Werken met mij

Uit ervaring weet ik dat de succesvolste, diepste, blijvende resultaten voortkomen uit consequent toegewijd werk. Mijn doel met mijn klanten is niet om iemand over een hobbel in het leven te krijgen, maar om hen op het gewenste pad te helpen waar zij blijven doorgroeien en verder ontwikkelen, terwijl zij hun levensweg bewandelen.

Problemen zijn niet in één dag ontstaan. Ze werden ontwikkeld en zijn gedurende vele jaren ingeprent, bekrachtigd en geoefend. Met andere woorden, je bent er goed in geworden! Maar alles wat is aangeleerd kan ook worden afgeleerd.

Kort & krachtig samen werken

Je kunt kiezen uit één van onderstaande pakketten. Ook kun je ervoor kiezen om allereerst een afspraak met mij te maken voor een gratis sessie, waarin ik de vragen die je hebt kan beantwoorden.


Gratis sessie

Hoe kom je los?

Basis Pakket

No Body Is Perfect

Intensive Pakket

1 op 1 sessies

  • Alle 1 op 1 sessies zijn live bij mij in Den Haag.
  • Of online via jouw computer of laptop. Leve de techniek! Ik heb met veel mensen in het buitenland gewerkt via Skype of Zoom en dat werkt goed.
Individuele online sessie via skype, de één in Praag, de ander in Den Haag

Workshops & retraites

  • Workshops en meerdaagse retraites worden aangeboden in Nederland, Griekenland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Sinds 2020 is dit anders.
Demosessie tijdens een workshop in Moss – Noorwegen

Annulering

Het kan gebeuren dat je een afspraak voor een sessie moet afzeggen. Als je dat 48 uur tevoren doet kan iemand anders jouw plaats innemen. Als je niet 24 uur tevoren hebt afgezegd moet ik het volledige bedrag in rekening brengen. Die tijd en ruimte is namelijk voor jou gereserveerd. Bel mij als je niet kunt komen. Of stuur een e-mail, dus niet via sms, messenger of whatsapp.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is educatief en is gratis beschikbaar gesteld als algemene informatie, dus geen medisch of psychologisch advies.

Als je vragen hebt over of je wel of niet de hier genoemde technieken kunt gebruiken, vraag het dan aan je arts. Er is een kans dat hij of zij geen flauw idee heeft van wat ik je te bieden heb, maar dit moet ik nu eenmaal zeggen. Vertrouw vooral op jezelf als je een keuze moet maken.

Wanneer je een afspraak maakt voor een sessie of evenement, ga je akkoord met de inhoud van de DISCLAIMER en draag je de volle verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, je beslissingen, je leven en je resultaten.

Voor je naar een afspraak komt kan er weerstand zijn en dat is prima. Mensen houden niet van verandering, want we geloven dat verandering pijn doet. Maar je weet dat als je zo doorgaat, het op den duur tegen je gaat werken en daarom heb je een afspraak met mij gemaakt. Deze weerstand voelt ongemakkelijk, vooral nét voor je sessie afspraak. En dat is normaal, dus kom maar gewoon. Ik snap het en straks voel jij je een stuk beter. Dat beloof ik je!

Kamer van Koophandel: 67155502
Bank: NL32ASNB0943073774
Swift/BIC code: ASNBNL21
BTW: NL001329258B52

>>> Algemene voorwaarden document hier plaatsen. <<<