Voor individuen

Eén op één sessies zijn krachtig door de methodes die ik toepas. Ik werk het liefste met iedere persoon in directe ontmoeting in dezelfde ruimte, omdat ik dan volledig verantwoordelijk kan zijn voor dat we ongestoord door kunnen tot het werk gedaan is.

Online werken met individuen

Het werkt ook prima via Skype of Zoom en zelfs per telefoon, ondanks dat er fysiek meer afstand is. Ik heb geweldige online ontmoetingen gehad en effectief werk gedaan. Het vraagt een andere concentratie. Zelf kreeg ik mijn sessies bijna allemaal via Skype, want ik had mijn helpers in het buitenland. Ik ben de eerste eutaptics & faster EFT Level 4 practitioner in Nederland, dus ik deed mijn sessies in het buitenland of online. En het werkte, zelfs al zat degene die mij hielp letterlijk aan de andere kant van de planeet.

Ik heb online gewerkt met mensen in vrijwel alle continenten, in uiteenlopende omstandigheden. Zo deed ik sessies met een jonge vrouw in Bejing, China, terwijl haar moeder om haar heen aan het stofzuigen was en haar man naast haar zat te werken. Mijn klant was de enige thuis die Engels sprak, kon zich prima concentreren en vrijuit spreken. Als je echt wilt vind je altijd wel een manier om te communiceren.

Maar er zijn situaties geweest, waarin ik voelde dat er meer nodig was en zo ben ik begonnen te reizen naar mijn klanten, om het allerbeste resultaat te bereiken. En zo zijn de individuele intensives ontstaan. Vraag me hiernaar als je denkt dat dit is wat jij nodig hebt. Op het moment is online werken een ideale oplossing voor ieder die vooruit wil.

Live sessies of online

Ik bied verschillende pakketten voor individuele sessies, die je kunt vinden in via bovenstaand menu. Ik adviseer je om meer dan één sessie te doen. Het is een mythe dat het allemaal in één sessie wordt opgelost (ondanks dat je op YouTube misschien die indruk krijgt), want we hebben ons gedrag, onze programma’s vele jaren geleden aangeleerd. Dus de verandering kan in één sessie gedaan zijn, maar als je er niet nog een paar doet, is de kans groot dat het probleem terug komt, omdat een deel van ons moeite heeft met veranderen. Niet expres, maar met een goede reden, namelijk: ons ‘veilig’ houden.

Heb je vragen, neem alsjeblieft contact met me op.

individuen, individuele sessies, faster eft, eft, concentratie, trauma release, herinneringen veranderen