Deze sessie heeft me veel geld bespaard


“Deze ene sessie heeft me veel geld en last bespaard, want als ik niet geslaagd was dan had ik geen werk meer gehad. En had het me zo’n €2.000,- gekost.”


deze sessie, sessie voor afrijden, sessie, gezakt voor je rijbewijs, stressrelease, ontspannen rijexamen, geslaagd, rijexamen, afrijden, alweer gezakt, nerveus, spanningen, autorijden, rijexamen, CBR, rijvaardigheid, praktijkexamen
Tintin Joris
taxichauffeur – Den Haag

Terug naar HOME

Ik vind iets als deze sessie eigenlijk altijd heel spannend, maar Jeannette maakt het leuk. Daarbij is het steeds verrassend en het heeft voor mij gewoon heel goed gewerkt.

Ik maakte me erg druk over het behalen van mijn taxi-rijbewijs. In de eerste plaats liepen de kosten steeds meer op. Ten tweede studeerde ik en was de tijdsdruk groot. En ten derde zakte ik twee keer achter elkaar voor het examen. Tenslotte hoorde ik dat Jeannette me kon helpen, maar ik was er vrij sceptisch over. Op haar advies kwam ik een dag voor het examen en toen ik vertrok was ik helemaal zen en had ik er veel meer vertrouwen in.

Jeannette heeft me tips mee gegeven voor wat te doen als ik mezelf gek maakte die avond, in de nacht en tijdens het rijden. En dat gaf me steeds een handvat in de uren voor en tijdens het examen.

Het is verrassend en het heeft voor mij heel goed gewerkt

Dat hielp goed. Hiermee kwam ik steeds terug in het moment en was in staat om te denken aan alle keren dat ik ergens voor geslaagd was en hoe ik blij de examenhal uit zou lopen! In plaats van in gedachten al te falen. Dat is het meest blijven hangen.

Deze ene sessie heeft me veel geld en last bespaard, want als ik niet geslaagd was dan had ik geen werk meer gehad. En dan had ik mijn opleiding en examenkosten moeten terug betalen: €2.000,-.

Tintin Joris – taxichauffeur – Den Haag

Lees nog een testimonial