Werken met mensen doe ik al vele jaren. En uit ervaring weet ik dat de succesvolste, diepste, blijvende resultaten voortkomen uit consequent toegewijd werk. Mijn doel met mijn klanten is niet om iemand over een hobbel in het leven te krijgen, maar om hen op het gewenste pad te helpen waar zij blijven door groeien en verder ontwikkelen, terwijl zij hun levensweg bewandelen.

Wanneer je een leven lang een probleem gecreëerd hebt, kun je niet verwachten dat dit in één 2 uur durende sessie weg is, hoewel er wonderen gebeuren.

Kort & krachtig samen werken

Problemen zijn niet in één dag ontstaan. Ze werden ontwikkeld en zijn gedurende vele jaren ingeprent, bekrachtigd en geoefend.

neurale netwerk, transformatie, stress release specialist, hersenen, programma's, ons brein

Oude programma’s, patronen en gewoontes hebben vele kruisreferenties en oneindige paden via het neurale systeem door het brein en het lichaam opgebouwd. Ik werk met klanten in een op maat gemaakt pakket (serie van sessies).

Neem een eenmalige sessie als je mij en/of mijn werkwijze wilt leren kennen. Je kunt bestellen via de bestelknop. Binnen 24 uur na je bestelling ontvang een email met minimaal 2 voorstellen voor een tijdstip voor de eerste sessie. Als je daar snel op reageert heb je meestal binnen enkele dagen een afspraak. Als je werkelijk verandering wilt, raad ik je een pakket aan, vanwege de hierboven genoemde kruisreferenties.

Individuele sessies zijn in principe altijd in mijn praktijk in Den Haag Zuid. Workshops doe ik meestal bij Bloom – House of Health in Den Haag Centrum. En retraites organiseren we op speciale locaties in binnen- en buitenland.


Annulering

Het kan gebeuren dat je een afspraak voor een sessie moet afzeggen. Als je dat 48 uur tevoren doet kan iemand anders jouw plaats innemen. Als je niet 24 uur tevoren hebt afgezegd moet ik het volledige bedrag in rekening brengen. Die tijd en ruimte is namelijk voor jou gereserveerd. Alsjeblieft, bel mij als je niet kunt komen. Of stuur een e-mail, dus niet via sms, messenger of whatsapp.

Annulering voor een seminar of webinar is mogelijk tot 28 dagen voor de start, minus € 50,- annuleringskosten. Tot 14 dagen tevoren kun je 50% van het bedrag terug krijgen, minus € 50,- annuleringskosten. Daarna is restitutie niet meer mogelijk, maar je kunt wel je plaats aan iemand anders geven.

Emotion Replacement Therapy, ERT, hypnose, Tom Silver, USABCH, United States Board of Clinical Hypnosis, Jeannette van Uffelen Stress Release Specialist.

Voor je naar een afspraak komt kan er weerstand zijn en dat is prima. Een deel van ons houdt niet van verandering en wil ons ‘beschermen’, maar op den duur, gaat het tegen ons werken. Dit kan ongemakkelijke gevoelens produceren, nét voor onze sessie afspraak. Dat is oké, een natuurlijke reactie. Neem het mee en kom hoe dan ook.