START Sessie

Hoewel ik je adviseer om na de startsessie meer te doen, wil ik iedereen toch de kans geven om één enkele sessie met mij te ervaren. De reden dat ik meerdere sessies adviseer is dat wij nu eenmaal herhaling nodig hebben om iets nieuws te begrijpen en toe te passen. Ik leer iedereen in de eerste sessie zelf te tappen, maar hoor vaak dat mensen het ‘vergeten’ te doen.

Wat gebeurt er in een startsessie?

In iedere sessie kan een hoop verandering gerealiseerd worden, want het onbewuste brein werkt veel sneller dan ons bewuste brein. Maar we schieten heel makkelijk weer in ons oude patroon als we er geen gewoonte van maken om aan onszelf te werken. Om die reden bied ik pakketten aan, dus als je echt iets fundamenteel en blijvend wilt veranderen, raad ik je aan een pakket van minimaal vijf sessies te nemen.

Om het eens te ervaren kun je een proefsessie direct bestellen. Inhoudelijke informatie over werkwijze vind je elders op deze site en je kunt ook lezen wat het STANDAARD pakket en de andere pakketten inhouden.

startsessie, proefsessie, kennismaking, eutaptics in nederland, fastereft-nederland, jeannettevanuffelen.nl, Jeannette van Uffelen Stress Release Specialist

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt kun je gaan kiezen voor iets dat beter en makkelijker is voor jou; je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven.

Een startsessie is diep ontspannend en ik leer je hoe je zelf tapping, ook na de sessies, kunt toepassen. Als gevolg daarvan ga je direct veranderingen ervaren. Een pakket met meerdere sessies levert je diepgaand resultaat én aanzienlijke korting vergeleken met losse sessies.

Boek nu je eerste sessie!

Ervaar tapping en leer de basis beginselen van tapping en zelfhypnose. Voor je een besluit neemt kun je ook nog wat tijd nemen om op deze site wat meer blogs te lezen en video’s te bekijken, zodat je wat meer indruk krijgt van wie ik mijn, wat mijn visie is en wat anderen vinden van het werk dat ik doe, voordat je de stap zet om een startsessie te bestellen.

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.

startsessie, stressrelease, ontspanning, transformatie, transformeer je leven, relaxatie, emotie loslaten, emotionele vrijheid, emotionele intelligentie, vrijheid, loslaten, sessie, proefsessie, eft, tapping