eutaptics – Faster EFT

Mijn werkwijze is een mix van verschillende methodes, door mij ingekleurd. Eutaptics – Faster EFT vormt de basis van mijn sessies en is dus essentieel. Na jaren ervaring in alternatieve, cognitieve en lichaamsgerichte therapieën, gebruik ik voornamelijk

  1. eutaptics – Faster EFT (Emotional Focussed Transformation) en
  2. ERT (Emotion Replacement Therapy) en EEG Scientific Hypnotherapy

Sinds 2014 heb ik opleidingen in het buitenland gevolgd. Ik leer graag van de meesters zelf. Door Robert Smith ben ik getraind tot Advanced Level 4 eutaptics & Faster EFT Practitioner. Twee keer was ik op uitnodiging in zijn Habilitat-team op Hawaii, om met deze techniek verslaafden te helpen.

Individuele sessie in mijn praktijk in Den Haag

Meestal zijn 5 tot 10 sessies nodig om fundamentele verandering te realiseren. Soms minder, nooit meer. Maar er zijn mensen die meer dan 10 sessies doen. Dat heb ik zelf ook gedaan. Omdat je na een tijdje merkt dat deze methode zeer effectief is. En je er snel resultaat mee hebt. Een cognitieve therapiebehandeling begint meestal met 20 sessies. Tel uit je winst! Ik geef geen advies met betrekking tot pillen, supplementen, voeding of leefstijl. Ik werk met het onbewuste, ofwel je superbrein. Daarin weet je alles al. Ik help je dat superbrein beter te gebruiken, waardoor je het gaat inzetten voor wat je wél wilt in je leven. In plaats van dat je jouw ongewenste gewoontes en gedrag automatisch blijft herhalen.

Tapping

Tapping is het kloppen met de vingers op meridianen (energiebanen in je lichaam). Ik klop uitsluitend op het hoofd, gezicht, armen en bovenlichaam, hetgeen diepe ontspanning teweeg brengt. Ik leer iedereen in de eerste sessie hoe je deze werkwijze zelf kunt toepassen in allerlei situaties en momenten van stress, waardoor je meer en sneller jezelf kunt ontspannen. Tapping vergemakkelijkt directe communicatie met je onbewuste systeem en zo maken we ruimte voor het oplossen van (oude) belemmerende patronen.

Athene 2016

Faster EFT & eutaptics

Eutaptics – Snelle EFT is een verzameling van geavanceerde technieken en processen. Het is een effectieve methode om pijnlijke herinneringen en emotionele ballast te verwijderen uit je ‘systeem’ en te vervangen door opbouwende en versterkende overtuigingen. Deze techniek kan in enkele minuten aanzienlijke veranderingen opleveren; bevrijding en nieuw perspectief. Tapping op de meridianen is een onderdeel in een Faster EFT sessie.

Herhalen is essentieel

Uit onderzoek blijkt dat we om iets werkelijk te effectueren, we het vaker moeten lezen, zien, doen, voelen, ervaren. Omdat we moeten herhalen bied ik pakketten aan in plaats van losse sessies. Met andere woorden, ik streef niet naar een Aha Ervaring, maar naar een blijvende structurele verandering. Daarom zit er altijd korting op mijn pakketten.

Assisteren en mentoring

Sinds 2016 assisteer ik Robert tijdens zijn seminars in Europa. En vanaf 2017 zijn online mentoring groepen gestart voor mensen in opleiding, waarbij ik regelmatig mentor ben. Want ik houd ervan om mijn kennis en ervaring te delen. Bovendien door dit te doen houd ik mijn eigen eutaptics kennis actueel en blijf ik door uitwisseling en herhaling ook zelf leren.

eutaptics, mentorcall, skillstochange.eu, stressrelease, zoom
Up to date blijven door uitwisseling en mentoring in hybrid training online