Vertrouwen is het woord dat in gedachten komt


“Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette. Een vakvrouw in de ware zin van het woord.”


vertrouwen is het woord dat in gedachten komt, een vakvrouw in de ware zin van het woord, volledig voorbereid, belemmerende overtuigingen, mentale constructies, laat je niet misleiden
Andreas Mesarites
managing director – Nicosia – Cyprus

Terug naar HOME

Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette. In de eerste plaats een vakvrouw in de ware zin van het woord. Want ze geeft om je! En ze geeft genoeg om je door voor elke ontmoeting volledig voorbereid te zijn. Bovendien, geen informatie die ik geef blijft bij haar onopgemerkt of ongebruikt.

Desondanks, laat je niet misleiden door haar meelevend luisteren. Want ze is meedogenloos in het erkennen van mentale constructies en voor je het goed en wel in de gaten hebt, breekt ze je trances en belemmerende overtuigingen.

Bovenal is het duidelijk dat zij een grondige kennis van de theorie heeft en met alle plezier heel veel praktische ervaring deelt.

Andreas Mesarites, managing director, Nicosia, Cyprus

Lees nog een testimonial