Ik doe echt anders, zoals ik het eigenlijk wil


“Steeds vaker merk ik dat ik bepaalde handelingen die ik normaal deed, niet meer doe. Ik doe echt anders. Niet bewust, eigenlijk vanzelf.”


Ik doe echt anders. Niet bewust, eigenlijk vanzelf, gedrachtsverandering, zelf kiezen, mijn leven stond op zijn kop,  ik merk dat ik nu anders in het leven sta, soms confronterend, maar het is vooral bevrijdend.
Brigida Mota
werktuigbouwkundige – Den Haag

Terug naar HOME

Steeds vaker merk ik dat ik bepaalde handelingen die ik normaal deed, niet meer doe. Ik doe echt anders, zoals ik het eigenlijk wil. Niet bewust, eigenlijk vanzelf.

Mijn leven stond op zijn kop. Mijn werk was niet leuk meer, thuis stond ik onder spanning en ik dacht: Ja, het is nu tijd om in mezelf te investeren. Ik wil mijn leven verbeteren.

En ik voel me echt geweldig. Toen ik hierheen kwam voelde ik me verdrietig en boos. Ik heb heel veel dingen kunnen loslaten en ik merk dat ik nu heel anders in het leven sta. Ik kan het helemaal aan, zonder twijfel, ondanks dat er nog steeds van alles in mijn leven onzeker is. Als ik spanning voel, in of om mij heen, ga ik tappen en dat helpt.

Soms confronterend, maar het is vooral bevrijdend.

Als je naar een maatschappelijk werker of een psycholoog of een relatietherapeut gaat (heb ik allemaal geprobeerd) vertellen ze je wat er precies mis gaat, maar je komt niet vooruit. Er verandert niets! Maar toen ik hierover hoorde wist ik dat ik dit moest doen. Ik heb nog wel even getwijfeld, vanwege de kosten, maar heb gewoon een afspraak gemaakt. En nu voel ik me geweldig!

Jeannette luistert heel goed, waarna ze mij benadert in mijn wereld met mijn woorden. Dat doet ze heel consequent. Telkens als ik na een sessie naar huis ga, merk ik: Hé, er is iets veranderd. Ik merk het op het moment als ze met me bezig is, want ineens is dan dat gevoel weg. En ik kan het niet meer terugvinden. 

Jeannette is goed. Ik vertel het aan iedereen. Niet iedereen durft het, want dit is echt anders. Soms confronterend, maar het is vooral bevrijdend. 

Brigida Mota, werktuigbouwkundige, Den Haag

Lees nog een testimonial