No Body Is Perfect

Eigenlijk wil je NOOIT meer op dieet en loop je liever met een grote bocht om de sportschool heen. Maar je bent ontevreden over je eigen lijf, je kleren zitten voor geen meter en je hebt al zo veel pogingen gedaan. Je geduld is op, het lukt je maar niet en toch wil je beter in je vel zitten dan nu het geval is en je wilt er goed uitzien. En dat wil je ook nog eens puur natuur voor elkaar krijgen!

Herken je dit?

 • Hoe vaak ben jij al op dieet geweest? En hoeveel kilo ben jij al kwijt geraakt? Heb je het ooit opgeteld? Afvallen kun je echt wel, maar die kilo’s komen altijd terug. Plus steeds een paar extra!
 • En al die fitness … helemaal klaar mee! Maar je voelt je niet goed genoeg, niet mooi genoeg en niet aantrekkelijk genoeg. En je lichaam laat je iedere dag het bewijs zien, dus je moet wat doen. Maar wat?
 • Je bent te onaantrekkelijk om serieus genomen te worden. Dat ervaar je iedere dag. Voortdurend kritiek op hoe jij er (niet!) uitziet.
 • Je hebt kasten vol kleren, maar die staan je niet. Wat je ook aantrekt, het is een drama, net als jij. Je hebt alle maten en vele soorten en stijlen, maar je voelt je nergens echt in thuis.
 • Op je werk blijf je op de achtergrond en ook thuis laat je steeds minder van je horen of zien, want je voelt je zo ongemakkelijk met jezelf. Terwijl je ooit grote dromen en plannen had, maar ach … wie zit er nog op jou te wachten?

Je weet precies wat je wel en niet zou moeten eten, zou moeten doen en zou moeten laten, maar dat gezeik en al die regels ben je zat. Je bent er doodmoe van. Dus je troost jezelf met iets lekkers en daar neem je dan teveel van en daar baal je achteraf van. En soms baal je er al van, terwijl je nog aan het eten bent, dus leuk is het niet. En ontspanning is nergens te vinden, ook niet meer in die zak chips, dat wijntje, dat snoep.


Jeannette’s werk is diepgaand, wonderlijk, opbeurend, multidimensionaal en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig kunnen noemen, wanneer bij plezier ook een beetje schoonmakend huilen inbegrepen mag zijn. De workshop en mijn eerste sessie brachten al een grondige positieve verschuiving in mij teweeg. In een totaal nieuw en volkomen oprecht besef van vergeving over iets waarmee ik mijn hele leven geworsteld heb. Deze ervaring is een grote bevrijding voor mij geweest.

Sarah Kotzamani – Alignment & Mobility – Athene – Griekenland


Hoe zou het zijn als … ?

 • Als je nooit meer op dieet hoeft en zelf mag gaan bepalen wat je eet, hoeveel en wanneer? 😉 Zonder regels van wie dan ook, zonder wegen of meten of afpassen? En als je alles wat je te veel vasthoudt eindelijk gaat los laten? Letterlijk en figuurlijk!
 • Wat zou er kunnen gebeuren wanneer jij je goed voelt over jezelf? Mooi, boeiend en waardevol. Wanneer je tevreden bent met wie je bent en dat effect blijkt te hebben op hoe je eruit ziet?
 • Stel nou eens dat jij straks beseft wat je eigenlijk te doen en te zeggen hebt. Dat jij weet dat jij er toe doet en gaat luisteren naar jezelf? Dat jij jezelf serieus neemt en ontdekt dat je meer bent dan de buitenkant.
 • Hoe zou het zijn als je iedere dag met groot gemak en plezier in je lekker zittende kleding schiet? En als je geniet van jezelf en van WIE je bent.
 • En dat je gezien en gehoord wordt. Thuis, door je vriendinnen en vrienden, familie, collega’s.

En wat wordt er allemaal mogelijk als je niet meer gehinderd wordt door wat jij denkt dat anderen van je vinden. Met andere woorden: Hoe leef je als je maling hebt aan wat anderen van je vinden? Wanneer je ontspannen lekker zit te eten in gezelschap? En wat gebeurt er als jij je leven met iemand durft te delen? Hoe zou het zijn als jij je thuis voelt in je lichaam en geniet van intimiteit met wie je lief zijn?

