Dank je wel voor je aanmelding!

Er is een email naar je onderweg en als je klikt op de link in die mail kom je op de juiste pagina. Je bent nu ingeschreven op mijn maillijst en ontvangt de komende tijd relevante informatie. Als je er genoeg van hebt kun je op ieder moment uitschrijven. 

Mijn naam is Jeannette van Uffelen en ik ben Stress Release Specialist. Je vindt hier van alles over stress maken (soms nodig, vaak niet) en over stress verminderen.

Ook behandel ik onderwerpen, die gerelateerd zijn aan stress, zoals: onder- of overgewicht, trauma, rouw, fobieën, angst, depressie en meer, dat kan leiden tot relatieproblemen of disfunctioneren.

Ik geef individuele sessies en verzorg groepsevenementen rond een thema, zoals RESET je gezondheid, RESET je brein, RESET je leven.

Wil je meer weten over wie ik ben, de methode die ik toepas of mijn aanbod, het is allemaal op deze website te vinden.

Mocht er iets niet kloppen in de communicatie of heb je niet de juiste link ontvangen, laat het mij direct weten via yes@jeannettevanuffelen.nl, zodat ik het kan oplossen.

Omdat het liever, leuker & makkelijker kan!

2 comments add your comment

  1. Wat heb je een prachtige site! Ik ben na het lezen gelijk weer aan het tappen geslagen! Kom graag over tijdje als het rustiger is naar je toe voor een live sessie! En ook om je weer eens te zien natuurlijk!
    Veel lief Tamara