Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb


“Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Ik heb meer plezier en minder angst of paniek. Alsof een groot gewicht van me is opgetild en weggehaald.”


Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb, Alsof een groot gewicht van me is weggehaald, ik voel me lichter, minder angst of paniek, paniekaanvallen, herinneringen die ik probeerde weg te stoppen, Chantal Quesnel, Kingston, Canada, Stress Release, eutaptics, Faster EFT, tapping
Chantal Quesnel
actrice – Kingston – Canada

Terug naar HOME

Verbazingwekkende veranderingen! Al na de eerste sessie voelde ik me lichter. Ik heb veel meer plezier en minder angst of paniek. Ik voel dat ik nu veel meer keuze heb. Alsof een groot gewicht van me is opgetild en weggehaald. 

Jarenlang liep ik rond met dat gevoel van ongerustheid en angst en ik had paniekaanvallen. Jeannette heeft een sterke intuïtie en zij zag al snel waar ik me aan het verstoppen was. En zij heeft de opmerkelijke gave om zich zeer direct, precies daarop te richten. Zo leidde ze mij naar herinneringen, die ik op allerlei manieren probeerde weg te stoppen, maar die mij nog steeds achtervolgden. 

Werken met Jeannette kan ik iedereen aanraden, met name als je een type zoals ik ben, die gewoon blijft zeggen: “Alles is fantastisch. Ik ben oké. Alles is prima!” terwijl het helemaal niet goed gaat. 

Sterk en direct met een teder en open hart. 

Maar Jeannette zei gewoon: “Chantal, stop met die ongein. Luister gewoon naar me en vertrouw jezelf.” En dat is precies wat ik nodig had. Iemand die sterk en direct is, met een teder en open hart. En die me, ook in momenten van de diepste shit, keihard laat lachen. 

Ik voel me gezegend dat ik zo’n begaafde zorgzame ziel in mijn leven heb, ook al woont ze aan de andere kant van de planeet, die ik eens in de zoveel tijd kan bellen voor een heilzame sessie.

Chantal Quesnel, actrice, Kingston, Canada

Lees nog een testimonial