Dat is nu mogelijk!

In mijn ONLINE training:

<< No Body Is Perfect >>


Een 12 weken durend avontuur, waarin ik je persoonlijk begeleid naar ontspannen leven zonder dieet en zonder afzien in de sportschool.

In 2016 startte ik deze groepstraining, die ik sindsdien verder ontwikkeld en geoptimaliseerd heb en die nu ook online voor jou beschikbaar is.

 • Deze reis duurt 12 weken.
 • Je ontvangt iedere week een uitdaging in de vorm van één of meerdere video’s of audio bestanden, die je allemaal online kunt bekijken, beluisteren en uitwerken.
 • Daarnaast heb je 4 individuele (online) sessies waarin ik je begeleid specifiek gericht op het vinden en loslaten van jouw (onbewuste en aangeleerde) programma’s rond eten.
 • En 4 online groepssessies waarin ik je verschillende technieken leer en inga op vragen uit de groep.
 • Extra: wekelijkse meditatie op audio.
 • Extra: video oefeningen, uitleg, blogs en podcast.

Alles wat is aangeleerd kan worden afgeleerd en zelfs wat jarenlang gewoonte was kun je in 2 seconden stoppen. Gun jezelf tijd en ruimte om werkelijk te veranderen. Je bent het waard!

Betalingspagina is in het Engels


Plotseling kon ik mijn lichaam voelen, zoals dat nooit eerder gebeurd was. Ik heb diabetes en ik realiseerde me dat ik voortdurend in de stress-stand sta. Jeannette begeleidde me op een zeer liefdevolle, maar ook strikte manier. Ik realiseerde me dat ik mijn hele leven in de war ben geweest over menselijke relaties en hoe het is om mij te zijn. Ik voelde me in veilige handen van een intelligente vrouw. Ik meet de hele tijd mijn bloedsuiker en de volgende morgen wat het een normaal niveau. En ik herinner me niet dat dit ooit eerder zo geweest is.

Anita Hasnaoui – entrepreneur – Kopenhagen – Denemarken


Jouw resultaat na deze ‘reis’

Na dit avontuur, waarvan we de eerste 12 weken samen doen, voel jij je goed over jezelf en als gevolg daarvan verandert jouw lijf. Want het vindt haar eigen vorm terug, die hoort bij jou en jouw gedachten over jezelf. Je lichaam luistert en volgt altijd.

 • Je eet alleen wanneer je honger hebt en alleen wat je op dat moment lekker vindt. Je mag alles eten en je volgt je smaak, want je eet om jezelf te voeden, je mag ervan genieten en je herkent wanneer je mag stoppen. Genoeg is genoeg.
 • Je weet (weer) wie je bent, je vertrouwt jezelf en je deinst er niet meer voor terug om jezelf en dat wat jou bezighoudt kenbaar te maken, daar waar jij dat belangrijk vindt en wanneer jij ervoor kiest. Jij bepaalt jouw leefregels.
 • Jouw lichaam is je thuis, dat je ziet en behandelt met waardering en respect. Je beseft dat je meer dan je lichaam bent en je zorgt goed voor jezelf en je heerlijke lijf.
 • Wat je ook aantrekt: het staat jou, van galajurk tot spijkerbroek. En zelfs het Evakostuum (in je blootje) staat jou geweldig! 😉
 • Eten smaakt je goed en als je eens een hapje extra eet who cares? Je weet van ophouden en wat je niet lust of wanneer je genoeg hebt doe je het weg. Je zet het in de koelkast of in de vriezer of je geeft het weg of je gooit het weg.

Wanneer je durft los te laten wat je vasthoudt
kan dat wat je vasthoudt ook jou loslaten.

Na deze ‘reis’ weet jij precies wat je kunt doen om dit goede gevoel te behouden en weet je ook dat je er niet helemaal alleen voor staat. Het leven gaat door en ‘shit happens’, dus je kunt nog steeds moeilijke momenten hebben. That’s life! Maar jij hebt vertrouwen in jezelf, waardoor je niet meer bang bent om in je oude valkuilen terecht te komen. En dus heb je nooit meer last van te veel kilo’s. Je bent vrij om te kiezen of je eet, wat je eet, hoeveel je eet. En met wie je eet!

