Goed in je lijf

Jij bent een te zware 40+ vrouw, die NOOIT meer op dieet wil en met een grote bocht om die stinkende sportschool heen loopt. En toch wil jij je goed in je lijf voelen, helder denken, soepel bewegen en er fantastisch uitzien.

Herken je dit?


Hoe vaak ben jij al op dieet geweest? En hoeveel kilo ben jij al kwijt geraakt in de loop van jouw leven? Twee keer je huidige lichaamsgewicht? Heb je het ooit opgeteld? Discipline heb je wel. Natuurlijk kun je afvallen, maar het komt altijd terug.

Je weet dat je meer in huis hebt dan wat je nu aan de wereld laat zien. Maar je lijf houd je tegen!

Je voelt je niet goed genoeg, niet mooi genoeg en niet aantrekkelijk genoeg. En je lichaam laat je iedere dag het bewijs zien, want je bent te dik, te zwaar, te fors.

Je neemt jezelf niet meer serieus, omdat je te dik bent om serieus genomen te worden. Dat ervaar je iedere dag.

Je hebt kasten vol kleren, maar die staan je niet. Wat je ook aantrekt, het is een drama, net als jij.

Op je werk blijf je op de achtergrond, je verstopt je voor je (potentiële) partner en zelfs je beste vrienden horen steeds minder van je.

Je weet precies wat je wel en niet zou moeten eten, zou moeten doen en zou moeten laten, maar dat gezeik en al die regels ben je zat. Je bent er doodmoe van.

En intussen word je zwaarder en zwaarder.


Jeannette’s werk is diepgaand, wonderlijk, opbeurend, multidimensionaal en toch zeer geaard. Ik zou het bijna plezierig kunnen noemen, wanneer bij plezier ook een beetje schoonmakend huilen inbegrepen mag zijn. De workshop en mijn eerste sessie brachten al een grondige positieve verschuiving in mij teweeg. In een totaal nieuw en volkomen oprecht besef van vergeving over iets waarmee ik mijn hele leven geworsteld heb. Deze ervaring is een grote bevrijding voor mij geweest.

Sarah Kotzamani – Alignment & Mobility – Athene – Griekenland


Hoe zou het zijn als … ?


Jij je geweldig zou voelen over en met jezelf: mooi, interessant en aantrekkelijk. Zo binnen, zo buiten.

Je laat zien wie je werkelijk bent en wat je waard ben, omdat je weet dat je meer bent dan je lichaam. En wanneer je luistert naar jezelf en weet dat jij ertoe doet.

En wat als je iedere dag met groot gemak en plezier in je lekker zittende kleding zou schieten. Hoe fijn zou het zijn als je dan met een vette grijns in de spiegel kijkt en denkt: Wat een tof wijf staat daar!

Hoe zou het zijn als je geniet van jezelf en van WIE je bent. En dat je gezien en gehoord wil worden; thuis, door je vrienden, vriendinnen en collega’s. En als je niet meer gehinderd door wat jij denkt dat anderen van je vinden. Met andere woorden: Hoe zou het zijn als je maling had aan de mening van anderen?

Wanneer je ontspannen bent in gezelschap. En als jij het goede in het leven met iemand kan delen, omdat het gaat om met wie je eet en niet om wat of hoeveel.

Hoe zou het zijn als jij je thuis voelt in je lichaam en geniet van intimiteit met wie je lief is?


Dat is nu mogelijk!

In mijn ONLINE training:

Goed in je lijf, ook na je 40e


Een 12 weken durend traject, waarin ik je persoonlijk begeleid naar jouw leven zonder dieet en zonder afzien in de sportschool.

In 2016 startte ik deze groepstraining, die ik sindsdien verder ontwikkeld en geoptimaliseerd heb en die nu ook online voor jou beschikbaar is.

 • Dit traject duurt 12 weken.
 • Je ontvangt iedere week een module in de vorm van een video met een werkboek, wat je allemaal online kunt bekijken en uitwerken.
 • Daarnaast heb je 4 individuele (online) sessies waarin ik met je aan het werk ga, specifiek gericht op het vinden en loslaten van jouw onbewuste programma’s rond eten.
 • En 4 online groepssessies waarin ik verschillende technieken demonstreer en inga op vragen uit de groep.

Voor jou en andere deelnemers aan dit traject is er daarna een traject om de behaalde resultaten te borgen. Hierin gaat het om herhaling van hetgeen je geleerd hebt, inzicht in jezelf en loslaten van oude patronen.

Alles wat is aangeleerd kan worden afgeleerd en zelfs wat jarenlang gewoonte was kun je in 2 seconden stoppen. Gun jezelf tijd en ruimte om werkelijk te veranderen. Je bent het waard!


Betalingspagina is in het Engels


Plotseling kon ik mijn lichaam voelen, zoals dat nooit eerder gebeurd was. Ik heb diabetes en ik realiseerde me dat ik voortdurend in de stress-stand sta. Jeannette begeleidde me op een zeer liefdevolle, maar ook strikte manier. Ik realiseerde me dat ik mijn hele leven in de war ben geweest over menselijke relaties en hoe het is om mij te zijn. Ik voelde me in veilige handen van een intelligente vrouw. Ik meet de hele tijd mijn bloedsuiker en de volgende morgen wat het een normaal niveau. En ik herinner me niet dat dit ooit eerder zo geweest is.

Anita Hasnaoui – entrepreneur – Kopenhagen – Denemarken


Jouw resultaat na deze training


Jij voelt je goed over jezelf en als gevolg daarvan verandert jouw lichaam, want het vindt haar eigen vorm terug, die hoort bij jou en jouw gedachten (oordelen) over jezelf.

