Intensive

In de Individuele Intensive ontstaat een snelkookpan effect. Je leert sneller en makkelijker loslaten, waardoor je eerder het resultaat bereikt, waar je al zo lang naar verlangd hebt. Ik help je hardnekkige belemmerende patronen los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, gezonde, heilzame gewoontes.

Als je steeds vastloopt …

Merk je dat je, ondanks pogingen om het niet te doen, toch steeds juist dat-wat-je-niet-wilt herhaalt in je relaties, je werk, je eet/rook/drinkgedrag, etc.? Als je dit echt zat bent is het wellicht tijd voor een BOOST, een Individuele Intensive. 

De cellen in ons lichaam vernieuwen zich dag en nacht, ons brein ontwikkelt en ons lichaam groeit, dus je kunt veranderen, maar als je in jouw denken (geloof, overtuiging) hetzelfde patroon herhaalt krijg je steeds hetzelfde resultaat.

Het kost je niet meer dan 20 minuten om een overtuiging te veranderen. En wanneer je dat verandert opent zich een wereld van mogelijkheden.
(Richard Bandler)

Jij kunt jouw leven creëren! Dat doe je nu namelijk ook al, maar vanuit aangeleerde gewoontes en conclusies, die je ooit getrokken hebt over jezelf, het leven en over de wereld. Met als resultaat dat je steeds weer creëert wat je eigenlijk niet wilt. 

Als je werkelijk los laat wat je niet meer nodig hebt kun je kiezen voor iets dat bij jou past en zo word je leven makkelijker, je gezondheid beter, evenals je welzijn, je relaties, je werk en je dagelijks leven. Dan kun je worden wie je eigenlijk bent. Dan kun je jezelf zijn, anders dan de anderen, uniek en bijzonder.

Individuele intensive thuis

Om welke reden dan ook is het mogelijk dat je niet in staat bent om naar mij toe te komen, terwijl het juist nu het hardst nodig is en/of je het meest de behoefte voelt om fundamenteel iets op te lossen.

Hier kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals:

 • Je voelt je te ziek om te reizen.
 • Je hebt op dit moment niet de moed om een aantal dagen van huis te zijn.
 • Je werkgever staat het je niet toe om een aantal dagen weg te zijn.
 • Je hebt een eigen bedrijf, gezin of omstandigheden waardoor je niet zo lang gemist kunt worden. 

In zo’n situatie kan ik naar jou toe komen. Ik heb dit in de afgelopen jaren vaker gedaan, zowel binnen Nederland als er buiten.

Jouw motivatie om een individuele intensive te doen kan van alles zijn. Je kunt het gevoel hebben dat jouw uitstelgedrag, ziekte, angst, fobie, depressie, rouw, verslaving of iets vergelijkbaars je behoorlijk beperkt en je wilt dat NU veranderen.

individuele intensive, stress release specialist, Jeannette van Uffelen Stress Release, Noorwegen, jeannettevanuffelen.nl

Meerdaagse individuele intensive

  1. Ik kom een aantal dagen naar jou, verblijf in een hotel of Airbnb op loopafstand van jouw huis en we doen dagelijks sessies bij jou thuis.
  2. Jij komt naar mij, verblijft in een hotel of Bed & Breakfast in Den Haag en komt dagelijks voor sessies naar mijn praktijk. Je komt alleen of samen met je vriend, vriendin of partner en combineert het werken aan jezelf met een paar dagen vakantie.
  3. Meerdaagse intensives doe ik meestal in mijn praktijk in Den Haag Zuid, dichtbij strand en zee. Als je wilt kan ik je enkele Airbnb tips geven bij mij in de buurt.
  4. We zullen altijd tevoren overleggen, telefonisch of via Skype, om dit in te plannen.

Dit pakket is exclusief de reis- en verblijfkosten. Die komen erbij in geval ik naar jou kom. Ik verblijf doorgaans in eenvoudige accommodatie, zodat de kosten beperkt blijven.