Ben je toe aan een grondige voorjaarsschoonmaak? Dat is makkelijk te regelen. Jij meld je aan voor de retraite en wij doen de rest, samen met jou natuurlijk.

Het voorjaar is het juiste moment om de ramen open te gooien, het stof eruit te wapperen en de bezem erdoor te halen. Dat doen we met ons huis en eigenlijk ook het liefst met onszelf. Dat is gezond en bovendien prettig om te doen.

Wat je niet meer nodig hebt, laat je los. Je gooit of geeft het weg en zo maak je weer ruimte voor iets nieuws, iets fris, iets waar je van in beweging komt.
WITTE LETTERS WITTE LETTERS ERTUSSEN 

vroegboekkorting tot 31 maart

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in het mensen naar de kern van hun problemen brengen en hen helpen de ‘RESET’ knop te raken om een gezonder gelukkiger leven te verwezenlijken. In een retraite is er enkele dagen gerichte focus op jouw RESET, mentaal, fysiek en spiritueel.

Jeannette van UffelenJeannette van Uffelen Stress Release, jeannettevanuffelen.nl, Voorjaarsretraite 2018, Opladen-opfrissen-opstarten is Stress Release Specialist, geschoold in integrale psychologie, hypnotherapeut en Advanced Level IV Faster EFT practitioner.
Zij heeft vele jaren ervaring in het werken met mensen met depressie, angst, verslaving, rouw, fobieën, PTSS en veel meer. Zij heeft zowel in haar eigen praktijk als wereldwijd mensen geholpen met fysieke en emotionele problemen.

Vytaute Babone, jeannettevanuffelen.nl, Voorjaarsretraite 2018, Opladen-opfrissen-opstartenVytaute Babone is lichaamsgericht therapeut en heeft meerdere kwalificaties in het behandelen van pijn, inspanning, lichaamsklachten en stress gerelateerde klachten. Beiden zijn erkend als natuurgeneeskundig registertherapeut BCZ®.
Jeannette & Vytaute werken graag samen, verwijzen klanten naar elkaar en hebben onderling sessies uitgewisseld, dus weten goed wat de ander doet.

 

Bekijk onderstaande video, waarin Jeannette meer vertelt over de Voorjaarsretraite.

 

Wat gaan we doen?

Net buiten de Randstad op het West Friese platteland, verblijven we op een prachtige plek, omringd door voorjaarsgroen, bloemen en stilte. Voor wandelen is genoeg tijd en vanaf ‘ons’ vrijstaande huis wandel je zo het bos in. De gedeelde slaapkamers met ieder een eigen badkamer, douche en toilet bieden ruimte en gelegenheid om gedurende de dagen ook op jezelf te kunnen zijn.

Individueel en in de groep

De groep bestaat uit maximaal 12 deelnemers, waarin ieder zich richt op de eigen ontwikkeling. De groep is klein genoeg om het prettig en persoonlijk te houden en groot genoeg om iemand te vinden met wie er een klik is.

Er zal stilte zijn om je aandacht volledig bij jezelf te kunnen houden. Ieder krijgt minimaal één sessie met Jeannette (Emotionele Intelligentie/Faster EFT) en één met Vytaute (Intelligent Bodywork).

Je kunt alleen of samen wandelen in de omgeving. Het programma bevat gezamenlijke beweging en meditatie in de ochtend, workshops en groepsactiviteiten.

 

In onderstaande video krijg je een indruk van wat je met ons ook kunt verwachten.

 

Inbegrepen

 • Individuele sessies
 • Massage
 • Workshops in de groep
 • Drie nachten accommodatie
 • Vegetarische maaltijden
 • Fruit, sap, koffie, thee en water
 • Stilte & tijd voor jezelf

Programma

 • Met de zon opstaan
 • Dagelijkse dans & meditatie
 • Individuele Verhelderingssessies
 • Individueel lichaamswerk
 • Workshop: Zelfhulp & tapping
 • Workshop: Wat haal je in je hoofd?
 • En meer …

Wanneer is de retraite?

Van vrijdag 8 juni, 16.00 uur, tot maandag 11 juni 2018, 13.00 uur.

 

Zou jij liever een midweek doen, in plaats van een weekend, laat het ons weten. Als er voldoende belangstelling is, organiseren we nog een retraite in juni van dit jaar.

Vroegboekkorting tot 31 maart 2018

 

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Reageer snel en maak gebruik van de korting.

 

Boek NU jouw Voorjaarsretraite