Tarieven

Het tarief is € 85,- per uur exclusief 21% BTW, maar als jij je verbindt met je doel en een pakket van 5 sessies of meer bestelt, krijg je van mij een aanmoedigingskorting van 10 of 15% cadeau.

In de eerste sessie doe ik een intake én behandeling en dat duurt meestal 2 uur. Een sessie kan ook langer of korter duren, afhankelijk van jouw conditie en van waaraan direct gewerkt kan worden. Uiteraard zorgen we er met elkaar voor dat je altijd met een goed gevoel de deur uit gaat, ongeacht hoe lang de sessie duurt.

Lang ingesleten patronen, gewoontes en overtuigingen willen, ondanks een doorbraak tijdens de behandeling, nog wel eens terug komen. Daarom is herhaling nodig en is een probleem meestal niet in één sessie opgelost.

Om die reden bied ik pakketten aan van 10 (STANDARD) of 20 (PREMIUM) uren. Hoeveel sessies dat uiteindelijk worden hangt van verschillende factoren af, zoals jouw conditie en de intensiteit van een sessie. Voor de één werkt een paar uur doorwerken heel goed, voor de ander is een aantal kortere sessies beter. Ik stem dat met jou af.

Je kunt per sessie od pakket betalen, bij voorkeur door tevoren via de webshop  te bestellen. Je kunt daar je eigen betaalmethode kiezen.

Als je een pakket besteld krijg je altijd korting. Zie de pakketprijzen.

De workshops, trainingen en retraites hebben een vast bedrag, meestal met een vroegboekkorting, dat vermeld staat op de betreffende pagina’s.