Nadat ik 3 jaar geleden op Cyprus mijn enkel brak, moest ik 6 weken stil zitten. Tot die val was ik geprogrammeerd tot: altijd doorgaan. Noodgedwongen stond (zat) ik stil bij de vraag: ‘Wat vind ik nou echt belangrijk?’ En ik kwam tot het volgende.

1. Mijn kennis over stress-vrijlating wil ik als eenvoudig toepasbare zelfhulpmethode voor iedereen bruikbaar maken, naast de sessies voor directe oplossing van stress, trauma en andere problemen. Mijn streven is om mensen onafhankelijk te maken door een praktische handleiding mee te geven.

2. Als je te veel stress hebt zit je niet te wachten op heel veel sessies of een intensieve opleiding. Veel therapie en opleiding is bindend en langdurig, maar in mijn aanpak help ik mensen in een beperkt aantal sessies en leer hen daarbij om zichzelf te helpen.

3. Ik wilde reizen meer met werken combineren. Ik werkte al internationaal en gaf wereldwijd (online) sessies. Mijn YOUR INNER POWER workshop gaf ik ook in het Engels aan expats in Den Haag. Het was eigenlijk een kleine stap naar met de workshop op reis gaan.

Vorig jaar was ik in totaal 4 maanden in Griekenland en een paar weken in Denemarken. Ik gaf workshops, retraites en sessies, terwijl ik met een heerlijk vakantiegevoel op prachtige locaties met allerlei mensen aan het werk was.

Dit jaar moest ik mijn in Frankrijk, Griekenland en Noorwegen geplande activiteiten annuleren. Geen idee wanneer dit weer mogelijk wordt en ik mis het om de workshop LIVE te doen, maar gelukkig is het via deze weg toch mogelijk om mijn kennis en ervaring te blijven delen. Want dat is wat mij drijft.