Boek de 4 daagse retraite

Onderaan deze pagina kun je direct boeken

(verouderde gegevens zijn verwijderd)

Last minute aanbod

Boek NU jouw plaats in de 4 daagse retraite, inclusief: individuele sessies, workshops, groepsactiviteiten en geheel verzorgd verblijf.

Boek nu de voorjaarsretraite, coaches, zorgprofessionals, leidinggevenden.Want … begin juni staat alles in bloei en is het heerlijk zonnig, maar nog niet te warm om op het platteland even de tijd te nemen voor jezelf. Na een koude winter en een traag voorjaar zet jij nu jezelf weer helemaal AAN, waarna de zomer kan beginnen.

In deze retraite word je geholpen bij het Opladen en Opfrissen, zodat je vanuit heldere ideeën en vol energie weer kunt Opstarten. We komen bij elkaar in een kleine groep, want waarom zou je het allemaal alleen doen?

Maak het jezelf wat makkelijker

Soms kun je gewoon wel wat ondersteuning gebruiken. Thuis in jouw vertrouwde omgeving kom je wellicht een heel eind. Maar je kunt ook vastlopen in bepaalde patronen, waardoor je niet meer om hulp vraagt. Of je denkt al te weten hoe ze gaan reageren.

Als jij aan het veranderen bent kan ook jouw omgeving veranderd zijn, of juist niet. En hierdoor moet je af en toe, bij wijze van spreken, opnieuw beginnen. Hoe dan ook, nu is er tijd voor JOU. En het kan gewoon heel prettig zijn om eens met heel iemand anders naar jouw situatie te kijken. Verfrissend!

Hoe ziet zo’n weekend er ongeveer uit

Op vrijdag kom je eind van de middag bij ons aan en word je verwelkomd met thee, koffie of een verfrissend drankje.

Je wordt door ons naar je kamer gebracht. Vanaf dat moment weet je waar je gaat slapen en voel jij je hopelijk al een beetje ‘thuis’. Ook word je rondgeleid in het huis en de omgeving.

Je ontvangt van ons een welkomstcadeautje en wordt voorgesteld aan de andere deelnemers.

Gezamenlijk gaan we aan tafel voor het eerste diner en nadere kennismaking. Als alles is opgeruimd doen we op vrijdagavond de eerste workshop, waarbij we het licht houden en niet te laat maken, want op zaterdagochtend staan we op met de zon en beginnen de dag met beweging en meditatie.

Op zaterdag en zondag krijgt iedere deelnemer per dag 1 individuele sessie. Daarnaast heb je tijd voor jezelf om in stilte te concentreren en te ontspannen. In de ochtend, namiddag en avond doen we weer iets gezamenlijk.

Op maandagochtend beginnen we de dag met beweging en meditatie. Daarna ruimen we onze spullen op, pakken onze tas of koffer in en ronden gezamenlijk af. Na de lunch gaan we op huis aan.