Je kunt kiezen uit diverse sessies & pakketten. Bekijk de pakketten, die verschillen in doel, formaat, prijs en frequentie. En neem wat het beste past bij jou op dit moment. Of start met 1 enkele proefsessie.


START met 1 proefsessie

Eén op één sessies zijn krachtig door de methodes die ik toepas. Je kunt komen voor een directe live ontmoeting, maar het werkt ook prima online via Skype of Zoom en zelfs per telefoon.

Ik garandeer je verandering al in de eerste sessie. En zo kun je iets nieuws ervaren, met resultaat en wellicht merk je dat je meer wil. Ik bied pakketten, maar je kunt starten middels een enkele proefsessie.


Duik dieper met BASIS pakket

Merk je dat bepaalde gedragingen, (fysieke) problemen of gedachten steeds terugkomen? Dan is er waarschijnlijk een dieper liggende oorzaak. Want onbewuste herinneringen, ‘oud’ verdriet, angst en trauma hebben wat meer tijd nodig. En daarom zijn er pakketten.

Ik leer je wat je zelf kunt doen om sneller en blijvend resultaat te hebben. Tapping is makkelijk en iedereen kan het leren. Bekijk het BASIS pakket.


Ga als een PREMIUM speer

Het PREMIUM pakket is de ultieme investering in jezelf. En een goed begin van het nieuwe jaar en vergelijkbaar met een flinke (voorjaars) schoonmaak.

Het opruimen van oud verdriet, trauma, onverwerkte ervaringen, zorgt dat je als een speer vooruit kunt. En dan ga jij je eigen koers bepalen en raakt daar niet meer van af, ongeacht de situaties, de omstandigheden of de toestand in de wereld om je heen.


INTENSIEF tot op de bodem

De driedaagse INTENSIVE is jouw kans om met mijn hulp ‘tot op de bodem’ te gaan, om daar te vinden wat emotioneel nog opgeruimd kan worden.

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden.

Diepgaand werk dat resulteert in niet alleen een snelle, maar tevens een fundamentele transformatie.


Ervaring voor PRACTITIONERs

Als je als therapeut of coach aan de slag wilt, betekent dit dat je allereerst moet leren onderscheid te maken tussen de emotionele reactie van de klant en die van jezelf. 

Bij het PRACTITIONER Pakket werk je gewoon aan jezelf en je krijgt de gelegenheid om de kunst bij mij af te kijken. Het zijn volledige sessies en wat je erin stopt haal je eruit.


Live sessies of online

Heb je vragen? Neem gerust even contact met me op.