Online trainingsprogramma voor ieder die zich weer helemaal TOP wil voelen in een goed gezond lijf

Ontdek hoe je door herprogrammering van je brein je gezondheid herstelt, je conditie verbetert zonder afzien en makkelijk je ideale gewicht behoudt, zonder ooit nog een dieet te volgen

Het programma waarmee je het lichaam krijgt, waarin je fit en tevreden bent, waarin jij je thuis voelt en er vanzelfsprekend fantastisch uitziet


Wat wil je liever? De rest van je leven last hebben van je eigen lichaam en bestrijden wat er mis mee is? Of ‘wonen’ in een lijf, waarmee je verbonden bent en waar jouw innerlijke kracht van uitstraalt?

Zolang je blijft schieten op wat er MIS is aan je lichaam, blijf je de resultaten krijgen, die je al zo goed kent. En ervaar je steeds weer onvrede, onvermogen en onmacht.

Dus als je toch iets aan jezelf wilt verbeteren, waarom dan niet beginnen bij de wortel? Wanneer je jouw oude (aangeleerde) programma’s uit je besturingssysteem verwijdert en je brein herprogrammeert, dan volgt je lichaam ALTIJD! Dan lossen je fysieke klachten zichzelf op. Je hebt geen technische kennis nodig om dit te kunnen doen!


 • Ontdek in Lekker in je VEL een unieke en super eenvoudige aanpak om het lichaam te krijgen, waarin jij je fantastisch voelt
 • Verwijder met gemak ongezonde patronen, waardoor je niet meer in verleiding komt
 • Leer onorthodoxe techieken in een online training, op de door jou gekozen tijd en plaats
 • Stel je vragen persoonlijk aan mij. Ik heb heel veel methodes uitgeprobeerd, voordat ik tot mijn conclusies kwam en deze originele praktische toepassing ontwikkelde.
 • Leer hoe je de rest van je leven mag en kan eten wat je wil, zonder regels en sancties
 • Maak gebruik van mijn ervaring, voor jou omgezet in een krachtig programma, waarmee velen voor jou al succesvol hun mentale en fysieke lichaam verbeterden.

Beste gemotiveerde zelfverbeteraar,

1. Ben je niet blij met je lichaam om welke reden dan ook? Je voelt je er niet helemaal in thuis? Je lichaam is een hindernis? Of je vindt dat je er soms niet uit ziet? Of je huid eist alle aandacht op? Je maakt bewegingen, die je niet onder controle hebt? Je bent te dik? Of te dun?

> Je kunt jezelf uitputten in hardlopen of krachttraining en meer supplementen dan aardappelen eten om dat perfecte lichaam te krijgen. Maar hoe leuk is je leven eigenlijk nog, als je nooit meer op een feestje gewoon ergens een hap of slok van mag nemen, zonder schuldgevoel?

> Je wilt een lijf dat lekker mee doet?

2. Heb je last van allergieën? Allerlei testen gehad met als resultaat: een lijst met wat je niet meer mag? Maar zelfs als jij je houdt aan die regels, heb je nog steeds last van jeuk, bultjes, exceem, rode plekken, etc.

> Of je krijgt zalfjes, hormonen, poeders of pillen, maar de bijwerkingen blijken nog erger dan de kwaal.

> Komen de klachten (huidproblemen en irritatie) steeds terug en ben je niet meer zo blij met je spiegelbeeld?

> Je wilt een lichaam, dat er prettig uitziet, zonder gedoe. En je wilt niet weken of maanden op rantsoen of onder een straf regime leven.

3. Heb je last van tics en ongecontroleerde bewegingen? Het lijken spontane acties van je lichaam, maar de ene dag trek je meer met je gezicht of schud je meer met je hoofd dan de andere dag. Dus … het is er niet altijd … ?

> Bij spanning wordt het meestal erger, maar toch kun jij je lichaam er niet in te sturen. Met je bewuste brein lijkt het alsof je er geen invloed op hebt. En hoe meer je erop let hoe erger het wordt!

