“Ik was nogal sceptisch, dus dit kwam echt als een verrassing.”

sceptisch, verrassing, ik sta versteld, een sessie met een practitioner is veel meer dan dat
Kamran Mirshahi
entrepreneur – London – England

Terug naar HOME

Ik was nogal sceptisch over het hele gebeuren,
dus dit kwam echt als een verrassing.
Ik sta er versteld van.

Mijn doel om een paar sessies te doen was persoonlijke verbetering. Maar tot mijn verbazing is mijn hoofdpijn met 70 á 80% verminderd. Ik nam al 10 jaar dagelijks iets tegen de pijn, maar heb dat de afgelopen weken slechts 1 keer nodig gehad.

Het meest verrassende was de manier waarop ik stopte met het gebruik na de eerste 2 sessies. De behoefte aan pijnstillers was in principe verdwenen. Ik had dit niet eens als doel voor de sessies. Ik was nogal sceptisch over het hele gebeuren, dus dit kwam echt als een verrassing.

Ik sta er versteld van. Aanvankelijk had ik wat video’s bekeken en probeerde zelf mee te tappen. Dat werkte niet echt. Maar een sessie met een practitioner is veel meer dan dat. Een belangrijk onderdeel daarvan is diep graven en de kwesties vinden, recent of van vele jaren geleden, zelfs uit je kindertijd.

En voor dat graven heb je echt een practitioner nodig. Je hebt daarbij iemand nodig die je helpt de oorzaken vinden en het op te lossen. (Ik ben geboren in Teheran en kwam als dertienjarig kind naar Engeland.) Er zijn veel mensen, zoals ik, waarvan ik denk dat ze hier baat bij hebben. Ik zal hen graag het hele verhaal vertellen.

Kamran Mirshahi, entrepreneur, London, England

Lees nog een testimonial