Met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug


“Ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen, die niet hielpen. Met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug gekregen.”


Richard Downs jr., antidepressive, slaappillen, wanhopig, ik heb mijn leven teruggekregen, isolement, grote schoonmaak, violist, componist
Richard Downs jr.
violist & componist – Mexico

Terug naar HOME

Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen. En met haar hulp en aanmoediging heb ik mijn leven terug gekregen!

Vanwege podiumvrees, faalangst en slapeloosheid zocht ik contact met haar. Ten eerste was ik overgevoelig geworden voor geluid, licht, eigenlijk voor alles. Daarnaast huilde ik om alles en was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen, die niet eens hielpen.

In online sessies hielden we grote schoonmaak. Ook al weet ik niet meer precies hoe of wanneer dat gebeurde, maar er kwam een doorbraak. Daarna aanvaardde ik zelfs een aanbod van een orkest, want de faalangst en weerstand tegen het viool spelen waren verdwenen. Het is niet meer zo belangrijk. Tenslotte durfde ik ook weer te reizen en ben naar Mexico gevlogen.

Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen.

Jeannette is zeer bekwaam in haar vak. Ik voelde paniek bij alles en soms kon ik niet eens mijn appartement uit. Maar zij kon tot mij spreken op een manier die mij de moed gaf om mijn angsten onder ogen te zien en naar buiten te gaan.

Ze gaf me ruimte om het oneens te zijn met haar procedures, zonder dat het een bedreiging was voor haar kennis of vaardigheden, want ze is zeer zelfverzekerd en bescheiden tegelijk.

Met Jeannette voelde het nooit alsof ik een sessie had met een therapeut, die een dogmatische serie van standaard modellen volgt, want zij is vloeibaar, flexibel en intuïtief. Zij voelt de diepste behoefte van de cliënt en stemt daarop af. Ik ervoer haar meer als een goede vriendin met wie ik me moeiteloos opende. Dat is nog eens een gave!

Ik voel diepe dankbaarheid en liefde voor haar ware woorden en gevoel voor humor. Ze bleef bij me tot op het allerlaagste punt.

Richard Downs jr. violist & componist – Mexico

Lees hier de blog, die ik schreef over het werken met Richard. Of luister naar de podcast.

Lees nog een testimonial