> Je bent niet je hele leven ‘ziek’ geweest. Een haperende conditie, een gewichtsprobleem, een tic of een allergie is een reactie op iets, een gevolg. En het is te herstellen.

> Je wilt je ontspannen en er gewoon weer een beetje aantrekkelijk uitzien. En voelen dat je wat waard bent!

4. Je bent altijd en eeuwig op dieet? En je merkt dat hoe meer je probeert af te slanken hoe zwaarder je lijkt te worden? Langdurig lijnen vertraagt je metabolisme en maakt gewichtsverlies vrijwel onmogelijk.

> Als afvallen het probleem was, dan had je het al lang opgelost. Heb je wel eens uitgerekend hoeveel kilo’s je in totaal bent kwijt geraakt tijdens al die diëten? Jij kunt dus prima afvallen! Maar de kilo’s komen terug.

> Alleen dikke mensen gebruiken light producten, dus dergelijke drankjes en hapjes zorgen er in ieder geval niet voor dat je dunner wordt.

> Diëten werken niet. Dat is al lang aangetoond. In 95% van de gevallen komt het gewicht er weer bij, zodra het dieet stopt. De oplossing zit dus niet in het volgende dieet, waarmee je weer niet het resultaat krijgt dat jou beloofd is.

5. Herken jij je lichaam niet meer, sinds je zwanger bent geweest of na de overgang? Of sinds een ongeval of behandeling? Vind je jouw lichaam te slap, te dik of te dun? Of ziet je huid er niet uit door vlekken of acne? Of straal je niet meer, zoals voorheen?

> Hormonen en ingrepen veranderen je lichaam en dat heeft een functie. En het kan even duren voor alles weer op z’n plek zit, maar na verloop van tijd is het de bedoeling dat jij je weer goed voelt in je lijf.

> Heb je al van alles geprobeerd met dat droombeeld voor ogen van hoe jouw lichaam eigenlijk zou moeten zijn?

> Wat heb jij er al allemaal voor gedaan? Vasten, kuren, zalfjes, pillen, darmspoelingen, nieren- en leverreinigingen, hardlopen, crossfit, fitness, airobics, zumba, weightwatchers, aquajogging, aquarobics, dokter Atkins, dokter Phil, dokter Pulver, Sonja Bakker, Marco Bakker, de Warme Bakker …

Heb je ooit … leren praten, lopen, fietsen of je tanden poetsen? Als je dat kunt, zonder erbij na te denken, dan kun je ook leren jezelf te herprogrammeren. En het is nog leuk ook!

STOP met proberen je lichaam te beheersen! Er is een veel snellere manier om jouw probleem op te lossen! Een definitieve oplossing, gebaseerd op emotionele intelligentie en neuroplasticiteit.

Deze online training kun je doen waar je wilt, met of zonder het VIP aanbod voor individuele sessies

Hoe ik weer
lekker in mijn VEL kwam

“Nooit meer dieet!” zei ik op een dag tegen mezelf, waarmee ik eindelijk gevolg gaf aan wat ik al lang wist: Dat werken aan de buitenkant lost niets op. En ergens wist ik dat er een snellere en slimmere oplossing was.

De overtuiging van ziektes en iets mis met mijn lichaam kreeg al vroeg invloed op mij. Op mijn jeugdfoto’s zie ik een soepel en sterk kind, maar in mijn familie zitten allerlei ‘erfelijke’ ziektes, zoals diabetes en CARA. Overtuigingen krijg je gratis mee uit je directe omgeving. Dat begint al op jonge leeftijd. Tegenwoordig noem ik dat programmering.