Jouw investering is € 595,- excl. 21% BTW = € 719,95

Je kunt eventueel in 3 termijnen van € 220,- excl. 21% = 266,20 betalen.


Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen. En met haar hulp en aanmoediging heb ik mijn leven terug! In online sessies hielden we grote schoonmaak en ik ervoer haar als een goede vriendin met wie ik me moeiteloos opende. Dat is nog eens een gave! Ik voel diepe dankbaarheid en liefde voor haar ware woorden en gevoel voor humor. Ze bleef bij me tot op het allerlaagste punt.

Richard Downs jr. – violist & componist – Mexico


Veel gestelde vragen

1. Ik volg een dieet. Kan ik dan mee doen met dit traject?

Nee, dit is een traject zonder dieet voor mensen die geen dieet meer willen volgen. Dus als jij dat toch wilt, is dit pakket NIET voor jou bedoeld.

2. Ik volg een dieet, vanwege een ziekte of allergie.

Ja, wanneer je geen dieet volgt om kilo’s kwijt te raken, kun je mee doen.

3. Hoe snel ben ik op mijn streefgewicht?

Je begint aan dit programma ZONDER streefgewicht. Dus je komt nooit meer op je streefgewicht. Maar je gaat op den duur ervaren dat het goed is, zoals je bent. Dat ga je voelen en zien. En anderen gaan het ook zien. Soms zelfs eerder dan jij zelf. En dat is veel interessanter dan wat een weegschaal jou ooit vertellen kan.

4. Kan ik dit programma buiten kantoortijden volgen?

Ja, alle online info is dag en nacht te bereiken. En met de werkboeken kun je aan de slag op ieder moment dat je wilt. De individuele online sessies zijn wel binnen kantoortijden tussen 9.00 en 18.00 uur. En ik werk op zaterdagochtend.

5. Ik gebruik medicatie. Kan dit tijdens dit traject?

Ja, dat kan. Zolang je het niet hebt over afslankpillen. Dat zijn geen medicijnen, maar meestal is het een vorm van speed. Drugs dus. Dat raad ik zowiezo af. Als je twijfelt, overleg dan met je arts. Ik ben geen medicus.


Waarschuwing vooraf

 • Dit traject kan leiden tot wezenlijke verandering op alle vlakken van je leven.
 • Het gaat NIET over wat je wel of niet mag ETEN en al helemaal niet over DIËTEN.
 • Je leert WEL anders om te gaan met eten en eetgewoontes en je leert keuzes maken.
 • Het gaat over JOU! Dat maakt het zo interessant!!!
 • Want jij bent degene (en de enige) die jij kunt veranderen. En dan is alles mogelijk. Denk groot en denk licht. 😉
 • We gaan op zoek naar de oorzaken van je eetgewoontes, maar niet om iemand de schuld te geven, want daar wordt niemand beter van. Dus als je daar niet klaar voor bent, doe het dan niet.
 • Dit traject is alleen geschikt voor mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun leven, zoals het nu is.
 • Als je de stappen in dit traject volgt krijg je het gewenste resultaat.
 • Er is één echte voorwaarde: je doet je weegschaal het huis uit, want zo wordt er vanaf nu niet meer gemeten.
 • Uitsluitend geschikt voor mensen die zelf willen veranderen, niet omdat het moet van je partner, je kinderen, je collega’s, je moeder, vader, broer, zus of de buren.
 • Het is een avontuurlijk traject met uitdagende en plezierige oefeningen, inclusief vaak eten wat je heel erg lekker vindt.
 • Je moet tegen een stootje kunnen, ook als het vet eraf is, want ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’.
 • Mijn directe aanpak scheelt je veel tijd en omwegen. En wat ik ook zeg, het komt recht uit het hart en is altijd met respect.
 • Daar tegenover staat dat jij, mits het ook vanuit het hart en met respect is, ook alles mag zeggen en mag vragen. Deal? Beginnen maar!

Reacties of vragen? Mail me: yes@jeannettevanuffelen.nl.

In deze video geef ik informatie over de inhoud van deze avontuurlijke 12 – weken – durende reis.

In deze video vertel ik over wanneer, hoe en waarom ik dit programma gestart ben.

Wil je meer over mij weten en waarom ik dit traject gemaakt heb?