Sarah stuurde mij een testimonial, die ik graag met je wil delen, omdat zij hierin haar twijfels beschrijft, toen ze mij hoorde spreken over het veranderen van herinneringen.

Sarah ontmoette ik deze zomer in Griekenland, waar ik workshops en sessies aanbood in Kalikalos, holistic network. Ik heb er een geweldige tijd gehad en fijn gewerkt, met geweldige mensen in een prachtige omgeving.

Mijn ene sessie (tot nu toe) met Jeannette bracht een grondige positieve verschuiving in mij teweeg. Ik hoefde niets te forceren, Ik hoefde er werkelijk niet eens hard voor te werken.

Toen ik haar voor het eerst hoorde praten over het “veranderen van herinneringen” had ik sterke twijfels. Ik ging er tegenin, “Nee, dat zou eng en fout zijn, slechte herinneringen vervangen, wat een slecht idee!” Wat gebeurde in mijn sessie met haar veegde geen herinneringen uit, maar ons samen werken “veranderde” een belangrijke herinnering door er nieuwe dimensies (in alle betekenissen van het woord “dimensie”) aan toe te voegen.

Jeannette hielp mij door lagen heen te werken in een totaal nieuw en volkomen oprecht besef van vergeving over iets waarmee ik mijn hele leven geworsteld heb. Deze ervaring is een grote bevrijding voor mij geweest, maar nu drie weken later, alsof er magie in het spel is, belde de persoon die ik “vergeven” heb mij en vroeg me (voor de eerste keer ooit, zonder boosaardigheid of voorwaarden) om mijn vergiffenis. Natuurlijk zijn de details van het leven iets gecompliceerder dan het klinkt, maar desondanks werkelijk waar en magisch.

Jeannette’s werk is multidimensionaal, diepgaand, wonderlijk, opbeurend, en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig kunnen noemen, wanneer bij plezier ook een beetje schoonmakend huilen inbegrepen mag zijn. Ik ben dankbaar.

(Sarah Kotzamani)

Sarah Kotzamani, herinneringen, changing memories, transformatie, verleden loslaten

Sarah is niet de enige is die haar twijfels had, maar zij was dapper genoeg om een sessie te proberen. Ik zou willen dat meer mensen, net als zij, dit soort werk het voordeel van de twijfel geven. En zo zichzelf een kans geven om veranderingen als deze te ervaren; innerlijke vrede, oud zeer loslaten en lichter in het leven staan.

Er zit geen risico aan dit werk doen. In het ergste geval ervaar je een grondige en diepe ontspanning en verder niets, maar zelfs dat is iets dat mensen niet vaak meer lijken te ervaren op een natuurlijke en schone wijze (zonder alcohol, pillen of andere middelen).

kalikalos, de cirkel, Anilio, Magnisia, Pilion, Griekenland, herinneringen veranderen
Sarah’s foto’s van de cirkel in het Huis van de Centaurs, Anilio, Griekenland.