Intensive

In de Individuele Intensive ontstaat een snelkookpan effect. Je leert sneller en makkelijker loslaten, waardoor je eerder het resultaat bereikt, waar je al zo lang naar verlangd hebt. Ik help je hardnekkige belemmerende patronen los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, gezonde, heilzame gewoontes.

Als je steeds vastloopt …

Merk je dat je, ondanks pogingen om het niet te doen, toch steeds juist dat-wat-je-niet-wilt herhaalt in je relaties, je werk, je eet/rook/drinkgedrag, etc.? Als je dit echt zat bent is het wellicht tijd voor een BOOST, een Individuele Intensive. 

De cellen in ons lichaam vernieuwen zich dag en nacht, ons brein ontwikkelt en ons lichaam groeit, dus je kunt veranderen, maar als je in jouw denken (geloof, overtuiging) hetzelfde patroon herhaalt krijg je steeds hetzelfde resultaat.

Het kost je niet meer dan 20 minuten om een overtuiging te veranderen. En wanneer je dat verandert opent zich een wereld van mogelijkheden.
(Richard Bandler)

Jij kunt jouw leven creëren! Dat doe je nu namelijk ook al, maar vanuit aangeleerde gewoontes en conclusies, die je ooit getrokken hebt over jezelf, het leven en over de wereld. Met als resultaat dat je steeds weer creëert wat je eigenlijk niet wilt. 

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt kun je kiezen voor iets dat bij jou past en zo word je leven makkelijker, je gezondheid beter, evenals je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven. Dan kun je worden wie je eigenlijk bent. Dan kun je jezelf zijn, anders dan de anderen, uniek en bijzonder.

Individuele intensive thuis

Om welke reden dan ook is het mogelijk dat je niet in staat bent om naar mij toe te komen, terwijl het juist nu het hardst nodig is en/of je het meest de behoefte voelt om fundamenteel iets op te lossen.

Hier kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals:

 • Je voelt je te ziek om te reizen.
 • Je hebt op dit moment niet de moed om een aantal dagen van huis te zijn.
 • Je werkgever staat het je niet toe om een aantal dagen weg te zijn.
 • Je hebt een eigen bedrijf, gezin of omstandigheden waardoor je niet zo lang gemist kunt worden. 

In zo’n situatie kan ik naar jou toe komen. Ik heb dit in de afgelopen jaren vaker gedaan, zowel binnen Nederland als er buiten.

Jouw motivatie om een individuele intensive te doen kan van alles zijn. Je kunt het gevoel hebben dat jouw uitstelgedrag, ziekte, angst, fobie, depressie, rouw, verslaving of iets vergelijkbaars je behoorlijk beperkt en je wilt dat NU veranderen.

individuele intensive, stress release specialist, Jeannette van Uffelen Stress Release, Noorwegen, jeannettevanuffelen.nl

Meerdaagse individuele intensive

  1. Ik kom een aantal dagen naar jou, verblijf in een hotel op loopafstand van jouw huis en we doen dagelijks sessies bij jou thuis.
  2. Jij komt naar Den Haag, verblijft in een hotel of Bed & Breakfast in Den Haag en komt dagelijks voor sessies naar mijn kantoor. Je komt alleen of samen met een vriend(in) of partner en combineert het werken aan jezelf met een paar dagen vakantie.
  3. Onze praktijk is in het oude centrum, omringd door paleizen, musea en velerlei cultuur. Ik kan je eventueel ook adviseren m.b.t. verblijf in Den Haag.
  4. We zullen altijd tevoren overleggen, telefonisch of via Skype, om dit in te plannen.
  5. Er zijn in principe 2 opties voor het aantal dagen. Je kunt zelf kiezen welke optie jou op dit moment het best past. Je kunt me ook tevoren bellen om jouw overwegingen te bespreken.

Optie 1

Als je kiest voor Optie 1 gaan we aan het werk in 7 á 8 sessies, die gemiddeld 2 uur duren, in 3 á 4 dagen, bij jou thuis + een vervolgsessie via Skype of telefoon 1 of 2 weken later. Het is een intensief programma en hierdoor kun je snel een aantal zaken oplossen. Je kunt ook voor een Intensive naar Den Haag komen.

NU met korting.

Bestel Optie 1 voor 15 uren

Optie 2

Kies je Optie 2 dan ben ik een kleine week bij jou in de buurt en werken we in 12 á 14 (2 uur durende) sessies bij jou thuis + een vervolgsessie via Skype of telefoon 1 of 2 weken later. Het is een superintensief programma en hiermee kun je langdurige patronen, depressie, chronische vermoeidheid, gevolgen van trauma’s oplossen.

NU met korting.

Bestel Optie 2 voor 25 uren

Dit is exclusief de reis- en verblijfkosten. Die komen erbij in geval ik naar jou kom. Ik verblijf doorgaans in eenvoudige hotels of B&B, zodat de kosten beperkt blijven.