Met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug


“Ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen, maar met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug gekregen.”


Richard Downs jr., antidepressive, slaappillen, wanhopig, ik heb mijn leven teruggekregen, isolement, grote schoonmaak, violist, componist
Richard Downs jr.
violist & componist – Mexico

Terug naar HOME

Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen. En met haar hulp en aanmoediging heb ik mijn leven terug gekregen!

Vanwege podiumvrees, faalangst en slapeloosheid zocht ik contact met haar. Ten eerste was ik overgevoelig geworden voor geluid, licht, eigenlijk voor alles. Daarnaast huilde ik om alles en was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen, die niet eens hielpen.

In online sessies hielden we grote schoonmaak. Ook al weet ik niet meer precies hoe of wanneer dat gebeurde, maar er kwam een doorbraak. Daarna aanvaardde ik zelfs een aanbod van een orkest, want de faalangst en weerstand tegen het viool spelen waren verdwenen. Het is niet meer zo belangrijk. Tenslotte durfde ik ook weer te reizen en ben naar Mexico gevlogen.

Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en oprechte toewijding om anderen te helpen.

Jeannette is zeer bekwaam in haar vak. Ik voelde paniek bij alles en soms kon ik niet eens mijn appartement uit. Maar zij kon tot mij spreken op een manier die mij de moed gaf om mijn angsten onder ogen te zien en naar buiten te gaan.

Ze gaf me ruimte om het oneens te zijn met haar procedures, zonder dat het een bedreiging was voor haar kennis of vaardigheden, want ze is zeer zelfverzekerd en bescheiden tegelijk.

Met Jeannette voelde het nooit alsof ik een sessie had met een therapeut, die een dogmatische serie van standaard modellen volgt, want zij is vloeibaar, flexibel en intuïtief. Zij voelt de diepste behoefte van de cliënt en stemt daarop af. Ik ervoer haar meer als een goede vriendin met wie ik me moeiteloos opende. Dat is nog eens een gave!

Ik voel diepe dankbaarheid en liefde voor haar ware woorden en gevoel voor humor. Ze bleef bij me tot op het allerlaagste punt.

Richard Downs jr. violist & componist – Mexico


Lees hier de blog, die ik schreef over het werken met Richard. Of luister naar de podcast.

Of luister naar Richard, die eind 2019 weer in een vliegtuig durfde stappen en vanuit de USA naar Mexico verhuisde en in 2020 zijn viool weer oppakte. Meer dan eens zei hij dat hij ‘nooit meer’ wilde spelen en helemaal klaar was met muziek. Het doet me deugd om te zien hoe hij vol overgave weer speelt en online te beluisteren is. Ook verzorgde hij de tunes voor enkele van mijn video’s.

Lees nog een testimonial