Hoeveel trainingen en behandelingen ik gedaan heb? Te veel om op te noemen. En eerlijk gezegd herinner ik me niet eens meer wat ik allemaal gedaan heb om mezelf en mijn lichaam te verbeteren. Pillen, poeders, zalfjes, medicijnen, allopatisch, homeopatisch, ayurvedisch en alternatief, proteïne mixjes, vet bevriezen, biostimulatie, fitness, acupunctuur, etc. etc. You name it! Er was altijd wel iets, maar dat is voorbij!

Sinds ik besloot om te stoppen met al dat verbeteren ben ik veel meer ontspannen en luister ik beter naar mezelf. Ik heb ontdekt wat ik werkelijk lekker vind en allerlei gewoontes rond eten heb ik los gelaten. Ik voel me fitter dan ooit en ben super gezond. Ik eet veel minder en ook eet ik minder vaak. Ik ben er gewoon niet meer zo mee bezig. Ik ben eigenlijk vergeten om de hele tijd met mijn gezondheid bezig te zijn, want er is geen reden meer voor.

Als een Indiana Jones ben ik op avontuur geweest. Op zoek naar de schat. En alles wat ik leerde paste ik toe op mezelf. Ik ben altijd een enthousiaste early adapter geweest. Dat is een term uit de ICT voor mensen die ieder nieuwe app willen uittesten. Ik heb niet per se heel veel met apps, maar ik leer graag en houd ervan om uit te testen als iets me zinnig lijkt. Ik nam het risico om alles wat ik leerde uit te proberen en ook kritisch aan onderzoek te onderwerpen.

Het was een spannende tocht, vol valkuilen en verrassingen, maar uiteindelijk vond ik de schat en kraakte de code. In eerste instantie een grote bevrijding voor mezelf, maar ik wilde mijn kennis en ervaring en vooral ‘de schat’ delen in mijn praktijk. Ik ben Stress Release Specialist en werk met mensen met uiteenlopende (fysieke) problemen.

Het onderzoek in mijn praktijk leverde verrassende resultaten op. Wat ik nu aanbied aan mijn klanten is zeer effectief en het werkt snel. Naast dat mensen workshops en retraites bij me doen, wordt er ook gebruik gemaakt van de (beperkte) mogelijkheid tot individuele sessies. Ook de methodes, waarmee ik resultaten bereikt heb in de privé sessies, werwerk ik in de nieuwste online programma’s.

Ik word wel eens een neuroplasticus genoemd of een hersenchirurg, ook al ben ik helemaal niet medisch geschoold. Of mensen zeggen: “Het is magisch.” De resultaten lijken magisch, maar het is gewoon het resultaat van herprogrammeren. Met beide voeten op de grond en iedereen kan het leren.

De laatste jaren heb ik veel in het buitenland gewerkt. Dat was fijn, maar ik heb ook gemerkt dat het veel organisatie vraagt en kwetsbaar is als er ergens in de wereld iets gebeurt. Mijn tijd is beperkt en door mijn tecknieken online te trainen, zijn mijn kennis en vaardigheden voor iedereen beschikbaar, overal en op ieder gewenst tijdstip. Dat geeft mij rust en is prettig en veel makkelijker voor iedereen die dit wil leren toepassen.

“Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Ik heb meer plezier en minder angst. Alsof een groot gewicht van me is opgetild en weggehaald.”

Chantal Quesnel, actrice, Kingston, Canada

Jarenlang was ik ontevreden over mijn lichaam en had paniekaanvallen. En ik probeerde al mijn angst en onrust te verstoppen, maar Jeannette heeft een sterke intuïtie en de opmerkelijke gave om zich zeer direct, precies daarop te richten. Zo kwam ik bij herinneringen, die ik op allerlei manieren had geprobeerd weg te stoppen, maar die mij nog steeds achtervolgden. 

Met als resultaat: verbazingwekkende veranderingen! Al na de eerste sessie voelde ik me veel lichter. Ik heb meer plezier en minder angst. Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Alsof een groot gewicht van me is opgetild en weggehaald. 

