Hoe sneller ik iets aanpak hoe sneller ik het oplos


“Hoe sneller ik iets aanpak hoe sneller ik het kan oplossen. Daarna is al het andere makkelijker. Ik voel me zo opgelucht! 


uitstelgedrag, hoe sneller ik iets aanpak hoe sneller ik het oplos
Sandra Simacek – project
manager – Nürnberg – Duitsland

Terug naar HOME

Hoe sneller ik iets aanpak, hoe sneller ik het kan oplossen. Daarna was al het andere op mijn lijst makkelijker om los te laten. Doordat ik al online sessies en een retraite met Jeannette gedaan had, was er vertrouwen. Dus ik kwam naar Den Haag voor een individueel weekend.

Geloof me, ik heb er geen spijt van! Ik had me voorbereid op de sessies met een lijst van onderwerpen, waar ik in een bepaalde volgorde doorheen wilde werken. Ik geef toe: het lastigste stond aan het eind van de lijst.

Maar alles pakte anders uit. Nadat ze naar mijn lijst luisterde, stelde Jeannette voor om me eerst te richten op de ongemakkelijke onderwerpen. Ik ben erg goed in rampscenario’s maken en zaken buiten proportie opblazen, waardoor een situatie altijd erger wordt dan hij werkelijk is.

Aan het eind van dag 1 was het zwaarste werk al gedaan.

Jeannette liet geen ruimte voor uitstel, maar hielp mij allereerst de moeilijkste problemen aan te pakken en deed zo snel mogelijk wat er gedaan moest worden.

Hiervan leerde ik dat door mezelf direct te confronteren met wat mij het moeilijkst leek, ik kon ervaren dat het in werkelijkheid niet zo erg is als de plaatjes die ik maak in mijn gedachten. Aan het eind van de eerste dag was het zwaarste werk al gedaan.

Ik voel me opgelucht! En ik ben zo trots op mezelf. Met dank aan Jeannette!

Sandra Simacek, project manager, Nürnberg, Duitsland

Lees nog een testimonial