Werk met mij

Uit ervaring weet ik dat de succesvolste, diepste, blijvende resultaten voortkomen uit consequent toegewijd werk.

Mijn doel met mijn klanten is niet om iemand over een hobbel in het leven te krijgen, maar om hen op het gewenste pad te helpen waar zij blijven door groeien en verder ontwikkelen, terwijl zij hun levensweg bewandelen.


Problemen zijn niet in één dag ontstaan. Ze werden ontwikkeld en zijn gedurende vele jaren ingeprent, bekrachtigd en geoefend. Met andere woorden, je bent er goed in geworden! Maar alles wat is aangeleerd kan ook worden afgeleerd.

Kort & krachtig samen werken

Je kunt kiezen uit één van onderstaande pakketten. Ook kun je ervoor kiezen om allereerst een afspraak met mij te maken voor een gratis sessie, waarin ik je 3 tips geef en ook nog jouw vragen beantwoord.


Gratis sessie

Goed in je lijf

Basis Pakket

Intensive Pakket

1 op 1 sessies

  • Alle sessies zijn live of online via Skype of Zoom vanaf jouw computer, of laptop te doen.
  • Individuele intensives zijn bij voorkeur live bij mij in Den Haag.

Workshops & retraites

  • Workshops en meerdaagse retraites worden aangeboden in Nederland, Griekenland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Sinds 2020 is dit anders.

Annulering

Het kan gebeuren dat je een afspraak voor een sessie moet afzeggen. Als je dat 48 uur tevoren doet kan iemand anders jouw plaats innemen. Als je niet 24 uur tevoren hebt afgezegd moet ik het volledige bedrag in rekening brengen. Die tijd en ruimte is namelijk voor jou gereserveerd. Bel mij als je niet kunt komen. Of stuur een e-mail, dus niet via sms, messenger of whatsapp.

Disclaimer

Alle informatie op deze website is educatief en is gratis beschikbaar gesteld als algemene informatie, dus geen medisch of psychologisch advies.

Als je vragen hebt over of je wel of niet de hier genoemde technieken kunt gebruiken, vraag het dan aan je arts.

Wanneer je een afspraak maakt voor een sessie of evenement, ga je akkoord met de inhoud van de DISCLAIMER en draag je de volle verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid, je beslissingen, je leven en je resultaten.

Voor je naar een afspraak komt kan er weerstand zijn en dat is prima. Mensen houden niet van verandering, want verandering doet pijn (denken we), maar zo doorgaan gaat op den duur tegen je werken, dat weet je en daarom heb je een afspraak met mij gemaakt. Deze weerstand voelt ongemakkelijk, vooral nét voor je sessie afspraak. Dat is een natuurlijke reactie en kom gewoon, hoe dan ook.

Kamer van Koophandel: 67155502
Bank: NL32ASNB0943073774
Swift/BIC code: ASNBNL21
BTW: NL001329258B52

>>> Algemene voorwaarden document hier plaatsen. <<<