Werken met Jeannette raad ik iedereen aan, met name als je een type zoals ik ben, die gewoon blijft zeggen: “Alles is fantastisch. Ik ben oké. Alles is prima!” terwijl het helemaal niet goed gaat. 

Maar Jeannette zei gewoon: “Chantal, stop met die ongein. Luister naar me en vertrouw jezelf.” En dat is precies wat ik nodig had. Iemand die sterk en direct is, met een teder en open hart. En die me, ook in momenten van de diepste shit, soms keihard laat lachen. 

Ik voel me gezegend dat ik zo’n begaafde zorgzame ziel in mijn leven heb, ook al woont ze aan de andere kant van de planeet, die ik eens in de zoveel tijd kan bellen voor een heilzame sessie. 

Wat krijg je als je meedoet?

Na aanmelding krijg je mijn complete online aanpak om te herprogrammeren tot je weer Lekker in je VEL zit.

Die bestaat uit de volgende stappen:

1. Bevrijding van ongemak met je lichaam

Ieder gebod of verbod dat je jezelf oplegt, zet jou hartstikke vast in je denken en doen. En het garandeert absoluut geen slank of gezond lichaam. Dat heb je inmiddels ook wel gemerkt. Dat wil niet zeggen dat het niet mag. Alles mag, maar je wilt niet meer MOETEN.

2. Nieuw perspectief

Vaak lopen we rond met keiharde oordelen over onszelf en over ons uiterlijk. En we vertellen onszelf en aan anderen wat er mis is. Heb je moeite met complimentjes aanvaarden? We houden soms letterlijk en figuurlijk vast. En dat maakt het lastig om kilo’s los te laten.

3. Zo kom je al lekker in je vel, voordat je 1 ons afvalt

Je goed voelen of gelukkig zijn zit niet in het aantal kilo’s, de kleur van je haar of je huid, hoeveel schoenen je aan hebt of hoe groot je auto is. Heb je stijl haar en wil je krullen? Of ben je dun en wil je echte billen? Heb je stevige dijen en wil je spillebenen? Alles wat jij belangrijk vind aan jouw (gewenste) uiterlijk komt aan bod.

4. Door herprogrammering meer mogelijkheden in jezelf

En dat geeft je zelfvertrouwen en energie. Waardoor jouw leven een stuk aangenamer wordt en de druk om je lichaam te veranderen afneemt.

5. Zo wordt herstel en afvallen super makkelijk

Want wanneer je gaat ontspannen en loslaten worden aangeleerde gewoontes als gecontroleerd eten of geforceerde fysieke training minder belangrijk en minder aantrekkelijk.

6. Zo wordt er geen tijd meer opgeslokt door lichamelijke klachten

En zo heb je meer en meer oog voor wat er vanuit jezelf nog meer mogelijk is. Niet omdat het moet, maar alleen maar omdat jij het wil.

Ik heb genoeg gelezen en wil me nu aanmelden!

Je hebt altijd toegang

Dit is een online programma met als voordelen:

 • Je hebt altijd toegang tot dit programma
 • Je hoeft niet te reizen
 • Je kunt luisteren waar en wanneer je wilt
 • Het enige dat je nodig hebt is een smartphone, laptop of tablet en een internetverbinding
 • Je kunt alle stappen kijken en luisteren op video of lezen als e-book
 • Je kunt het herhalen zo vaak als je wilt
 • Je kunt mij vragen stellen en ik geef je persoonlijk advies, want je krijgt net als de andere deelnemers toegang tot online vragensessies
 • Je bekijkt de vragensessies via internet, dus je stelt vragen vanaf je eigen werkplek
 • De vragensessies worden opgenomen op video, zodat je ze achteraf kunt bekijken
 • Je krijgt 12 maanden toegang tot onze besloten community om ervaringen en briljante ideeën uit te wisselen (dit is niet verplicht)

Voor wie is dit programma bedoeld?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Het werkt alleen voor jou als:

