Voor individuen

Individuen ontmoeten mij in één op één sessies en dat werkt krachtig voor de methodes die ik toepas. Eerlijk gezegd werk ik het liefste met iedere persoon in directe ontmoeting in dezelfde ruimte, omdat ik dan volledige verantwoordelijk kan zijn voor de ruimte, ongestoord, etc. tot het werk gedaan is.

Online werken met individuen

Sessies met individuen werken ook via Skype, Facetime, Viber, Zoom of elke andere online ontmoeting, maar dan heb ik niet in de hand of er iemand gaat aanbellen, of er meer mensen in huis zijn en er is fysiek meer afstand. Desondanks heb ik geweldige online ontmoetingen gehad en effectief werk gedaan. Het vraagt een andere concentratie en focus, maar het is goed te doen. Zelf kreeg ik mijn sessies bijna allemaal via Skype of Zoom, want ik had mijn helpers in het buitenland. Ik ben de eerste Faster EFT Level 4 practitioner in Nederland, dus ik deed mijn sessies elders of online. En het werkte, zelfs al waren zij in Australië, Oostenrijk, Cyprus of waar dan ook.

Ik heb via Skype and Zoom gewerkt met mensen in vrijwel alle continenten en zelfs in Bejing, China. Als je echt wilt vind je altijd wel een manier om te communiceren. Maar er zijn situaties geweest, waarin ik voelde dat ik niet kon bieden wat ik eigenlijk wilde en zo ben ik begonnen te reizen naar mijn klanten, om het allerbeste resultaat te bereiken. Vraag me hiernaar als je denkt dat dit is wat jij nodig hebt.

Live sessies of online

Ik bied verschillende pakketten voor individuele sessies, die je kunt vinden in via bovenstaand menu. Ik adviseer mensen om meer dan één sessie te doen. Het is een mythe dat het allemaal in één sessie kan worden opgelost (ondanks dat je op YouTube misschien die indruk krijgt), want we doen ons gedrag, onze programma’s al vele jaren. Dus de verandering kan in één sessie gedaan zijn, maar als je er niet nog een paar doet, is de kans groot dat het probleem terug komt, omdat een deel van ons niet wil veranderen. Niet expres, maar voor een goede reden, namelijk: ons ‘veilig’ houden.

Heb je vragen, neem alsjeblieft contact met me op.

individuen, individuele sessies, faster eft, eft, concentratie, trauma release, herinneringen veranderen