“Deze ene sessie heeft me heel veel (financiële) last bespaard.”

Tintin Joris
taxichauffeur Den Haag

Deze ene sessie heeft me heel veel last bespaard, want als ik niet geslaagd was dan had ik geen werk meer gehad. En had het me zo’n €2.000,- gekost.

Terug naar HOME

Ik vind zoiets als dit eigenlijk altijd heel spannend, maar Jeannette maakt het leuk. Het is steeds verrassend en het heeft voor mij gewoon heel goed gewerkt.

Ik maakte me erg druk over het behalen van mijn taxi-rijbewijs. De kosten liepen steeds meer op, ik studeerde, de tijdsdruk was groot en ik zakte twee keer achter elkaar voor het examen. Ik hoorde dat Jeannette me kon helpen, maar ik was er vrij sceptisch over.

Op haar advies kwam ik een dag voor het examen. “Ga maar heel lekker zitten” zei ze. En toen ik vertrok was ik helemaal zen en had ik er veel meer vertrouwen in.

Tijdens het examen zat ik me eerst helemaal op te vreten en was heel erg gespannen. Maar in die sessie had ik gemerkt dat het wel oké was, want ik had mijn normale rijexamen in één keer gehaald. Waarom zou dit dan niet lukken? Ik kan rijden. Ik doe het werk al? Wat is nou eigenlijk het probleem? Ik zat mezelf in de weg.

Jeannette heeft me tips mee gegeven voor wat te doen als ik mezelf gek maakte die avond, in de nacht en tijdens het rijden. En dat gaf me steeds een handvat in de uren voor en tijdens het examen.

Dat hielp goed. Hiermee kwam ik steeds terug in het moment en was in staat om te denken aan alle keren dat ik ergens voor geslaagd was en hoe ik blij de examenhal uit zou lopen! In plaats van in gedachten al te falen. Dat is het meest blijven hangen.

Deze ene sessie heeft me heel veel last bespaard, want als ik niet geslaagd was dan had ik geen werk meer gehad. En had het me zo’n €2.000,- gekost.

Tintin Joris – taxichauffeur Den Haag

Lees nog een testimonial