Voor individuen

Individuen ontmoeten mij in één op één sessies en dat werkt krachtig door de methodes die ik toepas. Eerlijk gezegd werk ik het liefste met iedere persoon in directe ontmoeting in dezelfde ruimte, omdat ik dan volledige verantwoordelijk kan zijn voor de ruimte, ongestoord, etc. tot het werk gedaan is.

Online werken met individuen

Sessies met individuen werken ook via Skype of Zoom of andere online tools, ondanks dat er fysiek meer afstand is. Desondanks heb ik geweldige online ontmoetingen gehad en effectief werk gedaan. Het vraagt een andere concentratie, maar het is heel goed te doen. Zelf kreeg ik mijn sessies bijna allemaal via Skype, want ik had mijn helpers in het buitenland. Ik ben de eerste Faster EFT Level 4 practitioner in Nederland, dus ik deed mijn sessies in het buitenland of online. En het werkte, zelfs al zat degene die mij hielp letterlijk aan de andere kant van de planeet.

Ik heb online gewerkt met mensen in vrijwel alle continenten, in uiteenlopende omstandigheden. Zo deed ik sessies met een jonge vrouw in Bejing, China, terwijl haar moeder om haar heen aan het stofzuigen was en haar man naast haar zat te werken. Mijn klant was de enige thuis die Engels sprak, kon zich prima concentreren en vrijuit spreken. Als je echt wilt vind je altijd wel een manier om te communiceren. Maar er zijn situaties geweest, waarin ik voelde dat ik niet kon bieden wat ik eigenlijk wilde en zo ben ik begonnen te reizen naar mijn klanten, om het allerbeste resultaat te bereiken. Vraag me hiernaar als je denkt dat dit is wat jij nodig hebt. Op het moment is online werken een ideale oplossing voor ieder die vooruit wil.

Live sessies of online

Ik bied verschillende pakketten voor individuele sessies, die je kunt vinden in via bovenstaand menu. Ik adviseer mensen om meer dan één sessie te doen. Het is een mythe dat het allemaal in één sessie kan worden opgelost (ondanks dat je op YouTube misschien die indruk krijgt), want we hebben ons gedrag, onze programma’s vele jaren geleden aangeleerd. Dus de verandering kan in één sessie gedaan zijn, maar als je er niet nog een paar doet, is de kans groot dat het probleem terug komt, omdat een deel van ons moeite heeft met veranderen. Niet expres, maar met een goede reden, namelijk: ons ‘veilig’ houden.

Heb je vragen, neem alsjeblieft contact met me op.

individuen, individuele sessies, faster eft, eft, concentratie, trauma release, herinneringen veranderen