Challenge dag 2 biedt een video over de oorzaak van problemen. Veel te vaak zijn we bezig met de symptomen, met de gevolgen van het werkelijke probleem. Zo hebben we fysieke klachten, die we wijden aan stress, maar welke problemen veroorzaken eigenlijk de stress? Het is tijd voor de tweede tijd-vertragende-stress-verlagende-video.

Ga er even voor zitten en neem er de tijd voor! Wat is een kwartiertje op een mensenleven? Het is de moeite waard. Om stress los te laten moeten we beginnen met vertragen, met wat tijd nemen voor onszelf, met een stapje achteruit in plaats van voortdurend rennen en racen.

Wil je de tekst van de bovenstaande video liever nog eens nalezen, download dan hier  het Transcript Dag 2 Challenge Stress Verminderen.

Zoals beloofd krijg je vandaag weer iets te lezen. Deze keer deel ik een artikel over perceptie. Want als je in staat bent om je eigen perceptie te veranderen dan verandert je leven. Het draait uiteindelijk om het verhaal dat we aan onszelf vertellen.

& Assessment Dag 2:

  1. Wat heb je al geprobeerd om stress te voorkomen?
  2. Wat doe je om stress te vermijden?
  3. Hoe zorg je ervoor dat je kunt ontspannen?

Morgen ga ik je vertellen wat de mix van mijn methodes is, wat simpel TAPPING ofwel KLOPPEN is, het nut ervan en wat je er zelf mee kunt doen.

Omdat het leuker, liever & makkelijker kan.

Tot morgen!
Jeannette.