 • Jij lef en zin hebt om een alternatieve onorthodoxe aanpak te leren
 • Je bereid bent om te stoppen met dieet volgen, omdat je weet dat ‘eten’ niet het probleem is
 • Je jouw conditie wilt verbeteren zónder continue druk op jezelf uit te oefenen
 • Het jouw doel is om jezelf te bevrijden van beperkende overtuigingen en jezelf te herprogrammeren met wat jij werkelijk wil in je leven
 • Je snapt dat jouw motivatie om te veranderen de sleutel is naar de oplossing en open staat voor een ander perspectief

Het maakt niet uit:

 • Hoe goed of slecht jouw huidige conditie is
 • Hoeveel kilo’s je weegt en of je dat te veel of te weinig vindt
 • Hoe de situatie waarin je nu zit ontstaan is
 • Wat je allemaal geprobeerd hebt om jouw lichaam te verbeteren
 • Hoe veel programma’s er in het verleden niet gelukt zijn
 • Hoe vaak je terug bent gevallen in oude patronen

Dit programma is niet bedoeld voor:

 • Permanente slachtoffers: Als je de oplossing van jouw probleem buiten jezelf wilt blijven zoeken.
 • Therapiejunkies: Als je urenlang jouw verhalen wilt vertellen, maar bij de eerste de beste confrontatie de benen neemt.
 • Impulsieve kopers (shopaholics): Als je overal aan begint, maar niets afmaakt.
 • Angsthazen: Als je in debat gaat over iedere theorie, maar nergens praktisch gevolg aan geeft, omdat je bang bent voor verandering.
 • Zeurkousen: Alleen mensen die echt zin hebben om iets nieuws te leren en uitgedaagd willen worden zijn welkom. Jouw motivatie is de drijfveer naar wezenlijke verandering. Demotiverend gezeur brengt niemand verder, dus zulke types willen we er niet bij hebben.

Als jij jezelf herkent in één van bovenstaande, begin er dan niet aan. Bespaar jezelf tijd, geld en de moeite.

7 redenen voor het mislukken van conditieverbetering of een dieet:

 1. In vrijwel alle fysieke aanpak en dieet programma’s wordt het lichaam als probleemgebied aangepakt. Dus er wordt gericht op het vet, de spieren, het vocht en wat je wel en niet moet doen, eten en drinken. Er is voortdurend iets mis met jou en je lichaam.
 2. Langdurig lijnen vertraagt je metabolisme en maakt gewichtsverlies vrijwel onmogelijk. Dus hoe vaker je een dieet doet hoe onmogelijker het wordt.
 3. Als je steeds druk op jezelf uitoefent veroorzaak je stress en dat zorgt voor allerlei conditieproblemen, zoals: stresshormonen, die er voor zorgen dat je vet vasthoudt of dat je huidproblemen krijgt.
 4. Onze huid is het grootste orgaan, de grens tussen de binnen- en buitenwereld. Bij allergieën en andere huidproblemen wordt de huid behandelt als een lastig fenomeen. Maar wat er werkelijk gaande is binnen de grens van de huid wordt grotendeels genegeerd.
 5. Maagbandoperatie ondergaan om een slanker lichaam te krijgen? Dan heb je daarna een te kleine maag en vaak pijn én honger als een paard? Je kunt niet meer in bikini, want je hebt losse huid over en eten is een groter drama dan ooit tevoren.
 6. Chirurgen kunnen in je lichaam snijden, maar je eetprogramma’s en -gewoontes kunnen ze niet wegsnijden.
 7. Diëten werken niet! Er is inmiddels genoeg bewijs, maar het is big business en we willen het graag geloven. Bij 95% komt het gewicht terug. Het werkte het beste in een project met mensen, die anorexia hadden. Toen zij op dieet werden gezet, werden ze eindelijk dikker.

Waarom het jou wél gaat lukken om je conditie te optimaliseren en lekker in je VEL te zitten

Jij beschikt straks over eenvoudige technieken, die je kunt gebruiken om je goed te voelen in je eigen lijf, maar ook om andere wensen te realiseren.

