Af en toe moet je de boel weer eens lekker opschudden en daar heb ik de afgelopen dagen tijd voor genomen. Mediterend, breiend, langs zee wandelend en pratend met onder andere mijn dochter.

Ik ben nooit te beroerd geweest om te werken en heb sinds jonge leeftijd in mijn eigen inkomen voorzien. Dat heb ik gedaan in een afwisselende loopbaan, waarin mijn idealen, mezelf ontwikkelen, anderen willen helpen en het leven ervaren een hogere prioriteit hadden dan het hebben van een vaste baan, een ‘veilige’ carrière of sparen voor later.

Dit heeft geleid tot een praktijk, waarin ik middels een originele, intuïtieve en zeer effectieve combinatie van technieken, mensen van stress, trauma, PTSS en andere problemen afhelp. Dit doe ik in kortdurende trajecten en mijn klanten zijn meer dan tevreden.

Ondernemen zonder poespas

Ik houd van mijn werk en heb een passende vorm gevonden van ondernemen en ontwikkelen voor en met mensen, die mij na aan het hart staan. In mijn onderneming werk ik wereldwijd met jong en oud, in live sessies en online. En ik ga hier graag nog een poosje mee verder.

Over een paar jaar zou ik misschien wel met pensioen kunnen gaan, maar dat streven heb ik nooit begrepen. Ik zou niet weten waarom ik zou stoppen met dit nuttige werk, waarin ik mezelf en mijn technieken nog steeds verbeter en waar ik zo veel plezier in heb. Zolang hetgeen ik doe effectief is ga ik er mee door.

Wat gaat er veranderen?

De maat van de pakketten gaat veranderen.                          

tarief verlaagd per 1 januari 2021, kleine ondernemers regeling, kor, tarieven, zitten broeden, Limassol, werken in Cyprus
Ik heb al tijden zitten broeden” (Cyprus, 2016)

Het bestellen van een enkele sessie blijft, want het is van belang voor iedereen, die dat wil, om eerst een keer uit te proberen. En soms is één sessie genoeg. De eerste sessie duurt 2 uur, inclusief intake én behandeling.

Vervolgsessies kunnen korter of langer duren. Uiteraard zorgen we ervoor dat je altijd met een goed gevoel de deur uit gaat, ongeacht hoe lang de sessie duurt.

Over de pakketten kun je lezen door te klikken op het STANDAARD en het PREMIUM pakket.

Je kunt per sessie of pakket betalen door via de webshop te bestellen, waarbij je jouw eigen betaalmethode kunt kiezen. Je kunt ook één of meerdere losse sessies bestellen, als dat jouw voorkeur heeft.

Overige activiteiten

De workshops en retraites hebben een vast bedrag, altijd met een vroegboekkorting, dat vermeld staat op de betreffende pagina’s.

Marmeren eieren op de boulevard van Limassol in Cyprus, 
waar ik soms heenga om te werken, te wandelen, te broeden, te zijn.