Referenties van tevreden klanten

Tevreden klanten vertellen graag over wat zij ervaren hebben. Onderstaand vind je een selectie van de mensen, die hun positieve ervaring in het openbaar willen delen.

Omdat ik leer van feedback vraag ik er altijd naar. Echter, niet iedereen wil dat met foto en al op deze website hebben, dus dit doen mensen uitsluitend geheel vrijblijvend. Blijkbaar vertellen zij het wel in eigen kring, want veel van mijn nieuwe klanten komen via mensen die reeds bij mij geweest zijn. Iedereen kan rechtstreeks contact met mij opnemen.


En nu merk ik dat ik bepaalde handelingen die ik normaal deed, niet meer doe. Ik doe anders, zoals ik het eigenlijk wil. Niet bewust, eigenlijk vanzelf.

Brigida Mota
werktuigbouwkundige
Den Haag – NL

Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Ik heb meer plezier en minder angst of paniek. Alsof er een enorm groot gewicht van me is opgetild en weggehaald.

Chantal Quesnel
actrice
Kingston – Canada

Met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug. Ik was bang dat ik mijn hele leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen.

Richard Downs
violist & componist
Mexico

Haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen die de verslaving veroorzaakt hebben.

Jeff Nash
executive director Habilitat
Drugstreatment – Hawaii

Deze ene sessie heeft me heel veel geld en last bespaard. Als ik gezakt was dan had ik geen werk meer gehad en €2.000,- opleidingskosten zelf moeten betalen.

Tintin Joris
taxichauffeur
Den Haag – NL

Mijn kerstbonus is goed besteed. Het werkte meteen en ik vind het heel efficiënt, vanaf de eerste keer. En gaandeweg ging ik me echt steeds beter voelen.

Martina Eicher
projectmanager
Den Haag – NL

Om uiteenlopende redenen zijn mensen tevreden

Recent heb ik grote beslissingen genomen. Jeannette is direct, maar je kan beter eerlijk zijn en bij de kern komen dan er omheen lullen.

Kika Treep
muziektherapeut
Den Haag – NL

Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette. Ze is echt een vakvrouw in de ware zin van het woord.

Andreas Mesarites
managing director
Nicosia – Cyprus

Hoe sneller ik iets aanpak, hoe sneller ik het kan oplossen. Daarna is al het andere makkelijker om los te laten. Ik voel me opgelucht en ben trots!

Sandra Simacek
projectmanager
Nürnberg – Duitsland

Bevrijd van iets dat onoplosbaar leek

Ik heb jarenlang therapie gehad en dat heeft mij nergens gebracht. En nu is gewoon in één sessie heel veel narigheid uit mij weggehaald. Dat is toch wonderlijk!

Anna Tadema
medewerker reclassering
Den Haag – NL

Jeannette’s werk is diepgaand, wonderlijk, opbeurend en zeer geaard. Ik zou het plezierig noemen, als plezier inclusief wat reinigend huilen is.

Sarah Kotzamani
alignment & mobility trainer Athene – Griekenland

Ik was nogal sceptisch over het hele gebeuren, dus dit kwam echt als een verrassing. De behoefte aan pijnstillers was in principe direct helemaal verdwenen.

Kamran Mirshahi
entrepreneur
Londen – Engeland

Diepgaande verandering

Jeannette geeft alles! Ze is er als mens helemaal en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen. Ze draait er niet omheen en dat is precies wat ik zocht. 

Madeleine Kristensen
accountant
Kopenhagen – Denemarken

Geweldige workshop in Moss. Deze directe manier van stress oplossen raakte mijn hart. Ik deed een paar sessies en voel nog steeds energie, ontspanning en geluk.

Jytte Fischenich
remedial teacher
Moss – Noorwegen

Jeannette is een vrouw met ballen. Precies wat ik nodig had! Ik vertrouwde haar vanaf het eerste moment. Ze ziet mij zoals ik ben en ik voel me geaccepteerd.

Eline Ferleu
student
Gent – België