Ik kon mijn lichaam voelen, zoals nooit eerder


“Plotseling kon ik mijn lichaam voelen, zoals dat nooit eerder gebeurd was. Ik heb diabetes en ik realiseerde me dat ik voortdurend in de stress-stand sta.”


plotseling kon ik mijn lichaam voelen, zoals dat nooit eerder gebeurd was, ik realiseerde me, dat ik voortdurend in de stress-stand sta, diabetes, bloedsuiker spiegel, niveau, normaal niveau, hoge bloedsuiker, lage suikerspiegel, liefde voelen, mijn lichaam voelen
Anita Hasnaoui
entrepreneur – Kopenhagen – Denemarken

Naar HOME

Het is een levensveranderende ervaring. Plotseling kon ik mijn lichaam voelen, zoals dat nooit eerder gebeurd was. Ik heb diabetes en ik realiseerde me dat ik voortdurend in de stress-stand sta. Dus ik belde Jeannette en reserveerde een intensive om aan mijn innerlijke stress te werken.

Echter, ik had geen echte problemen met leven. Ik was oké, ik had een goed bedrijf, maar het was alsof ik nooit echt liefde kon voelen. Maar na de eerste sessie met Jeannette was het alsof ik voor de eerste keer in staat was om liefde te voelen. Ondanks dat ik wel wist dat ik van mijn dochter hield, kon ik het nu pas echt voelen.

Vanuit die ene herinnering, die we veranderden, ontstond er een domino effect, heel snel.

Jeannette is gewoon zeer bekwaam en haar intuïtie is steeds raak. Ze begeleidde me op een zeer liefdevolle, maar ook strikte manier. Bovendien kon ik haar niet voor de gek houden en ze bracht me direct terug naar waar het allemaal begon, in een herinnering met mijn moeder en grootmoeder. Ik realiseerde me dat ik mijn hele leven in de war ben geweest over menselijke relaties en hoe het is om mij te zijn. Vanaf die ene herinnering, die we veranderden, ontstond er een domino effect, heel snel.

Het voelde als een wonder, als magie. Ik deed gewoon wat ze zei en het was overal precies raak. Ik voelde me heel erg in veilige handen van een intelligente vrouw. En met haar techniek en haar manier van doen, raakte ik het juiste punt. Ik kon mijn lichaam voelen, zoals ik nooit eerder gevoeld had.

Hoe dan ook, ik denk dat ik een groot deel heb opgelost. Dat wil zeggen, ik meet de hele tijd mijn bloedsuiker en de volgende morgen wat het een normaal niveau. En ik herinner me niet dat dit ooit eerder zo geweest is.

Anita Hasnaoui, entrepreneur, Kopenhagen, Denemarken

Lees nog een testimonial