Het opruimen van problemen, die de verslaving veroorzaakt hebben


“Haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen die de verslaving veroorzaakt hebben.”


haar meesterschap is duidelijk effectief, helpen van onze klanten, drugstreatment, verslavingszorg, habilitat inc., hawaii, jeff nash, executive director, verslavingsprotocol.
Jeff Nash
executive director – Oahu – Hawaii

Terug naar HOME

Kortom, Jeannette’s vertrouwen, professionaliteit en toewijding zijn indrukwekkend. En haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen, die de verslaving veroorzaakt hebben.

Als directeur van één van America’s meest succesvolle rehabilitatie programma’s ben ik altijd op zoek naar innovatieve methodes. Om daarmee mensen te helpen. Dat doen wij in Habilitat al meer dan 40 jaar. Door middel van een no-nonsense benadering en dankzij de bereidheid om niet traditionele technieken uit te proberen. Daarbij opereren wij vanuit de overtuiging dat verslaving een symptoom is en niet het probleem.

Habilitat helpt mensen uit alle sociaal economische lagen. Allereerst arriveren onze klanten met een ernstige verslaving. Namelijk aan heroïne, cocaïne, methamphetamine, marihuana en alcohol. Niet alleen hebben de meeste van onze bewoners een geschiedenis met gewelddadig handelen, misbruik en sexueel geweld. Maar ook nog eens met langdurige opsluiting en andere vormen van degradatie. Hierdoor vormen zij één van de moeilijkste populaties om te helpen.

Zij is één van ’s werelds beste Upper Level Advanced practitioners en de enige Nederlander, geselecteerd om in Habilitat te werken.

Het was mij een groot genoegen om Jeannette gedurende twee zomers tijdens de Faster-EFT-Addiction-Marathon aan het werk te zien. Zij is één van ’s werelds Upper Level Advanced practitioners, die geselecteerd werden om als vrijwilliger in Habilitat te werken.

Het komt erop neer dat de practitioners met onze bewoners samenleven binnen het strakke regime van Habilitat. Intussen werken zij onvermoeibaar dag en nacht en voeren dagelijks vele sessies uit.

Zonder terughoudendheid wil ik Jeannette aanbevelen om haar buitengewone vaardigheden toe te passen. Dat wil zeggen, voor elk mogelijk verslavingsprobleem. Want nauwgezet werkte zij aan het doorbreken van verslavingspatronen met onze bewoners, die significante interne veranderingen ervaarden.

Jeff Nash, executive director Habilitat, Oahu, Hawaii

Lees nog een testimonial