Het verlangen naar een beter leven en de drang tot persoonlijke ontwikkeling hebben mij vooruit geduwd. Diep van binnen wist ik dat het beter kon. Van onmacht en woede ten aanzien van geweld, onrecht en zelfdestructie, kwam ik via allerlei wegen en omwegen tot leven vanuit Persoonlijke Kracht en Innerlijke Vrede, ongeacht de omstandigheden.

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Opleiding

Ik heb vanaf jonge leeftijd gewerkt en gestudeerd, in combinatie. En dat doe ik nog steeds. Allereerst ben ik geschoold in de integrale psychologie, maatschappelijk werk (BSW) en Informatica & communicatie technologie (BICT). Daarbij leerde ik lichaamsgerichte methoden, zoals bio energetica, kahuna en shiatsu. Ik beoefen taichi, yoga en pilates en ik mediteer dagelijks. Ik volgde alternatieve buitenlandse opleidingen, zoals

Sommige mensen willen weten welke opleidingen ik gedaan heb, dus vandaar het lijstje hierboven, maar dat is uiteindelijk niet het allerbelangrijkste.

Ken alle theoriën, beheers alle technieken, maar wanneer je een menselijke ziel aanraakt, wees dan gewoon een andere menselijke ziel.
(Carl Gustav Jung)

Op dit moment verdiep ik me in de resultaten van wetenschappelijk onderzoek, omdat er steeds meer bekend is over tapping en hypnose. Niet alleen heeft het een kalmerend effect op de psyche, maar het blijkt ook aantoonbare veranderingen te brengen in ons DNA en het fysieke lichaam. Ik zie het al jaren in mijn praktijk, maar er is meer en meer ‘bewijs’. En sommigen van ons hebben dat nodig om het te durven toepassen in hun eigen leven. Ondanks dat ik deze resultaten erg interessant vind denk ik eigenlijk dat ook wetenschap een soort religie is. Het is ook een kwestie van perceptie.

Internationaal sta ik geregistreerd als hypnotherapeut, eutaptics- en EFT practitioner en ik ben in Nederland een erkend trainer voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven. Ik sta niet meer in het RBCZ, omdat dit eerder beperkend dan verruimend is en uiteindelijk voor klanten weinig oplevert.

Persoonlijke kracht en ontwikkeling

Al ruim 35 jaar help ik jong en oud, van ongeschoold tot academisch, uit alle windrichtingen. Ik help mensen zichzelf en hun leven te verbeteren middels de mix van methodes die ik op eigen creatieve wijze toepas en de door mij ontwikkelde Your Inner Power workshops.

Hoe ervaren mensen mij?

Mensen beweren dat ik hun levens veranderd heb en dat ik lichtheid in het leven breng. Men zegt zelfs dat met mij het oplossen van ernstige problemen en stoornissen leuk is. Ik vergemakkelijk de eliminatie van stress, depressie, verdriet, angst, fobieën, trauma, verslaving, pijn en rouw. Meer getuigenissen vind je op deze site. Sinds 2003 heb ik een zelfstandige praktijk.

  • Mijn reputatie is er één van: recht-door-zee, met kracht, humor en trouw.
  • Men voelt zich bij mij veilig en geaccepteerd.
  • Het is mijn belofte dat ik onbevreesd en openhartig te werk ga.