Leer snel tapping toepassen

Tapping werkt alleen als je het toepast. En hoe je dat doet is snel te leren. Het is een vaardigheid, net als gitaar spelen of fietsen. Dat moet je ook leren. Je gebruikt je hoofd en leert het aan je lichaam. Het is echt super makkelijk. Je moet er een beetje bij nadenken, maar vooral goed voelen. Dan voel je het verschil.

In onderstaande video’s geef ik een compact lesje tapping. Je kunt ook onzichtbaar tappen. Altijd handig. 😉 Niemand die het ziet en het heeft een direct ontspannend effect op jezelf en dus ook op degene, die je tegenover je hebt.

Voor een ruzie heb je 2 mensen nodig, dus als één van de twee niet mee doet is er geen gevecht meer mogelijk. Als jij je bij spanning richt op jezelf en gaat tappen, creëer je rust en vrede in jezelf en dan wordt je minder beïnvloed door wat de ander doet.

Doe direct mee met onderstaande video, dan merk je hoe eenvoudig het is.

Hieronder een deel uit de workshop, die ik in 2019 in Kopenhagen heb gegeven.

Hieronder kun je kijken naar een deel van de workshop, in 2020 bij mij thuis, omdat door de nieuwe maatregelen het buitenshuis ingewikkeld werd, ging ik in kleine groepjes thuis verder. Als je roeping is om mensen van stress af te helpen, dan moet je creatief zijn, ook als de wereld om je heen knettergek wordt. 🙁

Hans is kort na deze workshop terug gekomen voor een volledige sessie.