Mijn kerstbonus is goed besteed


“Mijn kerstbonus is goed besteed.
Het werkte meteen en ik vind het heel efficiënt.”


Martina, mijn kerstbonus is goed besteed, heel efficiënt, het werkte meteen, prijs-kwaliteit-verhouding is heel goed, weinig sessies nodig
Martina Eicher
project manager – Den Haag

Terug naar HOME

Ik moest het zelf betalen, want het werd niet vergoed, maar de prijs-kwaliteit-verhouding is heel goed. Je hebt bovendien maar heel weinig sessies nodig, want het is erg effectief. Mijn kerstbonus is er behoorlijk goed aan besteed het is het gewoon waard.

Ik zat een beetje met mezelf in de knoop en had iemand nodig, die me eruit kon helpen en een duwtje kon geven. Jeannette deed dat op zo’n verbazingwekkende manier dat je denkt: Wow, dat had ik zelf niet zo gezien. Ze kan een situatie voor je duidelijk maken, zodat je het helemaal voelt. En dan is het even later, na het tappen, gewoon weg. En dat is een heel bijzondere ervaring. 

Ik voel een extra diepte. Je moet het ervaren.
De gevoelens die je erbij krijgt kan ik niet navertellen. 

Ik had eigenlijk geen idee van wat ik ging doen, want ik werd doorverwezen door iemand, die mij een massage gaf. Maar het werkte meteen en ik vond het heel efficiënt, vanaf de eerste keer. En gaandeweg ging ik me steeds beter voelen.

Jeannette is in staat om in korte tijd een beeld te krijgen, waar zij mee gaat werken, waardoor jij weer op het juiste spoor komt. Het is bijzonder voor mij dat ik nu zo zit te praten voor een camera en in mezelf zo rustig ben. En ik hoor mezelf ook langzamer praten dan anders. Ik voel een extra diepte. Je moet het ervaren. De gevoelens die je erbij krijgt kan ik niet navertellen. 

Martina Eicher, project manager, Den Haag

Lees nog een testimonial