Individuele Intensive

Voor de driedaagse INTENSIVE kom je naar mij toe en hier word je volledig verzorgd. Het is diepgaand werk dat een snelkookpan effect creëert, dat resulteert in een fundamentele transformatie. Je verblijft in een Bed & Breakfast bij mij in de buurt en komt 3 dagen achter elkaar naar mij toe.

Je krijgt dagelijks sessies, waarin ik je help los te laten. En het resultaat, waar je naar verlangd hebt, komt snel. Ik help je hardnekkige belemmerende patronen los te laten, die vervangen worden door heilzame gewoontes.

Gun jezelf een beter leven

Eetproblemen zijn altijd verbonden met emoties en hebben in oorsprong in de meeste gevallen helemaal niets met eten te maken. Vaak snappen we niet wat er onder dit afvallen en aankomen schuilt. En al helemaal niet hoe we het kunnen oplossen. Maar er is echt geen ellenlange therapie nodig om ervan af te komen. Het vraagt wel wat moed, wilskracht en doorzettingsvermogen.

Het kost je niet meer dan 20 minuten om een overtuiging te veranderen. En dan opent zich een wereld van mogelijkheden.
(Richard Bandler)


Bevrijd van jarenlange beklemming

Jeannette gaf mij dagelijks sessies. Ik moest worden wakker geschud. Ze maakte het me niet makkelijk, maar versnelde zo wel mijn proces van loslaten en bevrijding. Ze is zeer betrokken en weet wat ze doet, recht uit het hart. Ze wist veel van de specifieke achtergrond van mijn problemen en heeft me voor we begonnen gerichte opdrachten gegeven. Hierdoor was ik ‘rijp’ mijn verleden los te laten en mezelf te bevrijden van de beklemming, die mij jarenlang had vastgehouden. In minder dan een week is mijn leven aanzienkijk veranderd.

Lene Kvivisen, onderwijs coördinator, Moss, Noorwegen


Verdriet, pijn en angst zijn vaak niet zichtbaar. Zelfs voor de persoon in kwestie niet. Wij onderdrukken of ‘vergeten’ pijnlijke herinneringen, omdat we onbewust onszelf ‘beschermen’ tegen pijn.

Maar als je ‘oud zeer’ werkelijk loslaat dan wordt je leven veel makkelijker. Want er komt rust in jezelf, in je lichaam, in je relaties, je werk en je dagelijks leven. Je wordt wie je eigenlijk bent; anders dan de anderen, uniek en bijzonder. En je lichaam vormt zich naar wie jij van jezelf mag zijn. Als jij loslaat, laat alles wat je niet meer nodig hebt, jou los.

Maak een lijst met waar je vanaf wil in je leven (1). En maak een lijst met wat je wél wil in en met je leven (2). Veel mensen zijn heel goed in een lange nr. 1 lijst, maar komen met een heel klein nr. 2 lijstje. Neem er de tijd voor, want hoe beter je voorbereidt, hoe meer je eruit haalt. De volgorde van de lijst maakt niet uit. Dat bekijken we ter plekke.


Echt anders. Soms confronterend, maar vooral bevrijdend.

Jeannette luistert heel goed, waarna ze mij benadert in mijn wereld met mijn woorden. Dat doet ze heel consequent. Telkens als ik na een sessie naar huis ga, merk ik: Hé, er is iets veranderd. Ik merk het op het moment als ze met me bezig is, want ineens is dan dat gevoel weg. En ik kan het niet meer terugvinden. Jeannette is goed. Ik vertel het aan iedereen. Niet iedereen durft het, want dit is echt anders. Soms confronterend, maar het is vooral bevrijdend. 

Brigida Mota, werktuigbouwkundige, Den Haag


Programma driedaagse Intensive


1e dag

 • rond 15.00 uur ontvang ik je voor de eerste sessie
 • diner
 • sessie + intake en inventarisatie

2e dag

 • ochtendmeditatie
 • ontbijt
 • sessie
 • lichte lunch
 • sessie
 • diner
 • ontspanning

3e dag

 • meditatie
 • ontbijt
 • sessie
 • lichte lunch
 • sessie
 • afronding rond 15.00 uur

Intensive aan zee of elders in het land

Als je niet in staat bent om naar mij toe te komen, is het soms mogelijk dat ik naar jou kom. In de afgelopen jaren ben ik ook op reis gegaan naar klanten, zowel binnen Nederland als er buiten, om intensives te doen.

Intensive Pakket € 995,- excl. 21% BTW

Mogelijkheid voor betaling in 3 termijnen.

Dit is exclusief de kosten voor het verblijf in de B&B, want dit regel je zelf via Airbnb, Bed & Breakfast of Booking.com.

Wat het ook is … het is tijd om het los te laten!


Aan het eind van dag 1 was het zwaarste werk al gedaan

Jeannette liet geen ruimte voor uitstel, maar hielp mij allereerst de moeilijkste problemen aan te pakken en deed zo snel mogelijk wat er gedaan moest worden. Hiervan leerde ik dat door mezelf direct te confronteren met wat mij het moeilijkst leek, ik kon ervaren dat het in werkelijkheid niet zo erg is als de plaatjes die ik maak in mijn gedachten. Aan het eind van de eerste dag was het zwaarste werk al gedaan. Ik voel me opgelucht! En ik ben zo trots op mezelf. Met dank aan Jeannette!

Sandra Simacek, project manager, Nürnberg, Duitsland


Uitwaaien in de storm aan de Haagse kust, met Sarah uit Athene