Voor groepen

Als je mensen in groepen bij elkaar brengt gebeurt er altijd iets extra, omdat individuen op elkaar reageren; groepsdynamiek. Deelnemers in een groep hebben ook elkaar iets te bieden. Het tarief voor het leren in een groep is per persoon lager dan voor individuele sessies en hierdoor wordt hetgeen ik te bieden heb voor meer mensen bereikbaar. Ruim 25 jaar heb ik met groepen gewerkt, meestal in samenwerking met collega’s uit dezelfde of juist een andere discipline. Het blijft boeiend.

Thema groepen

Een paar keer per jaar organiseer ik een vaste groep rond een thema, waarin we met elkaar en van elkaar leren.

In 2020 zijn de thema’s onder andere:

  1. De oplossing is in ons. Cursus, workshop en retraites: Your Inner Power!
  2. Eerst gezond worden … met als gevolg afslanken. Zónder dieet!

De thema’s worden in de loop van het jaar aangevult. Zie voor de meest recente groepstrainingen (wat, waar & wanneer) het menu Groepen

Groepen: workshops (in het buitenland)

Regelmatig geef ik workshops, die gemiddeld 3 uur duren. Hierin geef ik globaal informatie over wat ik doe en hoe ik werk. Dit is een goede en snelle manier om kennis te maken met mij, mijn visie en mijn werkwijze. De meest recente workshops deed ik in het buitenland, maar dit jaar doe ik dat ook weer thuis in Den Haag en mogelijk elders in Nederland.

Groepen: retraites

De laatste jaren ben ik steeds vaker meerdaagse retraites gaan organiseren. Dat zijn intensieve trajecten met een kleine groep deelnemers, waarin ieder individueel behandeld wordt, maar waarin je tevens met elkaar kunt delen waar je mee bezig bent en je elkaar onderling kunt steunen. Voorbeelden hiervan zijn de Zomerretraite in Friesland en in het Griekse Pilion. De Pinksterretraite hebben we helaas moeten uitstellen en wordt hopelijk aan het einde van de zomer van 2020 in Noord Frankrijk en in het najaar in Griekenland. Meer info binnenkort.

Heb je vragen? Neem contact op.

groepen, groepswerk, Your Inner Power, workshops, tapping, EFT, Griekenland
Amerikanen, australiërs, italianen, nederlanders, roemenen, engelsen en grieken leren tappen tijdens mijn ‘Your Inner Power’ workshop in Anilio, Griekenland.