START Sessie

Hoewel ik je adviseer om meer dan één sessie te doen, wil ik iedereen toch de kans geven om als START een enkele sessie met mij te ervaren. De reden dat ik meerdere sessies adviseer is dat wij nu eenmaal geneigd zijn om snel te vergeten wat we geleerd hebben, met name als de verandering snel en makkelijk ging. Ik leer iedereen in de eerste sessie zelf te tappen, maar hoor vaak dat mensen het ‘vergeten’ zodra ze zich beter voelen.

In één sessie kan een hoop verandering gerealiseerd worden, want het onbewuste brein werkt veel sneller dan ons bewuste brein. Maar ook schieten we heel makkelijk weer in ons oude patroon als we er geen gewoonte van maken om aan onszelf te werken. Om die reden bied ik pakketten aan, dus als je echt iets fundamenteel en blijvend wilt veranderen, raad ik je aan een pakket van minimaal drie sessies te nemen.

Om het eens te ervaren kun je een losse sessie direct bestellen. Inhoudelijke informatie over werkwijze vind je elders op deze site en je kunt ook lezen wat het STANDARD pakket en de andere pakketten inhouden.

proefsessie, kennismaking, fastereft-nederland, jeannettevanuffelen.nl, Jeannette van Uffelen Stress Release Specialist

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt kun je gaan kiezen voor iets dat beter en makkelijker is voor jou; je gezondheid, je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven.

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je hoe je zelf tapping, ook na de sessies, kunt toepassen. Als gevolg daarvan ga je direct veranderingen ervaren. Een pakket met meerdere sessies levert je diepgaand resultaat én aanzienlijke korting vergeleken met losse sessies.

Boek een START sessie!

Ervaar tapping en leer de basis beginselen van tapping en zelfhypnose.

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.

stressrelease, ontspanning, transformatie, transformeer je leven, relaxatie, emotie loslaten, emotionele vrijheid, emotionele intelligentie, vrijheid, loslaten, sessie, proefsessie, eft, tapping