GEZOND Gewicht

Ben je altijd aan het lijnen en ben je het helemaal zat? En heb je gemerkt dat hoe meer je probeert af te slanken hoe zwaarder je lijkt te worden?

  • Langdurig lijnen vertraagt je metabolisme en maakt gewichtsverlies onmogelijk.
  • Ook als jij je best doet word je niet slank.
  • Als diëten niet werken, waarom zou je er dan mee door gaan?

Ik ben een groot deel van mijn leven op dieet geweest; Weight Watchers, Brooddieet, uithongeren, vasten, Dr. AtkinsDr. Phil. Hoe slank waren die dokters zelf eigenlijk? En hoe gezond? Dr. Phil gaf bizarre tips rond afvallen; hij adviseerde om alle plaatsen die je aan lekker eten doen denken te vermijden!! Dus ik kon beter thuis blijven! Want ik woon in Walhalla, qua eten en drinken is in mijn directe omgeving ALLES te koop.

In de jaren dat ik opgroeide leek iedereen om mij heen op dieet te gaan. Ik dus ook. Achteraf gezien was ik absoluut niet dik, maar mijn gewicht nam toe vanaf dat ik er op ging letten. En 20 jaar later wist niemand meer wat we wanneer zouden kunnen of mogen eten, want we hadden het te druk met alle voorschriften, regels, calorieën tellen, gemalen-sla-drinken, gevulde-bieslook eten, citroensap met ahornsiroop. Bah! En diabetes en obesitas zijn nu overal. We zijn belazerd. Gezonde vetten zijn vervangen door gif dat suiker heet en we zijn allemaal tot suikerjunkies gemaakt.

Ineens was ik er klaar mee! Toen ik me goed met mezelf voelde ben ik gewoon gestopt met lijnen. Ik ging eten wat ik echt wilde eten en alleen als ik echt trek had. Nu eet ik één of twee keer per dag en dat is genoeg. En ik eet alleen waar ik echt zin in heb. Ik hield nooit van vroeg op de dag eten, dus ik eet geen onbijt en het kan me niet schelen wat men erover zegt.

Soms eet ik alleen maar slagroom, want dat vind ik lekker. Soms eet ik een goed gevulde Griekse aubergineschotel met veel tomatensaus en kaas. Dat vind ik ook lekker. Ik eet minder, want ik voel als ik voldaan ben en dan stop ik zonder moeite. Suiker heeft geen voedingsstoffen, dus ik zie geen reden om dat te eten. Ik eet niets dat een hart heeft, behalve artisjokken.

Als je zelf mag kiezen en luistert naar je lijf dan weet je precies wat je graag eet. En ook hoeveel. Mocht dit toch lastig voor je zijn, kies dan het Virtuele Maagband Pakket, een snelle manier, waarin je middels hypnose direct minder gaat eten. Wereldwijd een succes.

Liefde van zichzelf

Naar mate ik oude patronen ging loslaten, nare en verdrietige herinneringen met behulp van de methodes die ik gebruik, verdwenen mijn eetproblemen. Het gaat niet om wat we eten, maar meer om waarom we eten (als we geen honger hebben). Mijn huidige conditie is het directe resultaat van de groeiende liefde voor mezelf en de verdwenen behoefte om mezelf te troosten met rotzooi eten of andere ongezonde patronen. Ik ben zeer tevreden met hoe ik in mijn vel zit en in mijn kleding pas.

Toen ik begon van mezelf te houden, bevrijdde ik mezelf van alles wat niet goed was voor mijn gezondheid; eten, mensen, dingen, situaties, en alles wat me omlaag en weg dreef van mezelf. Eerst noemde ik deze houding gezond egoïsme. Vandaag weet ik dat het Liefde Van Zichzelf is.
(Charlie Chaplin)

Ik eet en drink om mij te voeden en niet meer om andere redenen, want ik heb het goed zonder wijntje, zonder taartje en zonder sigaretje. Ik ben meer in vrede en veel rustiger. En mijn leven dus ook.

Allereerst gezond worden, dan volgt het lichaam vanzelf. Uiteindelijk gaat dat met minder moeite, minder gedoe, minder frustratie, want de oplossing komt van binnenuit waar jij de antwoorden al hebt. Ergens in jou is al een OPLOSSING, zónder moeten, zónder afzien en zonder honger. Een oplossing vanuit diepe ontspanning, acceptie, liefde voor jezelf en in vrede met je leven.

Liever nooit meer een dieet?

Ik ben gespecialiseerd in het loslaten van verslavingen en gewoontes rond eten en snoepen, drinken en roken. Ik bied diverse pakketten, waarin een specifieke verslaving wordt aangepakt. Je kunt beginnen met het STANDARD Pakket, maar misschien heb je het PREMIUM Pakket nodig. Het is geen quick fix, maar je kiest voor diepe transformatie, omdat je af kunt van all jouw programma’s over jezelf. Het gaat niet om eten, ook al lijkt dat zo.

Ik hield van ijs, totdat ik me realiseerde dat ijs niet van mij hield. Ik had herinneringen aan LIEFDE gekoppeld aan ijsjes: Toen ik een klein meisje was, namen mijn ouders soms de motorfiets om de hele stad door te crossen voor Italiaans ijs. Iedereen blij! De liefde is niet meer in het ijsje. Het is gewoon bevroren melk met te veel suiker.