“Het is voorbij! Mijn chronische vermoeidheid is weg.”

In mei 2016 plaatste een enthousiaste klant het onderstaande testimonial over het oplossen van haar chronische vermoeidheid, op een Faster EFT Facebook pagina:

Het is voorbij! Mijn chronische vermoeiheid is weg. Dit zijn slechts een paar woorden, maar de betekenis erachter is enorm! Het beheerste mijn leven twaalf jaar. De eerste zes jaren waren het ergst, afgrijselijk zou ik zeggen. Gedurende de jaren werd de vermoeidheid minder en minder. Maar ik voelde nog steeds ongelooflijk moe en op sommige dagen wist ik niet hoe ik op deze manier mijn leven kon voortzetten.

Dus ik bezocht allerlei medisch specialisten en had diverse alternatieve therapieën. Ik las vele boeken over genezing, NLP, de Wet van aantrekking, Esther Hicks, etc. en ik bestudeerde voedingsleer. Alle bestsellers staan op mijn boekenplank. Ik gaf bakken met geld uit aan vitamines en mineralen. En ik luisterde honderden uren naar YouTube, The Secret en alles daarachter, hoe jezelf te genezen. Bovendien praktiseerde ik positief denken tot in het extreme.

Heel veel pogingen om haar conditie te verbeteren

Ik probeerde heel inactief te zijn en ik probeerde super actief te zijn. Er is zoveel meer te vertellen, maar laten we maar zeggen dat ik niet wist hoe ik herinneringen kon loslaten. Eigenlijk had ik geen idee in hoeverre het onbewuste brein gedrag en gezondheid bepaalt. Ik had geen idee dat negatieve gedachten, herinneringen, emoties, etc. op zo’n eenvoudige manier konden worden los gelaten.

Ik had 3 sessies met Jeannette van Uffelen in Nederland. We ontmoeten elkaar, ik vertelde, zij tapte, ik liet los, zij glimlachte en ik voelde me normaal. Geweldig. Sindsdien voel ik me normaal.

Veel artsen en therapeuten vertellen je dat je met fysieke problemen, zoals chronische vermoeidheid moet leren leven. Maar waarom zou je?

Een paar weken later belde ze me nog een keer om te vertellen dat ze met haar man en de kinderen in de bergen was en iedere dag behoorlijke wandelingen maakte. Hiertoe was ze zo lang niet in staat geweest was.

Het origineel, zoals het op Facebook verscheen, in het Engels: