“Haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten.”

Jeff Nash
executive director – Oahu – Hawaii

Haar meesterschap is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen die de verslaving veroorzaakt hebben.

Terug naar HOME

Als directeur van een van America’s meest succesvolle rehabilitatie programma’s ben ik altijd op zoek naar innovatieve methodes om mensen te helpen. Sinds meer dan 42 jaar heeft Habilitat de hoogste niveaus van succes bereikt middels een no-nonsense benadering en dankzij de bereidheid om niet traditionele technieken uit te proberen. We hebben altijd geopereerd vanuit de overtuiging dat verslaving een symptoom is en niet het probleem.

Habilitat helpt mensen uit alle sociaal economische lagen en onze klanten arriveren met zwaar verschansde niveaus van verslaving, inclusief heroine, cocaine, methamphetamine, marihuana en alcohol. De meeste van onze bewoners hebben een geschiedenis met gewelddadig handelen, misbruik, sexueel geweld, langdurige opsluiting en andere vormen van degradatie. Zij vormen een van de moeilijkste populaties om te helpen.

Sinds enkele jaren werkt Robert G. Smith, de bedenker van Faster EFT, vrijwillig met onze bewoners. Twee keer per jaar selecteert hij een team van zijn 12 top practitioners vanuit de hele wereld dat naar Oahu komt voor een Faster EFT Addiction Marathon.

De practitioners wonen en eten samen met onze bewoners binnen het strakke regime van Habilitat. Onvermoeibaar werken zij dag en nacht en voeren dagelijks vele sessies uit. Het meest toegewijde team practitioners dat ik ooit ontmoet heb.

Het was mij een genoegen om Jeannette in 2015 en 2016 bij ons in Habilitat te gast te hebben. IJverig werkte zij aan het doorbreken van verslavingspatronen met onze bewoners, die significante interne veranderingen ervaren hebben.

Zonder terughoudendheid kunnen en willen wij Jeannette aanbevelen om haar buitengewone vaardigheden toe te passen voor elk mogelijk verslavingsprobleem. Haar vertrouwen, professionaliteit en toewijding zijn verbazingwekkend. Haar meesterschap in het FEFT Verslavingen Protocol is duidelijk effectief in het helpen van onze klanten bij het opruimen van de problemen die de verslaving veroorzaakt hebben.

Jeff Nash, executive director Habilitat, Oahu, Hawaii

Lees nog een testimonial