 • Je weet straks hoe je een gezond leven leidt in een gezond lichaam, omdat je tevreden bent met jezelf en in staat bent om van het leven te genieten.
 • Je ontdekt wat je waard bent en je wordt niet langer beperkt door achterhaalde programma’s en misvattingen over hoe je moet zijn en hoe je eruit moet zien.
 • Je kunt dus overal naartoe, zonder regels en sancties, want je bepaalt lekker zelf wat je wel of niet in je mond stopt.
 • Je bent straks een meester in het herprogrammeren van je brein, de achterliggende theorie, maar vooral in de dagelijkse praktische toepassing.
 • Jij kiest wanneer je beweegt. En hoe, waar en met wie. En je luistert naar jouw eigen gezonde behoefte om te bewegen.
 • En je ontdekt vervolgens hoe je ook andere overtuigingen, die je gratis hebt meegekregen van huis uit (vaak met de beste bedoelingen) gaat loslaten en vervangen.
 • Je bent in staat om jezelf opnieuw te programmeren met nieuwe, door jou gewenste en bedachte ‘software’.
 • En hoe vaardiger je wordt met deze technieken, hoe leuker het wordt. En destemeer je uitkomt bij wie jij werkelijk bent en wat je nog meer in huis hebt aan talenten, ideeën en mogelijkheden. En de enige die beslist wat en of je er iets mee doet ben jij.

+
Jouw online trainer
werkte met individuen
én teams
in uiteenlopende organisaties


Ik weet genoeg en meld me nu aan!


“Ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen. Met Jeannette’s hulp heb ik mijn leven terug gekregen!”

Richard Downs jr., violist & componist, Mexico

Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen. Met haar hulp en aanmoediging heb ik mijn leven terug gekregen!

Vanwege podiumvrees, faalangst en slapeloosheid zocht ik contact met haar. En ik was bang dat ik de rest van mijn leven afhankelijk zou zijn van antidepressiva en slaappillen, die niet eens hielpen.

Jeannette is zeer bekwaam in haar vak. Ik voelde paniek bij alles en soms kon ik niet eens mijn appartement uit. Maar zij kon tot mij spreken op een manier die mij de moed gaf om mijn angsten onder ogen te zien en naar buiten te gaan.

Ze gaf me ruimte om het oneens te zijn met haar procedures, zonder dat het een bedreiging was voor haar kennis of vaardigheden, want ze is zeer zelfverzekerd en bescheiden tegelijk.

Zij voelt de diepste behoefte van de cliënt en stemt daarop af. Ik ervoer haar meer als een goede vriendin met wie ik me moeiteloos opende. Dat is nog eens een gave! Ik voel diepe dankbaarheid en liefde voor haar ware woorden en gevoel voor humor. Ze bleef bij me tot op het allerlaagste punt

“Recent heb ik grote beslissingen genomen. Jeannette is direct, maar je kan beter eerlijk zijn en bij de kern komen dan er omheen lullen.”

Kika Treep, muziektherapeut en theatermaker, Den Haag

Ik was benieuwd of het wel langdurig effect had, dus ik had ook heel veel vragen. Recent heb ik een paar hele grote beslissingen genomen. Dat doet me enorm goed en ik besef dat ik die keuzes heb kunnen maken, doordat er meer ruimte in mezelf is, doordat oude pijn en oude onzekerheid me niet meer tegenhouden. 

Ik heb veranderingen in mezelf gemerkt, die echt opvallend zijn en daarin is een duidelijke link naar het werken met Jeannette. Ik had last van heel veel boosheid, ik was eigenlijk een soort van versteend. Ik was vaak gespannen en ik kon ook heel boos zijn, vooral op mezelf en zat daar vooral mezelf bij in de weg.

