Extra Pakket

Spanning en voortdurende onrust vragen om een grondige aanpak. Met het Extra Pakket, waarbij je 10 sessies in ongeveer 4 maanden doet, ga je een stap verder. Je lost je patronen, die voortdurend tot spanning leiden, op.

Vervolgens richt je op wie je wilt zijn en wat je wilt doen, de realisatie van wie jij eigenlijk bent. Het voordeel is: JE BENT HET AL! Maar je hebt het waarschijnlijk te druk gehad met je staande houden, waardoor je het ‘vergeten’ bent. Dus de oplossing c.q. het antwoord op jouw vragen, is er al, in jou.

Herken jij één of meer van ’t onderstaande? 

  • Je voelt voortdurende spanning en onrust.
  • Je maakt je druk over van alles en/of voelt je machteloos.
  • Je bent ziek en weet dat er iets moet veranderen.
  • Het is uit de hand gelopen en je weet het soms niet meer.
  • Het lijkt erop dat jouw heldere logica geen oplossing biedt.
  • Je weet waar je naartoe wil, maar ‘iets’ houd je tegen.
  • Je twijfelt te vaak of te lang bij de volgende stap.

Het is niet nodig dat je zelf logisch kunt verklaren waarom het is zoals het is. Als je dat wist had je het zelf al opgelost. Dit pakket helpt je ervaringen of herinneringen, die je nog achtervolgen op te lossen en voor goed uit je geheugen te wissen, waardoor er plaats komt voor iets nieuws. Met de methode die ik toepas is het zelfs mogelijk om dat wat je niet meer weet  toch op te ruimen. Je hoeft het niet bewust te weten om het te kunnen oplossen. Wat zwaar was wordt licht. Wat vaag was wordt helder. Waar druk was komt rust.

Bestel hier het ‘extra’ pakket: bevrijd jezelf!

 

Jeannette van Uffelen Stress Release, jeannettevanuffelen.nl, Extra Pakket, voortdurende spanning,  ontspannen, loslaten, je leven verbeteren

Jij kunt nu alle spanning loslaten

Het verleden kun je niet veranderen. Dat is voorbij! Hoe je er naar kijkt kun je wel veranderen. En als je last hebt van wat er ooit gebeurd is, er over droomt of er vaak aan denkt. Of als je mensen, plaatsen, situaties vermijdt, vanwege herinneringen die spanning oproepen, dan word je beperkt en ben je niet vrij. Onze cellen vernieuwen zich dagelijks en ons brein is soepel en beweeglijk, maar in ons gewoonte denken zitten we vast in hetzelfde patroon en blijven wij herhalen. Ik help je dit los te laten, zodat er ruimte komt voor andere, betere gewoontes.

Breek met de gewoonte jezelf te zijn.
(Joe Dispenza)

Meer dan wij beseffen (het is ons niet geleerd, dus we wisten het niet)  geven wij vorm aan onszelf en aan ons leven. Wij kunnen creëren! En dat doen we, maar vaak vanuit aangeleerde gewoontes (van huis uit) en conclusies (die we ooit getrokken hebben over onszelf en over de anderen). Dat was ooit nodig en nuttig om het leven te leren, maar nu willen we dat eigenlijk niet meer. En dat kan spanning opleveren. Maar als je niet weet hoe, wat kun je dan veranderen? De oplossing zit niet in ons logisch denken en dat is nu juist de manier die we wel geleerd hebben te gebruiken. 

In Faster EFT werken we met dat wat we onbewust weten, want wij weten ergens precies wat ons dwars zit en er is ook ergens een plek in ons, waar we het oplossen. Dat gebeurt via helder processen en duidelijke protocollen, ook als lijkt er logischerwijs soms geen touw aan vast te knopen. Maar wie kan dat wat schelen? Wat werkt dat werkt! De resultaten blijven mij keer op keer verrassen. En jou straks waarschijnlijk ook.

Een sessie is diep ontspannend en ik leer je vanaf de eerste sessie hoe je het TAPPEN zelf, ook na de sessies, kunt toepassen. Je gaat, als gevolg daarvan, direct veranderingen ervaren. Dit pakket levert je diepgaand resultaat.

Kies Extra voor je zelf en doe het NU!

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.