Voor individuen

Individuen ontmoeten mij in één op één sessies en dat werkt krachtig voor de methodes die ik toepas. Eerlijk gezegd werk ik het liefste met iedere persoon in directe ontmoeting in dezelfde ruimte, omdat ik dan volledige verantwoordelijk kan zijn voor de ruimte, ongestoord, etc. tot het werk gedaan is.

Online werken met individuen

Sessies met individuen werken ook via Skype, Facetime, Viber, Zoom of elke andere online ontmoeting, maar dan kan ik niet controleren of er niet iemand gaat aanbellen, of er meer mensen in huis zijn en er is fysiek meer afstand. Desondanks heb ik geweldige online ontmoetingen gehad en effectief werk gedaan. Het vraagt meer concentratie en focus, maar het is te doen. Zelf kreeg ik mijn sessies allemaal via Skype of Zoom, want ik had mijn helpers in het buitenland. Ik ben de eerste Faster EFT Level 4 practitioner in Nederland, dus ik had mijn sessies elders. En het werkte, zelfs als waren zij in Australië, Oostenrijk of waar dan ook.

Ik heb via Skype and Zoom gewerkt met mensen in vrijwel alle continenten en zelfs in in Bejing, China. Als je echt wilt vind je altijd wel een manier om te communiceren. Maar er zijn situaties geweest, waarin ik voelde dat het niet werkte en zo ben ik begonnen te reizen naar mijn klanten, om het resultaat te bereiken dat ik wilde. Vraag me hiernaar als je denkt dat dit is wat jij nodig hebt.

Life sessies of online

Ik bied verschillende pakketten voor individuele sessies, die je kunt vinden in dit menu. Ik adviseer mensen om meer dan één sessie te doen. Het is een mythe dat het allemaal in één sessie kan worden opgelost (ondanks dat je op You Tube misschien die indruk krijgt), want we draaien ons gedrag, onze programma’s al vele jaren. Dus de verandering kan in één sessie gedaan zijn, maar als je er niet nog een paar doet, is de kans groot dat het probleem terug komt, omdat een deel van ons niet wil veranderen. Niet expres, maar voor een goede reden, namelijk: ons veilig houden, maar dat is een illusie.

Heb je vragen, neem alsjeblieft contact met me op.

individuen, individuele sessies, faster eft, eft, concentratie, trauma release, herinneringen veranderen