Email: yes@jeannettevanuffelen.nl.

In Den Haag werk ik op twee locaties.

  1. De individuele sessies zijn in mijn praktijk in Den Haag Zuid, dichtbij het strand van Kijkduin en vrij parkeren voor de deur. Vanaf Den Haag Centraal bereikbaar met Randstad Rail (tram) lijn 2 en 3 en bus 24.
  2. Lezingen en workshops doe ik in het centrum bij Bloom – House of Health, op loopafstand van Den Haag Centraal. Betaald parkeren voor de deur of in de parkeergarage onder het Malieveld.

Als we een afspraak gemaakt hebben ontvang je van mij een bevestiging per email plus routebeschrijving.

Mocht je voor meerdere dagen komen, bijvoorbeeld omdat je de komt voor de individuele intensive, dan zijn er in Den Haag leuke hotels voor redelijke prijzen, via AirbnbBooking.com of bed & breakfast.

Er zijn mogelijkheden genoeg hier aan de kust. Van chalet of bungalow in de duinen tot diverse kamers bij mij in de buurt.

Vrijblijvende consultatie, korte kennismakingsgesprekken doe ik telefonisch of via skype of zoom. En sessies kunnen ook via zoom. Mijn Skype accountnaam is: jeannettevanuffelen. Of ik kan je een uitnodiging sturen voor Zoom.

Wil je mij direct spreken, bel dan 06-13223075. Als ik niet kan opnemen, spreek dan alsjeblieft je naam en telefoonnummer in. Ik bel je zo snel mogelijk terug.

Praktijk

  1. Toscaninistraat 43, 2551 LT Den Haag. Alleen op afspraak.
  2. Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag. Alleen op afspraak.