Hoe kom je los als je bent vastgelopen?

Wanneer je bent vastgelopen moet je worden los getrokken. Maar hoe doe je dat? Hoe kom je los? Wachten tot iemand je komt redden? Of blijven kijken naar wat er mis is met degene die jouw probleem veroorzaakt heeft? Op YouTube kun je uren kijken naar specialisten, die vertellen wat er mis is met de narcisten, psychopaten en andere minkukels in de wereld. Maar lost dat jouw problemen op?


Komt dit jou bekend voor?

 • Je voelt je klem zitten en je vraagt jezelf af: hoe kom je los? En niemand luistert echt naar jou, dus waarom zou je überhaupt nog iets zeggen?
 • Je laat je steeds weer overdonderen door al die stemmen om je heen en je voelt je lam geslagen door alle adviezen, commentaar en kritiek en je vraagt je af of je nog wel iets goed doet.
 • En je weet dat je meer kan en dat je meer te zeggen hebt, maar voelt je onzeker. Je hebt nare herinneringen of slechte ervaringen, die je niet kunt loslaten. Maar je hebt echt geen zin om het daarover te praten.
 • Dus je houd je in, iedere dag weer. Omdat je te vaak en te lang twijfelt kom je niet overtuigend over, terwijl je hoofd intussen overuren draait.
 • Alles houd je binnen; je zorgen, je angst en al je overpeinzingen, want je let op alles en iedereen en bent bang voor wat ze van je vinden en over je denken. Eigenlijk ben je doodmoe van al het gedoe in jezelf en om je heen.
 • Hoe meer je probeert om niet gek over te komen, hoe gekker je doet. Het voelt alsof je helemaal opgesloten zit in jezelf en in een kringetje rond draait.

Je houd je in, iedere dag weer.

Wil je af van dit gedoe in je hoofd en weer in beweging komen? Ook als dat spannend is en het voelt alsof je er helemaal alleen voor staat? Bel me en maak vandaag een afspraak voor een gratis online sessie. Verras jezelf! Het kan sneller dan je denkt. Voor je het weet ben je los getrokken! (Nee, niet letterlijk!)

Wil je af van het gedoe in je hoofd en gaan staan voor jezelf? Ook als dat spannend is en je er helemaal alleen voor staat? Bel me en maak vandaag een afspraak. Of bestel het pakket.

Jeannette is een vrouw met ballen. Precies wat ik nodig had. Hoe kom je los? is een pakket, dat ik speciaal gemaakt heb voor jonge mensen.

Vanaf het eerste moment wist ik dat ik Jeannette vertrouwde en ik wist ook meteen dat ik haar niet voor de gek kon houden. Ze ziet mij zoals ik ben en ik voel me helemaal geaccepteerd. Het was een bijzonder mooi weekend in Den Haag en ik heb ouwe troep opgeruimd. Jeannette is een vrouw met ballen. Precies wat ik nodig had!.

Eline Ferleu, student, Gent, België


Hoe zou het zijn als … ?

 • Je weer lekker kunt slapen, omdat jij je veilig voelt in jezelf en in je omgeving. Dat je naar jezelf luistert en weet dat jouw mening en jouw gevoel er toe doet.
 • Jij je uitspreekt over wat er in je omgaat. Niet omdat het moet, maar omdat het mag en omdat jij dat wil. Als je vol zelfvertrouwen zegt wat je mening is, wat je denkt, wat je voelt.
 • Wanneer je ontspannen in het leven staat, omdat je de pijnlijke herinneringen hebt los gelaten en vrede hebt gevonden in jezelf, waardoor je veel meer rust ervaart.
 • Mensen horen wat je zegt, omdat je veel minder aan jezelf twijfelt en met meer overtuiging overkomt.
 • Je zorgen, je angst en al je overpeinzingen durf je te delen, want je bent niet meer zo bezig met wat de anderen van je vinden of over je denken. En dat voelt vrij en prettig.
 • En als jij jezelf niet meer hoeft af te sluiten maak je makkelijk contact, trek je mensen aan die bij die nieuwe versie van jou passen, waardoor je lekker in je vel zit en misschien wel ontdekt dat je inderdaad een beetje gek bent, net als de rest van de wereld. En hoe erg zou dat zijn? Of hoe grappig en bevrijdend?

En wat wordt er allemaal mogelijk als je niet meer beperkt wordt door wat jij denkt dat anderen van je vinden? Met andere woorden: Hoe leef je als je maling hebt aan wat ze van je vinden? Wanneer je in gezelschap volkomen ontspannen bent? En wat gebeurt er als jij je leven durft te delen en kunt vertrouwen op je gevoel? Hoe zou het zijn als jij je thuis voelt in jezelf, in je lichaam en geniet van intimiteit met wie je lief zijn?

Dat is nu mogelijk! Ook voor jou.

