PODCAST: iedere zaterdagochtend

Podcast: Iedere zaterdagochtend rond koffietijd (of op een later door jou gekozen tijdstip) is er een nieuwe uitzending te beluisteren op alle onderstaande kanalen. Wanneer jij jouw favoriete kanaal kiest kun je nu luisteren.

Denk er aan om je ook even te ABONNEREN op het door jou gekozen kanaal. Want dat is zo gepiept. En dan begin jij vanaf nu jouw weekend met een uurtje Zoete Zaterdagochtend!Je kunt overal luisteren naar mijn podcast. Hoe dan?

Hieronder vind je de verschillende apps, om te downloaden en zo overal naar podcasts luisteren. Maar houd jij het graag simpel?

Spotify

Spotify wordt in Nederland veel gebruikt om naar muziek en podcasts te luisteren.

Op de website van spotify zie je hoe je podcasts snel kunt vinden en volgen/abonneren. Je hebt er geen abonnement voor nodig. Veel internet aanbieders hebben het tegenwoordig in hun pakket.


Apple podcasts

Apple podcasts voor als je een iPhone hebt. Je kunt zoeken naar Lekker Los Laten.

Maar je kunt ook via de bovenstaande paarse knop direct naar de apple podcasts. Voor Apple gebruikers spreekt het meestal vanzelf. Ben je dat niet? Dan lees je hier informatie over hoe je kunt luisteren en gratis abonneren.


Podbean

Bij Podbean werkt het super eenvoudig vanaf je laptop. Je kunt ook de gratis app op je telefoon zetten, als je onderweg wilt luisteren. Maar het is niet nodig.

Via deze link kom je direct op mijn Podbean pagina en, zoals de rode pijl het aanwijst, daar kun je op de volgknop drukken. Zie de gele pijl naar de ‘Follow’ knop rechtsboven. De Podbean-speler staat ook hier op mijn site.

Google podcasts

De podcasts zijn op Google ook vrij makkelijk te vinden

Zie op de foto hieronder hoe het er bij google uitziet.