Bij Jeannette is heel veel mogelijk, er is geen oordeel. Ik vond bij haar een veilige plek. Ze is direct, maar ik denk dan: Laat maar komen! Je kan beter eerlijk zijn en bij de kern komen dan er omheen lullen. Zij benoemt de dingen op een prettige directe manier en is gewoon een hele warme persoonlijkheid.

“Jeannette’s werk is multidimensionaal, diepgaand, wonderlijk, opbeurend en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig noemen.”

Sarah Kotzamani, Alignment & Mobility, Athene, Griekenland

De workshop en mijn eerste sessie met Jeannette brachten een grondige positieve verschuiving in mij teweeg. Ik hoefde niets te forceren, Ik hoefde er werkelijk niet eens hard voor te werken.

Toen ik haar voor het eerst hoorde praten over het “veranderen van herinneringen” had ik sterke twijfels. Ik ging er tegenin, “Nee, dat zou eng en fout zijn, slechte herinneringen vervangen, wat een slecht idee!” Wat gebeurde in het samen werken met haar veegde geen herinneringen uit, maar “veranderde” een belangrijke herinnering door er nieuwe dimensies aan toe te voegen.

Jeannette hielp mij door lagen heen te werken in een totaal nieuw en volkomen oprecht besef van vergeving over iets waarmee ik mijn hele leven geworsteld heb. Deze ervaring is een grote bevrijding voor mij geweest.

Jeannette’s werk is multidimensionaal, diepgaand, wonderlijk, opbeurend, en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig kunnen noemen, wanneer bij plezier ook een beetje schoonmakend huilen inbegrepen mag zijn. Ik ben dankbaar.

“Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette.”

Andreas Mesarites, managing director, Nicosia, Cyprus

Een vakvrouw in de ware zin van het woord. Ze geeft om je! En ze geeft genoeg om je door voor elke ontmoeting volledig voorbereid te zijn. Geen informatie die ik geef blijft bij haar onopgemerkt of ongebruikt.

Laat je niet misleiden door haar meelevend luisteren. Want ze is meedogenloos in het erkennen van mentale constructies en voor je het goed en wel in de gaten hebt, breekt ze je trances en belemmerende overtuigingen.

Het is duidelijk dat zij een grondige kennis van de theorie en praktische ervaring heeft, die zij ruimschoots deelt. Vertrouwen is het woord dat in mijn gedachten komt voor, tijdens en na het werken met Jeannette.


MELD je aan voor het programma van jouw keuze


Lekker in je VEL
* ONLINE *

€ 2.700,-

Video’s: Lekker in je VEL
E-book: Lekker in je VEL
Opnames van alle groepsvragensessies
Vragensessies met Jeannette
1 jaar toegang tot online community

– 3 x privé coaching
– 3 x individuele sessie

{a2880p57824}

Of klik hieronder als
je kiest voor
3 termijnen van € 900,-

{a2880p57895}Lekker in je VEL
* VIP *

€ 4.500,-

Video’s: Lekker in je VEL
E-book: Lekker in je VEL
Opnames van alle groepsvragensessies
Vragensessies met Jeannette
1 jaar toegang tot online community

+ 3 x privé coaching
+ 3 x individuele sessie

{a2880p57875}

Of klik hieronder als
je kiest voor
3 termijnen van € 1.500,-

{a2880p57896}


Heb je nog vragen of twijfels voor je kunt aanmelden? Blijf er niet mee zitten en wacht niet te lang, maar stuur even een email naar yes@jeannettevanuffelen.nl. Vermeld eventueel je telefoonnummer als je terug gebeld wilt worden.

P.S.

Als je nu aanmeldt kun je vandaag nog beginnen met jezelf herprogrammeren en dan zit jij binnenkort weer helemaal Lekker in je VEL. Dan ben je ontspannen in jezelf, leef je vanuit zelfvertrouwen, zonder ooit nog te hoeven luisteren naar dat vervelende stemmetje, dat je voortdurend vertelde dat er iets mis met je was.