In mijn ONLINE programma:

<< Lekker Los Laten >>

Een 4 weken durend avontuur, waarin ik je persoonlijk begeleid naar ontspannen leven zonder overspoeld worden door emoties en herinneringen

In 2016 startte ik deze groepstraining, die ik sindsdien verder ontwikkeld en geoptimaliseerd heb en die nu ook online voor jou beschikbaar is.

 • Deze reis duurt 4 weken.
 • Je ontvangt iedere week een training in de vorm van één of meerdere video’s of audio bestanden, die je allemaal online kunt bekijken, beluisteren en uitwerken.
 • Daarnaast heb je 1 individuele (online) sessie waarin ik je begeleid, specifiek gericht op het vinden en loslaten van jouw pijnlijke herinneringen, verlies, trauma en angst dat zoiets weer gaat gebeuren.
 • En 3 online groepssessies waarin ik je verschillende technieken leer en inga op vragen uit de groep.
 • Extra: wekelijkse meditatie op audio.

Alles wat is aangeleerd kan worden afgeleerd en zelfs wat jarenlang gewoonte was kun je in 2 seconden stoppen. Gun jezelf tijd en ruimte om werkelijk te veranderen. Je bent het waard!

Je brein en je lichaam groeien en ontwikkelen iedere dag, elke minuut, nog steeds, maar als je vastzit in je denken dan blijf je hangen in hetzelfde gedrag. Dat voortkomt uit aangeleerde overtuigingen over jezelf en over hoe je denkt dat het leven in elkaar steekt. Ik weet uit ervaring dat de wens om los te laten de eerste stap is, waardoor je gedrag heel snel kan veranderen. Daar zijn echt geen ellenlange therapieën voor nodig.

Je kunt trauma, verdriet, woede, angst, pijn uit je onbewuste systeem lekker los laten. Ik help je daarbij, zodat er ruimte komt voor iets anders. Dan blijf je niet langer steken in overtuigingen en oordelen, die helemaal niet van jou zijn, maar van je goed bedoelende ouders, leraren, ‘beste’ vrienden, familie en de rest van de wereld.

Er is er maar één persoon op de wereld waar je nooit van af komt en dat ben JIJ. Want 24/7 zit je met jou opgescheept. Word je eigen allerbeste vriend of vriendin en ga goed voor jezelf zorgen. Laat los wat niet bij jou hoort en word wie je eigenlijk altijd al geweest bent.


Hoe kom je los als je bent vastgelopen?

Jeannette is een warme en zeer nauwkeurige specialist die naar de kern van het probleem gaat en in staat is een positieve plaatsvervanger op te bouwen (voor elke nare herinnering). Ondanks dat je werkt aan serieuze problemen, gebruikt ze humor op het juiste moment. Dat maakt de sessie een geslaagde klus en een leuke ervaring tegelijk.

Connie Yndal Pedersen, danser & trainer, Kopenhagen, Denemarken


Jouw resultaat na deze reis

Na dit avontuur, waarvan we de eerste 4 weken samen doen, voel jij je goed over jezelf en als gevolg daarvan verander jij en verandert jouw houding en gedrag. Want je ontdekt iedere dag iets meer van wie je eindelijk bent en dat je de moeite en het leven waard bent.

 • Ga je iedere meer ervaren dat je leven verandert, omdat jij veranderd bent. Je voelt iedere dag beter wat goed is voor jou en daar durf je naar te handelen. Zo ervaar je steeds meer vrijheid.
 • Je weet (weer) wie je bent, je vertrouwt jezelf en je deinst er niet meer voor terug om jezelf en dat wat jou bezighoudt kenbaar te maken, waar jij dat belangrijk vindt. Jij bepaalt jouw leefregels.
 • Jouw lichaam is je thuis, dat je ziet en behandelt met waardering en respect. Je beseft dat je meer dan je lichaam bent en jouw grenzen worden gerespecteerd door de mensen om je heen.
 • Wat voor jou belangrijk is daar besteed je aandacht aan. Je merkt dat je talenten en iets te bieden hebt en wensen ten aanzien van het leven, werk, creativiteit en wat jij wilt doen in de tijd die je hebt.
 • Op toestemming van wie of wat dan ook wacht je niet meer, maar je neemt zelf beslissingen, met alle voor- en nadelen, want je neemt helemaal zelf verantwoordelijkheid voor jouw leven. En natuurlijk voor je (jonge) kinderen, als je die hebt.
 • Openhartig ga je in gesprek met de mensen om je heen, wanneer dat nodig is; met je partner, je kinderen, je ouders of je collega’s, als je die hebt. Maar niemand anders bepaalt voor jou. Dat kun je heel goed zelf.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Het enige dat echt nodig is, is dat je meer uit jezelf en het leven wilt halen en dat je bereid bent om energie, tijd en geld in jezelf te stoppen. Neem jij 100% verantwoordelijkheid voor je leven? Dan ben je welkom! Je bent de moeite en de investering in jezelf waard!

Je kunt deze investering in jezelf in 1, 2 of 3 termijnen betalen!