers in workshops hebben elkaar van alles te bieden, dat vaak min of meer toevallig aan de orde komt. Bovendien is het tarief voor het leren in een groep per persoon lager en hierdoor wordt het voor meer mensen bereikbaar.

Sociale wezens hebben elkaar nodig

We zijn sociale wezens en hebben elkaar nodig. Maar we trekken ons soms veel te veel aan van wat een ander van ons vindt. In workshops kun je leren hoe het kan zijn als je daar minder gevoelig voor wordt.

In mijn groepen zorg ik voor een veilige sfeer. Er wordt met elkaar meegedacht en meegeleefd. Er wordt soms samen gehuild, maar bovenal wordt er veel samen gelachen. Al meer dan 25 jaar werk ik met groepen. Het blijft boeiend.

groepen, groepswerk, Your Inner Power, workshops, tapping, EFT, Griekenland
Amerikanen, australiërs en europeanen leerden hoe je met tapping je ‘Inner Power’ vergroot tijdens mijn workshops in Griekenland, 2018.

In workshops kun je snel veel leren

Regelmatig geef ik workshops, die gemiddeld een hele of een halve dag duren. Hierin geef ik een introductie over tapping en herprogrammering en ik laat iedereen mijn methode ervaren. Dit is een kennismaking met mij, mijn visie en mijn werkwijze in compacte vorm. De afgelopen jaren deed ik de workshops in het buitenland, maar in 2020 werkte ik in eigen land en online.

Ontspannende retraites die voelen als vakantie

De meerdaagse retraites zijn intensieve workshops met een kleine groep deelnemers, waarin ieder individueel behandeld wordt, maar waarin je tevens groepsgewijs leert en ontspant. Voorbeelden hiervan zijn de retraites in Friesland en in het Griekse Pilion. De plannen voor Pinksteren hebben we helaas moeten uitstellen. evenals de activiteiten op prachtige locaties in Griekenland en Scandinavië.

Deelnemers brengen hun kennis en vaardigheden mee. En zij delen muziek, een zelfgeschreven lied , allerlei tips en meer. Retraites 2019, Griekenland.

Heb je vragen? Neem contact op.