Er is heel veel narigheid uit mij weggehaald


Er is heel veel narigheid uit mij weggehaald. Gewoon in één sessie. Ik heb jarenlang therapie gehad en dat heeft mij nergens gebracht. Wonderlijk!


Anna Tadema
medewerker reclassering – Den Haag NL

Terug naar HOME

Na de eerste sessie ging ik me al structureel veel beter voelen. Daarna was de tweede sessie echt heel bijzonder, want ik heb het idee dat er echt heel veel narigheid uit mij is weggehaald. En dat vind ik heel wonderlijk.

Want mij is altijd door de reguliere psychische zorg verteld dat ik het een plekje moest geven, zodat ik er beter mee om kon gaan. Maar ik heb nu echt het idee dat het weg is en dat er iets heel relaxed en positiefs voor is terug gekomen.

De angsten die ik heel lang had, heb ik namelijk niet meer ervaren. Het is weg. Daarbij is er sindsdien dat gevoel van liefde, heel vrij. Die liefde zit nu in mij ingekapseld en dat is fantastisch.

Diagnose ADHD, maar nu weet ik dat mijn probleem veel meer te maken had met trauma’s. En dat gaat hiermee gewoon weg.

Ik had de diagnose ADHD van de hoogste plank, de ergste soort, maar ik ben er inmiddels van overtuigd dat dit een foutieve diagnose is geweest. En dat mijn probleem veel meer te maken had met trauma’s, die mij onrust en angst hebben gegeven. En dat gaat hiermee gewoon weg.

Ik verwonder me erover, krijg soms zelfs tranen in mijn ogen en denk: “Waarom niet twintig jaar geleden?” Ik heb jarenlang therapie bij PsyQ gehad en dat heeft mij gewoon nergens gebracht. Het haalde alleen maar rotzooi omhoog. Ik heb leren tappen op mezelf en het werkt meteen. Ik ben er heel dankbaar voor.

Anna Tadema, medewerker reclassering, Den Haag, NL

Lees nog een testimonial