Over mij

Angst is de oorzaak van ongevallen, ziektes, relatieproblemen, depressies en meer. Angst is ook de oorzaak van dat we niet doen wat we eigenlijk willen. 

Over mij begint met het begin: Mijn wieg stond in een huis, een straat, een wereld, waar veel spanning heerste. Ondanks de liefde werd er gevochten om alles en om niets. Angst, armoede, alcoholisme, oorlogstrauma, diabetes, kanker, maar ondanks alle ellende bleef iedereen altijd door gaan. Ik ook.

Volgens mij zijn we niet bedoeld om bang, moe of ziek te zijn, maar we raakten gewend aan stress en geloven nu dat het erbij hoort.

Het verlangen naar een beter leven en de drang tot persoonlijke ontwikkeling heeft mij gebracht van onmacht en woede ten aanzien van geweld, verslaving, ziekte en zelfdestructie, tot leven vanuit Persoonlijke Kracht en Innerlijke Vrede, met gebeurtenissen en ontmoetingen die mij blijven verrassen en fascineren.

Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker.
(Carl Gustav Jung)

Je kunt alleen maar jezelf zijn

Wij kunnen onze gedachten kiezen en weer worden wie we werkelijk zijn, maar in de loop van ons leven hebben wij overtuigingen aangeleerd en overgenomen, meestal onbewust, lang voordat wij erover konden nadenken. Ik had veel overtuigingen over mezelf, het leven en de wereld, die ik heb leren loslaten. Zo leerde ik mezelf en mijn waarde kennen. Wat een bevrijding!

Scientific Hypnotherapy, Emotion Replacement Therapy, ERT in Nederland, Den Haag, ERT-DenHaag

Ik ben geschoold in de Integrale Psychologie, ICT (Informatica & Communicatie Technologie), Shiatsu Massage, Theta Healing, eutaptics-Faster EFT(Emotional Focussed Transformation)Conversationele Hypnotherapie, ERT (Emotion Replacement Therapy), EEG Brainwave Technology en Scientific Hypnotherapy Safety.

Ik heb ook de diploma’s in verband met de zogenoemde Plato normen, maar sta niet meer in het RBCZ.

Internationaal sta ik geregistreerd als hypnotherapeut, tevens ben ik trainer met een lesbevoegdheid voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven.

In de afgelopen ruim 35 jaar heb ik duizenden mensen in alle leeftijden, van ongeschoold tot academisch, van de werkvloer tot de bestuurskamer en uit alle windrichtingen, geholpen zichzelf en hun leven te verbeteren middels de mix van methodes die ik op eigen creatieve wijze toepas.

Meer dan door de opleidingen die ik gedaan heb (om mijn honger naar kennis te stillen) word ik gedreven door liefde voor het vak, voor mensen en fascinatie voor waar wij toe in staat zijn. Wat mij aanspreekt breng ik in praktijk en ik word beloond met indrukwekkende resultaten. Dat maakt dat ik onstuitbaar door ga tot het doel bereikt is. Als jij een beter leven wilt creëren voor jezelf dan doe ik wat ik kan om dat te bereiken.

Hoe ervaart men mij?

Mensen beweren dat ik hun levens veranderd heb, dat ik lichtheid in het leven breng en dat met mij het oplossen van ernstige problemen en stoornissen eenvoudig en zelfs leuk is. Ik vergemakkelijk de eliminatie van stress, depressie, verdriet, angst, fobieën, trauma, verslaving, pijn en rouw. Meer getuigenissen vind je op deze site. Sinds 2003 heb ik een zelfstandige praktijk.