CLEAN Pakket

Geen excuses meer. Je weet het: je bent verslaafd. En je wilt ervan af. Als je erkent wat er aan de hand is en verantwoordelijkheid neemt voor jezelf en je keuzes, dan is er hulp. Dit pakket is uitsluitend bedoeld voor degene, die het BESLUIT om te stoppen al genomen heeft.

Voordat je uit de gevangenis kunt ontsnappen
moet je eerst beseffen dat je opgesloten zit.

Maak je Vrij Van Verslaafd Leven

Verslaving is geen ziekte, maar een keuze. Het is meestal niet aangeboren, maar wel vaak mee gegeven als lifestyle of overlevingstactiek. Troost-eten, tot-rust-roken, van-je-af-drinken, weg-snoepen, down-blowen of up-slikken, snuiven of spuiten. Niet dat het helpt, want zodra je wakker wordt; ontnuchterd, hongerig, ziek … zijn alle problemen er nog steeds. BOEM! Plus dat er dan een enorme kater naast je zit en de fysieke gevolgen van de middelen maken je leven zeker niet makkelijker. Sociaal word je er niet leuker van en je hebt steeds minder zin in feestjes, wordt niet meer gevraagd of je durft zelf niet meer, omdat schaamte je thuis houdt.

Meestal begint het als tijdelijke ontspanning of afleiding van pijn, verdriet of een rotgevoel. Tot je merkt dat je niet meer zonder kunt en dan maakt het niet meer uit, waaraan je verslaafd bent. Of het nu gaat om sex&drugs&rock&roll of pijnstillers, gamen, gokken, alcohol, snoep, snacks, opium, speed, marihuana, kalmerende pillen, facebook, instragram, anti-depressiva, youtube of werken? Je bent ervan afhankelijk geworden en hebt er steeds meer van nodig. Doorgewinterde  verslaafden hoppen van de ene verslaving naar de andere, waarbij heroïne vervangen wordt door methadon of blowen vervangen wordt door suiker. Je kunt aan alles verslaafd raken en er is altijd een reden voor. Met jou ga ik op zoek naar die redenen en de onderliggende vergeten of verborgen emoties.

Het mooie van mijn methode is dat het hierbij niet nodig is (zoals in veel therapeutische modellen) om je hele geschiedenis noch al je nare ervaringen aan mij te vertellen. Daar gaan we niet naartoe! Wij nemen een andere route en dat werkt sneller, grondiger en effectiever.

Verslavingen Protocol

Je start met een week, waarin je dagelijks sessies krijgt. Daarna volgt nog een aantal wekelijkse en daarna maandelijkse sessies. Wij gaan met elkaar een verbinding aan en werken zowel aan de aantrekking van het middel waaraan je verslaafd bent als aan dat wat er onder zit. Het Faster EFT Protocol  is bruikbaar voor alle verslavingen en ik heb het toegepast bij alle soorten harddrugs, roken, eten, softdrugs en ander verslaafd gedrag. Lees hier meer over Behandelen van Verslaving.

Voorwaarden?

De enige echte voorwaarde is dat jij besloten hebt dat je stopt en bereid bent om te veranderen. Als dat nog niet het geval is, houd je geld dan in je zak en begin er niet aan. Ik weet wat ik kan en ken de werking van het Verslavingen Protocol. Ik ben bereid je te verrassen met een zeer effectieve originele benadering, je met alle liefde te confronteren en te helpen je leven weer op poten te krijgen. Maar jij moet het willen en er 100% voor gaan, net als ik er 100% voor je zal zijn.

Voor we met elkaar in zee gaan doen we een kennismaking en intake gesprek. Neem hiervoor eerst contact op.

Wellicht heb je naast een aantal intensieve sessies ook hulp nodig bij verandering van je leefstijl. Hierbij zijn ook je partner, ouders of kinderen welkom.

Over het aantal sessies dat uiteindelijk nodig is zullen we vooraf en tussentijds afspraken maken, maar je kunt ervan uitgaan dat het er ongeveer 10 tot 20 zijn. Als je dat niet wilt, begin er dan niet aan. Het gaat hier om fundamentele transformatie en je weet dat verslaafd zijn hardnekkig is. Maar ook weten we dat, als je het besluit genomen hebt en jezelf als verslaafde helemaal zat bent, het verrassend snel kan gaan.

Stap uit de afhankelijkheid!

Kies voor jezelf en word onafhankelijk van welk middel dan ook. Het scheelt je geld en gedoe. Ik help je graag.

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.