Onlangs heb ik de opleiding Medische Basiskennis afgerond, om zo mijn registratie als  Registertherapeut BCZ (Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) te kunnen behouden.

Tijdens het bestuderen van de pathologie heb ik mij weer verwonderd over hoe inventief het menselijk lichaam is. Wat een krachtig en prachtig systeem. Je kunt het dagelijks ervaren, maar we vinden het vaak gewoon. Houd je hand maar eens tegen de grillrand in de oven (doe ik geregeld) en kijk dan hoe binnen enkele weken de huid zich weer helemaal zelf hersteld heeft. Dat is toch knap? Of hoe een gebroken bot na 6 weken weer is aangegroeid en opgevuld.

Opvallend vond ik, keer op keer, te horen of te lezen hoeveel ziekten gevolg zijn van levensstijl, dus te voorkomen en vaak te genezen. Eigenlijk logisch. Als je een auto niet onderhoudt of er als een bezetene mee rondrijdt, geen olie ververst en er slechte brandstof in gooit raakt hij ook oververhit, gaat gebreken vertonen of stopt met rijden. Ieder apparaat vergt aandacht, onderhoud en de juiste behandeling.

Overgewicht maakt je op den duur ziek

overgewicht, hypnose maagband, virtuele maagband, jeannettevanuffelen.nlOvergewicht wordt vaak genoemd als oorzaak van allerlei ziektebeelden. Zelf ben ik jaren op dieet geweest, zonder blijvend effect of met het ongewenste resultaat dat ik uiteindelijk juist zwaarder werd. Tot ik stopte met lijnen. Sinds ik de onderliggende oorzaken en onvrede met mijn lichaam heb opgelost middels Faster EFT, tapping en hypnose, zit ik beter in mijn vel en pas ik prettiger in mijn kleding.

Overgewicht is een onderwerp dat mij na aan het hart ligt. Ik heb veel mensen om mij heen gezien die hier last van hebben, maar toch wanhopige pogingen doen om anders te eten en bakken geld uitgeven aan waardeloze middelen. Er wordt ons allerlei onzin over eten, voeding en diëten wijs gemaakt, terwijl er een oplossing is die zo eenvoudig is en zo krachtig werkt.

 informatie over mijn werkwijze

Programma’s rond eten

Velen van ons hebben programma’s rond eten. En vaak is daarbij een link tussen eten en liefde of eten en geluk. We eten om onszelf te troosten, uit frustratie, uit verzet, ter ontspanning, bij allerlei gelegenheden en om velerlei redenen, maar eten is bedoeld als voeding. Daar mag je best van genieten, maar een oplossing is het niet. Van eten word je niet gelukkig en niets smaakt zo goed als tevreden zijn met je lijf.

Eet je bordje leeg, dan ben je lief en hou ik van je.
In Afrika hebben ze niets, dus wees dankbaar en EET het op.

Onze eet-programma’s zijn onbewust en dat maakt het zo lastig ze te veranderen. Ze hebben meestal niets te maken met wat je eet en dus helpt een dieet niet. Ze zorgen er vaak voor dat je eet, hoe vaak je eet, wanneer je eet en hoeveel je eet. En juist op dat onbewuste niveau is veel te veranderen. Op dat niveau begrijpen we anders en veranderen we sneller.

 

overgewicht, onbewuste programma's rond eten maken ons dik en ziek

Is een maagband inbrengen de oplossing?

Omdat Obesitas en Diabetes Mellitus 2 (suikerziekte) veel voorkomende ziekten zijn, die leiden tot overgewicht, worden tegenwoordig maagband operaties uitgevoerd, zelfs bij kinderen, met alle risico van dien. Gevolgen van zo’n operatie kunnen zijn dat je altijd pijn hebt en zeker bij het eten. Het ideaal van in je nieuwe badpak lopen kun je vergeten, want er blijft na de operatie leeg bungelend vel over dat ergens verstopt moet worden.

Ook kunnen er complicaties zijn, waardoor eten onmogelijk wordt, de band weer verwijderd moet worden of iemand zo sterk vermagerd dat het levensbedreigend is. Het is een lichamelijk antwoord op overgewicht, maar de redenen om te eten, dus ook de trek in eten verandert niet.

 

overgewicht, virtuele maagband hypnose, jeannettevanuffelen.nl, hypnose kan operatie vervangen

En als we nou eens doen alsof?

Het lichaam weet het verschil niet en dat is het grote voordeel van inbeelding. Wie kent niet het verloren raken in een mooi boek of een goede film? En het voelt alsof je deel van of in het verhaal bent en naderhand alsof je het zelf hebt meegemaakt.

De Virtuele Maagband is bedacht en ontwikkeld door Sheila Granger, een Engelse hypnotiseur, door wie ik gecertificeerd ben. Zij deed een paar jaar geleden een experiment en de resultaten waren verbluffend. Mensen raakten met gemak de overtollige kilo’s kwijt. Het is een krachtig programma, waarbij je enkele hypnose sessies krijgt, dagelijks thuis luistert naar een audio hypnose en zodoende wordt je onbewust opnieuw geprogrammeerd om anders (dan je gewend bent) en vooral minder te eten. Het is een vriendelijk programma, want hypnose is een ontspannende methode.

De Virtuele Maagband is het gezonde alternatief voor een operatieve maagverkleining. Een alternatief zonder snijden in je buik, zonder narcose, zonder herstelperiode, zonder risico en zonder pijn!
Maar met dezelfde, of eigenlijk betere, resultaten.

Het BRONS pakket bestaat uit vier sessies, maar eventueel kun je er zo nodig nog sessies aan toevoegen en ophogen naar ZILVER of GOUD.

Ben je geïnteresseerd?

Bekijk de informatie over de Virtuele Maagband of bel me op: 0613223075

bekijk de virtuele maagband programma’s