Stop met roken

Vele jaren van je leven rookte je niet en snapte je ook niet waarom mensen dat deden. Als kind vond je het zeer waarschijnlijk vies en je herinnert je vast nog wel dat je goed kunt leven zonder nicotine.

Toen ik opgroeide rookte iedereen om mij heen; mijn ouders en grootouders, de juf en de meester op school (ja, ook in de klas), zelfs de sportjuf en de handbaltrainer. Filmsterren rookten, de koningin en de prinsjes. De koning rookt waarschijnlijk nog steeds, maar niet meer in beeld. Toen ik 12 was ging ik roken. Waarom? Lekker was het niet, maar ik raakte eraan gewend en heb jaren gerookt.

Er is altijd een reden

Het is al vele jaren geleden dat ik stopte met roken. Nadat ik stopte kwam ik 10 kilo aan, want ik ging van de ene gewoonte (verslaving) naar de andere. Dat heb ik jaren gedaan en ben hierdoor een kenner van bijna alle middelen. Het roken mis ik al lang niet meer en het scheelt een hoop geld. Omdat ik een nieuwsgierig en experimenteel mens ben heb ik van alles en nog wat gebruikt. Hierdoor ken ik ook alle trucs die verslaafden gebruiken, naar zichzelf en naar anderen.

Ooit had je een reden om te beginnen met roken. Nieuwsgierigheid, meedoen, afleiding, gezelligheid, wie weet het nog? Misschien ging je gewoon roken omdat iedereen het deed? Of nadat je iets naars meemaakte? Of juist op een moment dat jij je ineens geweldig voelde, in combinatie met een ander middel? En toen werd het een vaste gewoonte. En nu weet je niet meer hoe je ermee kunt stoppen. Misschien heb je al allerlei pogingen gedaan of ben je zelfs al behandeld voor het roken.

In mijn Stop met roken pakket bied ik je een aanpak, waarin we ons niet alleen richten op het middel; de sigaret, sigaar, shag, pijp, nicotine, tabak en suiker. Ja, er zit suiker in sigaretten! Maar we nemen ook de onderliggende behoefte die jou doet roken mee in de behandeling. Dat wat het zo moeilijk maakt om te stoppen, waardoor je er mee aan het strijden blijft.

Stop NU met roken & bestel hier jouw pakket

Ontspannen reisje

Mijn methode is een fascinerende ontdekkingsreis, waarbij wij in het onbewuste brein (zeg maar: de automatische piloot) verandering brengen in een oude vertrouwde gewoonte. Het is een relaxed reisje, omdat ik je diep ontspannende technieken leer gebruiken, met verrassende resultaten. Dit werkt snel en is veel makkelijker dan al het moeten stoppen vanuit de wilskracht, waarmee jij jezelf vaak opjaagt en lastig valt. Waarna jij jezelf weer moet troosten met … een sigaretje. 

Ik ben gespecialiseerd in verslavingen rond eten, snoepen, drinken, roken en andere beperkende en belemmerende patronen. Ik heb ook mensen geholpen, die aan harddrugs verslaafd waren. Ik ken de gewoontes, want ook ik heb jarenlang minder goed voor mezelf gezorgd dan ik nu doe. Mijn leven is hiermee rustiger geworden, veel rustiger. En ik ook.

Leven zonder verslavingen

Mijn grootste passie is mensen te helpen leven zonder verslavingen en zonder zichzelf te beperken. Het is mogelijk, ook voor jou. En door de methodes die ik gebruik wordt het een stuk makkelijker. Niet in strijd met jezelf, maar gewoon je brein anders en beter gebruiken, leren communiceren met je onbewuste systeem. Als je het daar verandert is de rest een fluitje van een cent. Stel je eens voor wat je allemaal kunt doen van het geld dat je bespaart als je de komende 10, 20 of 30 jaar niet rookt?

Suiker, alcohol en roken zijn volgens mij de ergste verslavingen, omdat het sociaal meer dan geaccepteerd is. Het is overal te koop en iedereen doet het. Als je heroïne spuit is er sociale druk om het niet te doen. Als je collega jarig is en op gebak trakteert is er sociale druk om het wel te doen. Anders ben je ongezellig. Afhankelijkheid van welk middel dan ook, inclusief de goedkeuring van je omgeving, maakt je zwakker en beperkt je vrijheid. Kies voor jezelf!

stop met roken, niet roker zijn, rookverslaagd, jeannettevanuffelen.nl, Jeannette van Uffelen Stress Release, hypnose, fastereft-nederland.com, Faster EFT, EFT

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.