Je weet wie je bent, je vertrouwt jezelf en je deinst er niet meer voor terug om jezelf en dat wat jou bezighoudt kenbaar te maken, daar waar jij dat belangrijk vindt.

Je kijkt naar je lichaam met waardering en respect, want jouw lichaam is je thuis. Je beseft dat je meer dan je lichaam bent. Wat je ook aantrekt: het staat jou, van galajurk tot spijkerbroek. En zelfs het Evakostuum (helemaal niks aan) zit jou als gegoten. 😉

Je geniet van wie je bent en besteedt weinig tijd of aandacht aan eten, want je weet al lang wat goed voor je is en wat je lekker vindt. Je mag alles eten en je volgt je smaak. Want je eet om jezelf te voeden en niet meer om redenen, die je zijn opgelegd.

Eten smaakt je goed en als je eens een hapje extra eet who cares? En wat je vies vindt … geef of gooi je weg.

Je weet precies wat je kunt doen om dit goede gevoel te behouden. Voor jojo gedoe had je ooit je redenen. Het leven gaat door en shit happens, dus je kunt nog steeds moeilijke momenten hebben. That’s life. Maar jij hebt vertrouwen in jezelf, waardoor je niet meer bang bent om in je oude valkuilen terecht te komen.

Je bent vrij om te kiezen of je eet, wat je eet en hoeveel je eet.


Jouw investering is € 595,- excl. 21% BTW = € 719,95

Je kunt eventueel in 3 termijnen van € 220,- excl. 21% = 266,20 betalen.


Jeannette is een combinatie van kennis, geduld en een oprechte toewijding om anderen te helpen. En met haar hulp en aanmoediging heb ik mijn leven terug! In online sessies hielden we grote schoonmaak en ik ervoer haar als een goede vriendin met wie ik me moeiteloos opende. Dat is nog eens een gave! Ik voel diepe dankbaarheid en liefde voor haar ware woorden en gevoel voor humor. Ze bleef bij me tot op het allerlaagste punt.

Richard Downs jr. – violist & componist – Mexico


Veel gestelde vragen


1. Ik volg een dieet. Kan ik dan mee doen met dit traject?

Nee, dit is een traject zonder dieet voor mensen die geen dieet meer willen volgen. Dus als jij dat toch wilt, is dit pakket niet voor jou bedoeld.

2. Ik volg een dieet, vanwege een ziekte of allergie.

Ja, wanneer je geen dieet volgt om kilo’s kwijt te raken, kun je mee doen.

3. Hoe snel ben ik op mijn streefgewicht?

Je begint aan dit programma zonder streefgewicht. Dus je komt nooit meer op je streefgewicht. Maar je gaat op den duur ervaren dat het goed is, zoals je bent. Dat ga je voelen en zien. En anderen gaan het ook zien. En dat is veel interessanter dan wat een weegschaal jou ooit vertellen kan.

4. Kan ik dit programma buiten kantoortijden volgen?

Ja, alle online info is dag en nacht te bereiken. En met de werkboeken kun je aan de slag op ieder moment dat je wilt. De individuele online sessies zijn wel binnen kantoortijden tussen 9.00 en 18.00 uur. En ik werk eens in de 2 weken op zaterdagochtend.

5. Ik gebruik medicatie. Kan dit tijdens dit traject?

Ja, dat kan. Zolang je het niet hebt over afslankpillen. Dat zijn geen medicijnen, maar meestal is het een vorm van speed. Drugs dus. Dat raad is sowieso af. Als je twijfelt, overleg dan met je arts. Ik ben geen medicus.

Lees mijn blog: Afkicken is niet makkelijk

Afkicken is niet makkelijk, maar het maakt je leven veel makkelijker.
Het lichamelijke afkicken duurt max. 2 weken en dat is meestal korter dan het emotionele loslaten. Maar als je wilt is ook dat zo gepiept.


Waarschuwing vooraf


 • Dit traject kan leiden tot wezenlijke verandering op alle vlakken van je leven.
 • Het gaat NIET over ETEN en al helemaal niet over DIËTEN.
 • Het gaat over JOU! Dat maakt het zo interessant!!!
 • Want jij bent degene (en de enige) die jij kunt veranderen. En dan is alles mogelijk. Denk groot en denk licht. 😉
 • We gaan op zoek naar de oorzaken van je eetgewoontes, maar niet om iemand de schuld te geven, want daar wordt niemand beter van. Dus als je daar niet klaar voor bent, doe het dan niet.
 • Dit traject is alleen geschikt voor mensen die 100% verantwoordelijkheid nemen voor hun leven, zoals het nu is.
 • Als je de stappen in dit traject volgt krijg je het gewenste resultaat.
 • Uitsluitend geschikt voor mensen die zelf willen veranderen, niet omdat het moet van je partner, je kinderen, je collega’s, je moeder of de buren.
 • Je moet tegen een stootje kunnen, ook als het vet eraf is, want ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’. Mijn directe aanpak scheelt je veel tijd en omwegen. En wat ik ook zeg, het komt recht uit het hart en is altijd met respect.
 • Daar tegenover staat dat jij, mits het ook vanuit het hart en met respect is, ook alles mag zeggen en mag vragen. Deal? Beginnen maar!

Reacties of vragen? Mail me: yes@jeannettevanuffelen.nl.

Wil je meer over mij weten en waarom ik dit traject gemaakt heb?