“Jeannette geeft alles! Ze doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen.”

Madeleine Kristensen
accountant – Kopenhagen – Denemarken

Terug naar HOME

Jeannette geeft alles, ze is er als mens en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen.

Online zag ik dat Jeannette er niet omheen draait en dat was precies wat ik zocht. Ik wilde de relatie met mijn ouders verbeteren en weer lekker in mijn vel zitten.

Het was wel een investering, maar na 4 sessies bestelden wij, zonder twijfel, een tweede pakket, omdat mijn man en ik merkten dat het een enorm positief effect op mij had. Ik heb in totaal 10 sessies gehad. Ik voelde me veilig en ben zeer tevreden.

Wat ik zo goed vind is dat Jeannette het kinestetische in mij ziet en aanspreekt en daar de tijd voor neemt. Ze kijkt en luistert goed naar mij en checkt of ik mijn resultaten bereik. Daardoor was het zo effectief. Eerdere therapie, die ik gedaan heb, was erg verbaal.

Jeannette geeft alles! Ze is er als mens en doet wat in haar macht staat om resultaat te scheppen. Het tussentijds naar haar opnames luisteren heeft een grote meerwaarde. Hierdoor begrijp ik meer van hoe het werkt en wat ik zelf kan doen om de bereikte resultaten te bestendigen.

Madeleine Kristensen, accountant, Kopenhagen, Denemarken

Lees nog een testimonial