Faster EFT – Eutaptics

Mijn werkwijze is een mix van verschillende methodes, door mij ingekleurd. Na jaren ervaring opgedaan te hebben in diverse cognitieve en lichaamsgerichte therapieën, gebruik ik nu voornamelijk

  1. Tapping, Faster EFT (Emotional Focussed Transformation)
  2. ERT (Emotion Replacement Therapy) en EEG Scientific Hypnotherapy

Hiervoor ben ik in de afgelopen jaren voornamelijk in het buitenland getraind. Ik leer graag van de meesters zelf. Door Robert Smith ben ik getraind tot Advanced Level 4 Faster EFT Practitioner. Twee keer was ik op uitnodiging in zijn Habilitat-team op Hawaii, om met deze techniek verslaafden te helpen. Ook assisteer ik Robert tijdens zijn seminars in Europa. Faster EFT wordt in Nederland niet erkend, maar dat zegt echter niets over de kwaliteit en effectiviteit van dit werk. De resultaten spreken voor zich.

Onbewuste brein is sneller

In de meeste gevallen zijn 5 tot 10 sessies nodig om fundamentele verandering te realiseren. Soms minder, zelden meer. Een cognitieve therapiebehandeling begint meestal met 20 sessies. Tel uit je winst! Ik geef geen advies met betrekking tot pillen, supplementen, voeding of leefstijl. Ik werk met het onbewuste, dat je ook wel je Superbrein kunt noemen. Daarin weet je alles al. Ik help je dat superbrein beter te gebruiken, waardoor je het kunt inzetten voor wat je wél wilt in je leven, in plaats van dat je jouw ongewenste gewoontes en gedrag automatisch blijft herhalen.

Tapping

Tapping is het kloppen met de vingers op meridianen (energiebanen in je lichaam). Ik klop uitsluitend op het hoofd, gezicht, armen en bovenlichaam, hetgeen diepe ontspanning teweeg brengt. Ik leer iedereen in de eerste sessie hoe je deze werkwijze zelf kunt toepassen in allerlei situaties en momenten van stress, waardoor je meer en sneller jezelf kunt ontspannen. Tapping vergemakkelijkt directe communicatie met je onbewuste systeem en zo maken we ruimte voor het oplossen van (oude) belemmerende patronen.

Faster EFT

Faster (Snellere) EFT (Emotional Focussed Transformation) wordt ook wel ‘Eutaptics’ genoemd en is een verzameling van geavanceerde technieken en processen die elementen van TFT (Thought Field Therapy), EFT (Emotional Freedom Technique), NLP, TRE (Tension & Trauma Release Exercise) en wetenschap bevat. Faster EFT is een effectieve methode om pijnlijke herinneringen en opgeslagen emotionele ballast te verwijderen uit je ‘systeem’ en te vervangen door opbouwende overtuigingen. Dit kan in enkele minuten aanzienlijke veranderingen opleveren; bevrijding en nieuw perspectief. Tapping is een vast onderdeel in een Faster EFT sessie.

Herhalen is essentieel in mijn werkwijze

Onderzoek toont aan dat we om iets werkelijk te effectueren, we iets vaker moeten lezen, zien, doen, voelen, ervaren. Herhalen dus en dat is voor mij de reden dat ik pakketten aanbied in plaats van losse eenmalige sessies. Ik streef niet naar een Aha Ervaring, maar naar een blijvende structurele verandering, zodat je na enkele sessies ook werkelijk van je probleem af bent.

Doe de 5 daagse Challenge en leer je stress loslaten!

dit veld niet invullen s.v.p.