Nooit meer dieet

Dieet! Ben je altijd aan het lijnen en ben je het helemaal zat? Want hoe meer je probeert af te slanken hoe zwaarder je lijkt te worden?

  • Langdurig lijnen vertraagt je metabolisme en maakt gewichtsverlies onmogelijk.
  • Ook als jij je best doet lukt het afvallen niet meer en word je dus niet slank.
  • Als diëten niet werken, waarom zou je er dan mee door gaan?

Ik ben een groot deel van mijn leven op dieet geweest; Weight Watchers, Brooddieet, uithongeren, vasten, Dr. AtkinsDr. Phil. Hoe slank waren die dokters zelf eigenlijk? En hoe gezond? Dr. Phil gaf bizarre tips rond afvallen; hij adviseerde om alle plaatsen die je aan lekker eten doen denken te vermijden!! Dus ik kon beter thuis blijven! Want ik woon in Walhalla, qua eten en drinken is in mijn directe omgeving ALLES te koop.

In de jaren dat ik opgroeide leek iedereen om mij heen op dieet te gaan. Achteraf bekeken was ik absoluut niet dik, maar mijn gewicht nam toe vanaf dat ik er op ging letten. En 20 jaar later wist niemand meer wat we wanneer zouden kunnen of mogen eten, want we hadden het te druk met alle voorschriften, regels, calorieën tellen, gemalen-sla-drinken, gevulde-bieslook eten, citroensap met ahornsiroop. Bah! En als we klaar waren, zoveel kilo’s eraf, mochten we eindelijk weer appeltaart met witte wijn en chocola tot ons nemen. Of was het nou toch de rode wijn die zo goed voor je was? En daar kwamen de kilo’s terug en klampten zich vast, met beide handen in een stevige greep, aan heupen, billen, onderkinnen en dijen. Ach, dat ene dropje, dat ene handje chips, werd dan toch weer een hele zak.

Liefde van zichzelf

Ineens was ik er klaar mee! Ik ben intussen voor mezelf meer oké dan ooit tevoren en ben gewoon gestopt met lijnen. Ik ging eten wat ik echt wilde eten en alleen als ik echt trek had. Nu eet ik 2 of 3 keer per dag en dat is meestal genoeg. En ik eet alleen waar ik echt zin in heb. Soms eet ik alleen maar Griekse yoghurt met slagroom, want dat vind ik lekker. Soms eet ik een goed gevulde Griekse aubergineschotel met veel tomatensaus en kaas. Dat vind ik ook lekker. Ik eet minder, want ik voel als ik voldaan ben en dan stop ik zonder moeite. Ik eet geen suiker meer, want ik voel me beter zonder. Ik eet niets dat een hart heeft, behalve artisjokken.

Er zijn heerlijke gezonde varianten voor liefhebbers van lekker eten. En echt, als je zelf mag kiezen en luistert naar je lijf is ALLES TOEGESTAAN en weet je precies wat je graag eet. En ook hoeveel. Mocht dit toch lastig voor je zijn, kies dan het Virtuele Maagband Pakket, een snelle manier, waarin je middels hypnose direct minder gaat eten. Wereldwijd een succes.

Naar mate ik oude patronen ging loslaten, met behulp van Faster EFT, NLP en hypnose, loste mijn eetproblemen zich min of meer vanzelf op. Het gaat niet alleen om wat we eten, maar vooral om waarom we eten als we geen honger hebben. Mijn huidige fysieke conditie, figuur, aantal kilo’s heeft alles te maken met de groeiende liefde voor mezelf en de verminderende behoefte om mezelf te troosten met rotzooi eten of andere ongezonde patronen. Ik ben zeer tevreden met hoe ik in mijn vel zit en in mijn kleding pas.

Toen ik begon van mezelf te houden, bevrijdde ik mezelf van alles wat niet goed was voor mijn gezondheid – eten, mensen, dingen, situaties, en alles wat me omlaag en weg dreef van mezelf. Eerst noemde ik deze houding gezond egoïsme. Vandaag noem ik het “LIEFDE VAN ZICHZELF”.
(door Charlie Chaplin verwoord op zijn 70e verjaardag)

Ik eet en drink om mij te voeden en niet meer om andere redenen, want ik heb het goed zonder wijntje, zonder taartje en zonder sigaretje. Mijn leven is hiermee rustiger geworden, veel rustiger. En ik ook. En gezonder.

Allereerst gezond denken en voelen, dan volgt het lichaam vanzelf. Uiteindelijk gaat dat met minder moeite, minder gedoe, minder frustratie, want de oplossing komt van binnenuit waar jij de antwoorden al hebt. Ergens in jou is al een OPLOSSING, zónder moeten, zónder afzien en zonder honger. Een oplossing vanuit diepe ontspanning, acceptie, liefde voor jezelf en in vrede met je leven.

Liever nooit meer een dieet?

Ik ben gespecialiseerd in het loslaten van verslavingen en gewoontes rond eten en snoepen, drinken en roken. Ik bied diverse pakketten, waarin dit met gebruik van Faster EFT, hypnose en zelfhypnose wordt aangepakt. Het Slank Zonder Dieet Pakket bestaat uit 5 sessies.

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.