Wereldwijd tevreden klanten

Ik merk dat ik anders in het leven sta. Ik kan het helemaal aan, zonder twijfel, ondanks dat er nog steeds van alles in mijn leven onzeker is. Ik voel me geweldig. 

Brigida Mota
werktuigbouwkundige
Den Haag – NL

Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Ik heb meer plezier en minder angst of paniek. Alsof een groot gewicht van me is opgetild en weggehaald.

Chantal Quesnel
actrice
Kingston – Canada

Ik heb mijn leven terug gekregen met Jeannette’s hulp. Ik was echt bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen.

Richard Downs
violist & componist
Mexico

Haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen die de verslaving veroorzaakt hebben.

Jeff Nash
executive director
Oahu – Hawaii

Deze ene sessie heeft me heel veel geld en last bespaard. Als ik gezakt was dan had ik geen werk meer gehad en €2.000,- opleidingskosten zelf moeten betalen.

Tintin Joris
taxichauffeur
Den Haag – NL

Mijn kerstbonus is goed besteed. Het werkte meteen en ik vind het heel efficiënt, vanaf de eerste keer. En gaandeweg ging ik me steeds beter voelen.

Martina Eicher
projectmanager
Den Haag – NL

Recent heb ik enkele grote beslissingen genomen. Jeannette is direct, maar je kan beter eerlijk zijn en bij de kern komen dan er omheen lullen. Het is als schoonmaken.

Kika Treep
muziektherapeut
Den Haag – NL

Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette. Een vakvrouw in de ware zin van het woord.

Andreas Mesarites
managing director
Nicosia – Cyprus

Hoe sneller ik iets aanpak, hoe sneller ik het kan oplossen. Daarna is al het andere makkelijker om los te laten. Ik voel me opgelucht en ben trots op mezelf!

Sandra Simacek
projectmanager
Nürnberg – Duitsland

Ik heb jarenlang therapie gehad en dat heeft mij nergens gebracht. En nu is gewoon in één sessie heel veel narigheid uit mij weggehaald. Wonderlijk!

Anna Tadema
medewerker reclassering
Den Haag – NL

Jeannette’s werk is multidimensionaal, diepgaand, wonderlijk, opbeurend en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig noemen.

Sarah Kotzamani
alignment & mobility trainer Athene – Griekenland

Ik was nogal sceptisch over het hele gebeuren, dus dit kwam echt als een verrassing. De behoefte aan pijnstillers was in principe verdwenen.

Kamran Mirshahi
entrepreneur
Londen – Engeland

Jeannette geeft alles! Ze is er als mens en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen. Ze draait er niet omheen en dat is precies wat ik zocht. 

Madeleine Kristensen
accountant
Kopenhagen – Denemarken

Geweldige workshop in Moss. Deze directe manier van stress oplossen raakte mijn hart. Ik deed een paar sessies en voel nog steeds energie, ontspanning en geluk.

Jytte Fischenich
remedial teacher
Moss – Noorwegen

Jeannette is een vrouw met ballen. Precies wat ik nodig had! Ik vertrouwde haar vanaf het eerste moment. Ze ziet mij zoals ik ben en ik voel me geaccepteerd.

Eline Ferleu
student
Gent – België

Wil jij (onregelmatig) updates ontvangen?

dit veld niet invullen s.v.p.