Voor groepen

Als je mensen in groepen bij elkaar brengt gebeurt er altijd iets extra, omdat individuen op elkaar reageren; groepsdynamiek. Deelnemers in een groep hebben ook elkaar iets te bieden. Het tarief voor het leren in een groep is per persoon lager dan voor individuele sessies en hierdoor wordt hetgeen ik te bieden heb voor meer mensen bereikbaar. Ruim 25 jaar heb ik met groepen gewerkt, meestal in samenwerking met collega’s uit dezelfde of juist een andere discipline. Het blijft boeiend.

Thema groepen

Een paar keer per jaar organiseer ik een vaste groep rond een thema, waarin we met elkaar en van elkaar leren.

In 2018-2019 zijn de thema’s onder andere:

  1. Eerst gezond worden … met als gevolg afslanken. Zónder dieet! (binnenkort meer informatie)
  2. Examenvrees elimineren

De thema’s worden in de loop van het jaar aangepast. Zie voor de meest recente groepstrainingen (wat, waar & wanneer) het menu Groepen

Groepen: workshops (in het buitenland)

Regelmatig geef ik workshops, die gemiddeld 2 uur duren. Hierin geef ik globaal informatie over wat ik doe en hoe ik werk. Dit is een goede en snelle manier om kennis te maken met mij, mijn visie en mijn werkwijze. De meest recente workshops deed ik in het buitenland, maar dit seizoen zal ik dat ook weer in Nederland doen.

Groepen: retraites

Ook organiseer ik meerdaagse retraites. Dat zijn intensieve trajecten met een kleine groep deelnemers, waarin ieder individueel behandeld wordt, maar waarin je tevens met elkaar kunt delen waar je mee bezig bent en je elkaar onderling kunt steunen. Een voorbeeld hiervan is de Zomerretraite op het Friese platteland.

Heb je vragen? Neem contact op.

groepen, groepswerk, Your Inner Power, workshops, tapping, EFT, Griekenland
Amerikanen, australiërs, italianen, nederlanders, roemenen, engelsen en grieken leren tappen tijdens mijn ‘Your Inner Power’ workshop in Anilio, Griekenland.